absinthe yazdı:Bugün saat 10 da başlayacak item iadesi için yarım saat önceden sunucuda bulunması gerektiğini yazıyorsunuz. Charımla sunucuda duruyorum ne başladığına dair bir bilgi veriliyor ne de sonlandığına dair bir bilgi. Zaten dün olan item iadesini bugune ertelediniz; işlerim yarım kaldı. İade başlanmıyor fakat oyundaki adam itemlerini alabiliyor. Hiçbir şey olmasa bile oyuna yatırdığımız paraların karşılığında aldığımız hizmet bu mu ?
Not: 22:00 ile 22:30 saatleri arasında GM'ler tarafından iade işlemi için eşya iadesi bekleyen kullanıcılara ileti gönderilecektir. Bu süreler arasında bu iletilere yanıt gönderen kişiler, iadelerini almak üzere bekleme salonuna alınabilirler.
saat 9 dan beri bekliyorum ankaya gelmediler gelseler tek alacak kişi benim güya pm atacaklar bir iş yapacaklar onuda yapın anca vaat veriyorsunuz icraat yok
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.
Bugün saat 10 da başlayacak item iadesi için yarım saat önceden sunucuda bulunması gerektiğini yazıyorsunuz. Charımla sunucuda duruyorum ne başladığına dair bir bilgi veriliyor ne de sonlandığına dair bir bilgi. Zaten dün olan item iadesini bugune ertelediniz; işlerim yarım kaldı. İade başlanmıyor fakat oyundaki adam itemlerini alabiliyor. Hiçbir şey olmasa bile oyuna yatırdığımız paraların karşılığında aldığımız hizmet bu mu ?
Not: 22:00 ile 22:30 saatleri arasında GM'ler tarafından iade işlemi için eşya iadesi bekleyen kullanıcılara ileti gönderilecektir. Bu süreler arasında bu iletilere yanıt gönderen kişiler, iadelerini almak üzere bekleme salonuna alınabilirler.
Tılsım sunucusunda arkadaşım saat 21.45 den bu saate kadar bekledik yani ne gelen var nede bir giden.Güya saat 10.00-10.30 arası yapılıcak iadeler tebrikler yönetim
UltoR şakamı yapıyorsun sen kardeşim ? 3 kişi bekledik yani hepimizmi oyunda değildik saat 12 ye kadar ws attık adam sıkılmasın diye kimse yoktu uydurma ordan burdan. Sunucuda Tılsım.