İTEM İADESİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: İTEM İADESİ

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

absinthe yazdı:Bugün saat 10 da başlayacak item iadesi için yarım saat önceden sunucuda bulunması gerektiğini yazıyorsunuz. Charımla sunucuda duruyorum ne başladığına dair bir bilgi veriliyor ne de sonlandığına dair bir bilgi. Zaten dün olan item iadesini bugune ertelediniz; işlerim yarım kaldı. İade başlanmıyor fakat oyundaki adam itemlerini alabiliyor. Hiçbir şey olmasa bile oyuna yatırdığımız paraların karşılığında aldığımız hizmet bu mu ?

Not: 22:00 ile 22:30 saatleri arasında GM'ler tarafından iade işlemi için eşya iadesi bekleyen kullanıcılara ileti gönderilecektir. Bu süreler arasında bu iletilere yanıt gönderen kişiler, iadelerini almak üzere bekleme salonuna alınabilirler.

saat 9 dan beri bekliyorum ankaya gelmediler gelseler tek alacak kişi benim güya pm atacaklar bir iş yapacaklar onuda yapın anca vaat veriyorsunuz icraat yok
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
absinthe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

İTEM İADESİ

Mesaj gönderen absinthe »

Bugün saat 10 da başlayacak item iadesi için yarım saat önceden sunucuda bulunması gerektiğini yazıyorsunuz. Charımla sunucuda duruyorum ne başladığına dair bir bilgi veriliyor ne de sonlandığına dair bir bilgi. Zaten dün olan item iadesini bugune ertelediniz; işlerim yarım kaldı. İade başlanmıyor fakat oyundaki adam itemlerini alabiliyor. Hiçbir şey olmasa bile oyuna yatırdığımız paraların karşılığında aldığımız hizmet bu mu ?

Not: 22:00 ile 22:30 saatleri arasında GM'ler tarafından iade işlemi için eşya iadesi bekleyen kullanıcılara ileti gönderilecektir. Bu süreler arasında bu iletilere yanıt gönderen kişiler, iadelerini almak üzere bekleme salonuna alınabilirler.
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen IIxDyNaCxII »

Tılsım sunucusunda arkadaşım saat 21.45 den bu saate kadar bekledik yani ne gelen var nede bir giden.Güya saat 10.00-10.30 arası yapılıcak iadeler tebrikler yönetim
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
Kullanıcı avatarı
UltoR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen UltoR »

Merhaba,

İade tarihi ve zamanında oyunda olmadığınızdan dolayı iade işleminiz yapılmamıştır.

Eşya İadeleri takip konusunda belirtilen isimlerle oyunda olmak zorundasınız

Anka sunucusu: Eşya İadesi yapılacak karekterler arasında şuan için yoktur.İlerleyen günlerde sunuculardaki Eşya İadeleri güncellenecektir.

Lütfen konuyu takip ediniz.

Eşya İadeleri Takip Konusu : viewtopic.php?f=46&t=80197

Bilginize, iyi forumlar.

Hamza Furkan ALTUNBA$
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen IIxDyNaCxII »

UltoR şakamı yapıyorsun sen kardeşim ? 3 kişi bekledik yani hepimizmi oyunda değildik saat 12 ye kadar ws attık adam sıkılmasın diye kimse yoktu uydurma ordan burdan. Sunucuda Tılsım.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic

“Genel Etkileşim” sayfasına dön