Geçmiş Olsun Arkadaşlar !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Geçmiş Olsun Arkadaşlar !!

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Eklenti geldiğinde en nihayetini göreceğiz. Erken kalkan yol alır derler.. 5 sene emek vermiş oyuncu ile karşı karşıya getirilmemeli içinde olduğumuz durum. Topkapı'da keyif çatmak hakkıdır. Kudretiyle Gaffar beyi deviren onlar değil miydi?

İyi forumlar :?
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

ProtectorDragon yazdı:Merhaba,

Eklenti geldiğinde en nihayetini göreceğiz. Erken kalkan yol alır derler.. 5 sene emek vermiş oyuncu ile karşı karşıya getirilmemeli içinde olduğumuz durum. Topkapı'da keyif çatmak hakkıdır. Kudretiyle Gaffar beyi deviren onlar değil miydi?

Sana tek sorum var dragon ben ejder üretip oyuna ara verdim çt gelmeden önce şuan elimde bir nuc kolye bide nuc zırh var şimdi ben çtye istesemde giremeyecem almıyacaklar gruba ben ne yapayım? Ha birde akıllı arkadaşlar çevre edin diyecek çevrem varda kimse kolay kolay almaz yeni asasızı gruba
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Lanetxxxi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen Lanetxxxi »

Forumkral yazdı:

Sana tek sorum var dragon ben ejder üretip oyuna ara verdim çt gelmeden önce şuan elimde bir nuc kolye bide nuc zırh var şimdi ben çtye istesemde giremeyecem almıyacaklar gruba ben ne yapayım? Ha birde akıllı arkadaşlar çevre edin diyecek çevrem varda kimse kolay kolay almaz yeni asasızı gruba
Cevrem var bilge cevo asali
İbni cevo asali
950 ye950 carlarimi gaffar sokuyorum.
Demekki sorun senin cevren
Army Of Heavens Resmi Site
Resim
Resim
Resim
Since 2008 Şubat Teşkilat!

yusuFF=E
Yustanll=B

tancaN=E
QSHoCKQ=B

taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
Wizard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizard »

Lanetxxxi yazdı:
Forumkral yazdı:

İbni cevo asali
nası bi çevre bu ya milleti kandırmayın yok oymuş yok buymuş 5yıldır oynuyorsun arkadaş bu adamın 1 senede yapacağı çevreyle 1 mi senin yaptığın çevre
burda millete nispet yaparcasına anlatmayın
Artık sadece Anka...
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Wizard yazdı:
Lanetxxxi yazdı:
Forumkral yazdı:

İbni cevo asali
nası bi çevre bu ya milleti kandırmayın yok oymuş yok buymuş 5yıldır oynuyorsun arkadaş bu adamın 1 senede yapacağı çevreyle 1 mi senin yaptığın çevre
burda millete nispet yaparcasına anlatmayın
Kardeş boşuna anlatma anlamaz m.1 saatte bitireceği bosu 1.5 saatte bitirecekse aynı loncadada olsam almaz haklıda bu oyunda en önemli şey zaman
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

RootAdmin yazdı:
YasinKocamanca yazdı:2.5 yıldır kullandın daha ne istiyosun :) Oyunun amacı bu zaten :) süreklide ejder kullanılmaz dimi azcık yenilikçi olalım
Bak güzel kardeşim.O değil sorun , benim üstüm tam zaten bilen bilir Kuklacı - AResMoSiS full kıyamet set var bende.Ama parası olmayanlar ne yapsın herkes senın benım gıbı zengin değil.Sadece onu açıklamak istedim.
Kardeşim ona bakarsan 25 lwl ken 39 hiç gelmeseydi? Yeni başlayanlar napsın nasıl kasılsın ? 39 ken 49 gelmeseydi ?
Yeni başlayanlar nasıl kasılsın 39 olmak zaten zor bi de 49 olacak
Ejder fln gelmeseydi milet bilge item dizdi o kadar napacaklar asayı milet o kadar item dizmiş ?
Lütfen bu zihniyetden çıkın
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Artık çemberlitaşada yeni yükseltilmiş silahlı adam gelsin diye çağırırlar. Herkes üretemiyor Kıyamet Asayı. Maddi durumu kötü olanlar veya başka ülkelerden oynayanlar var mesela. Hem bu arada Sen üretemiyosun diye yenilikmi yapılmasın diyen arkadaşlarda kendilerini bişe sanmasınlar. :arrow:
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Artık çemberlitaşada yeni yükseltilmiş silahlı adam gelsin diye çağırırlar. Herkes üretemiyor Kıyamet Asayı. Maddi durumu kötü olanlar veya başka ülkelerden oynayanlar var silah yükseltmek için paraları olmuyor. Hem bu arada Sen üretemiyosun diye yenilikmi yapılmasın diyen arkadaşlarda kendilerini bişe sanmasınlar. Ben Ejder Asa için çok uğraştım. 1 Senede Ürettim Koskocaman 1 Sene. Sonuç ne oldu ? Emeğim Boşa. Çemberlitaştan Sadece Kıyamet Ayakkabı ve 5 tane Sıfır Kelvin Eldiven DÜşürebildim.Kaç kez Stu attım ama Kıyamet Zırh düşmedi .Çemberlitaş geleli kaç ay oldu ama daha Gaffar Yüzü göremedim. Ee Sonuç ? Yeni asaların yükseltmesi geldiği için dahada çemberlitaşa giremicem. Ha ukala arkadaşlarımızda der tabi sende kıyamet asa felan üret ?. Bazı arkadaşların maddi durumu kötü oluyor veya başka ülkelerde oynuyorlar. Bu yüzden kutu alamıyorlar ve üretimlerini sıfırlayamadıkları için asa zırh ıvır zıvır üretemiyorlar benim gibi.Eee noldu üretemedi asayı,zırhı ııvır zıvırı ? . Bende başka ülkeden oynuyorum ve kutu alamıyorum.Zırh ve Asa'da üretemiyorum. Anlayan :? :arrow:
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

ret
XxxChesTeRxxX yazdı:[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]
allah aşkına kıyamet asa üretmekte ne var yaa sadece ejderden fazlası sadece hidrojen var başkada bi fark yok
En son Fuerte tarafından 21 Haz 2012 00:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Modere edilmiş ileti alıntısı silindi.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

fuci yazdı:ret
XxxChesTeRxxX yazdı:Artık çemberlitaşada yeni yükseltilmiş silahlı adam gelsin diye çağırırlar. Herkes üretemiyor Kıyamet Asayı. Maddi durumu kötü olanlar veya başka ülkelerden oynayanlar var mesela. Hem bu arada Sen üretemiyosun diye yenilikmi yapılmasın diyen arkadaşlarda kendilerini bişe sanmasınlar. :arrow:
allah aşkına kıyamet asa üretmekte ne var yaa sadece ejderden fazlası sadece hidrojen var başkada bi fark yok
Kardeşim sen nerenden okuyosun yazıları. ? Orda parası olmayan veya başka ülkede oynayanlar oluyor diyorum. Üretimler KUTUSUZ SIFIRLANMIYOR lafmı anlamıyorsunuz Allah'ım ya. :D
Gelmişsin çokmu zor üretmek diyorsun e kardeşim adam gibi okusana yazdıklarımı gece gece gülme krizine girdim ya :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön