Kardeş anladığım kadarıyla e-pinler toplu halde 19.00-21.00 arası veriliyor bakalım o sırada verilir herhalde.TURKIYEIMPARATOR yazdı:Zaten sipariş yapıldığında o belirtiliyor.Kargo ile olan siparişler 32 TL, kargosuz siparişler ise 30 TL olarak bizlerin karşısına sunuluyor.Yani onu ayrıca arayıpta belirtmenin bir lüzumu yok.
Üyelik al ile bilgisi olan ürün teslimatı bekliyor?
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Üyelik al ile bilgisi olan ürün teslimatı bekliyor?
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Dostum bilgiyi nereden aldığını öğrenebilir miyim ?ReaLMADRID yazdı:Kardeş anladığım kadarıyla e-pinler toplu halde 19.00-21.00 arası veriliyor bakalım o sırada verilir herhalde.TURKIYEIMPARATOR yazdı:Zaten sipariş yapıldığında o belirtiliyor.Kargo ile olan siparişler 32 TL, kargosuz siparişler ise 30 TL olarak bizlerin karşısına sunuluyor.Yani onu ayrıca arayıpta belirtmenin bir lüzumu yok.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Lan nerde bu yönetim yeter artık sabrımız tükendi ya :evil:
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Şuanda aynı sourn bendede var saat 11.30da aradm yetkili biri yok dendi 13.30da aradm elimizde kutu kalmadı suanda sipariş veriorum dendi saat 16.00 gibi aradm akşama gelicek dedi artık aramaya utanıyorum :?
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Dostum bilgiyi nereden aldığını öğrenebilir miyim ?ReaLMADRID yazdı:Kardeş anladığım kadarıyla e-pinler toplu halde 19.00-21.00 arası veriliyor bakalım o sırada verilir herhalde.TURKIYEIMPARATOR yazdı:Zaten sipariş yapıldığında o belirtiliyor.Kargo ile olan siparişler 32 TL, kargosuz siparişler ise 30 TL olarak bizlerin karşısına sunuluyor.Yani onu ayrıca arayıpta belirtmenin bir lüzumu yok.
kardeş foruma konulan resimlere baktım yapılan yorumlara baktım resimlerde teslim saati hep 20.13 19.45 felan bazı yorumlardada 19.00 da aldım e-pinleri felan yazıyor.
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
akşama gelicek dediyse bugün olmadı yarın öğleden sonraki saattlerde kesin elimizde olur e-pinler.ahmet103045 yazdı:Şuanda aynı sourn bendede var saat 11.30da aradm yetkili biri yok dendi 13.30da aradm elimizde kutu kalmadı suanda sipariş veriorum dendi saat 16.00 gibi aradm akşama gelicek dedi artık aramaya utanıyorum :?
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Kredi kartıyla bile aldığımda 12 saatte ulaştı elime epinler bugün ptt ile bir kez daha kutu almıştık ve hala bekliyoruz 3 saat oldu.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: United İndead
Üyelikala mail atın 1 saate hallediyolar benimde kodum yanlıştı desteğe mesaj attım 2 gün oldu baktım cevap yok üyelikala attım 1 saate verdiler.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
bende 11.30 tan beri bekliyorum diğer arkadaş 2 gündür bekliyor.wonka yazdı:Kredi kartıyla bile aldığımda 12 saatte ulaştı elime epinler bugün ptt ile bir kez daha kutu almıştık ve hala bekliyoruz 3 saat oldu.
mesaj attık üstüne 50 kere telefonla aradık kardeş.ellerinde stok yok sanırım.saltour100 yazdı:Üyelikala mail atın 1 saate hallediyolar benimde kodum yanlıştı desteğe mesaj attım 2 gün oldu baktım cevap yok üyelikala attım 1 saate verdiler.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Stok yok ise Sobee Studios' a bildirsinler bu kadar müşteri zor durumda kalıyor göz ardı edilmemeli bu durum.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya