böyle bir resim çıkıyor ben adres felan vermedim ki teslimat için kodları istiyorum sadece bunun hakkında bir bilgisi olan varmı ? yoksa şifreyi vermek için mi bekliyor anlamında yazıyor?
http://imageshack.us/f/814/tamamland.jpg/
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Bu problem ile şu an bende karşılaşmış bulunmaktayım.İKV/Destek'e mesaj attım cevap bekliyorum.Her zaman en geç 1 ya da 1 buçuk saat içerisinde elime ulaşmıştı E-PIN ler.Fakat 24 saat oldu hala beklemekteyim...
Şimdi biraz ağır olabilir ama malesef söylemeden edemeyeceğim.Sobee eğer bir yerde ürününü sattırıyorsa kusura bakmasınlar ama ürünlerinin peşine düşecekler, ilgilenmeliler.Şu an biz bu durumda müşteri durumundayız sobee ise ürün sahibi durumunda.Eğer müşteri memnuniyeti kazanmak istiyorsa o müşterisi ile ilğilenmeli işi başka bir tarafa yüklememeli.Üyelial.com ile iletişime geçip sormalı sen neden benim oyuncumu zor duruma düşürüyorsun.Elinizde kutu yok ise temin edelim diye bir faaliyete girişmeli.Ayrıca üyelikal.com a diyeceklere gelince; bu site parayı alırken zorlanmıyor da oraya tamamlandı yazısını yazmayı biliyorsa paşa paşa e-pinleri de aynı anda yazmasını bilmeli.Kusura bakılmasın...ReaLMADRID yazdı:TURKIYEIMPARATOR yazdı:Bu problem ile şu an bende karşılaşmış bulunmaktayım.İKV/Destek'e mesaj attım cevap bekliyorum.Her zaman en geç 1 ya da 1 buçuk saat içerisinde elime ulaşmıştı E-PIN ler.Fakat 24 saat oldu hala beklemekteyim...
üyelik al ı 5 kere aradım kardeş orda hep aynı kadın çıkıyor şuan şifreleri yazıyorum diyor tek bir kişi eliyle şifremi yazıyor anlamadımki. benim hesapta havale işlemi tamamlandı yazıyor benim bildiğim tamamlandığı dediği an şifreyi vermesi lazım ikv destek üyelik al ile ilgili problemlere bakmıyor sende arayacaksan numarasını veriyim bide sen sor aramaktan utanıyorum artık 0 212 264 75 14 eğer ararsan buraya yazarsın ne dediğini
Sonuna kadar haklısın kardeşim saat 2 gibi aradım bir kadın çıktı ben yeni giriş yaptım şimdi onaylamaya başlayacağım dedi 15 dk sonra aradım onaylıyorum dedi 3 de aradım devam ediyorum dedi 3.30 da aradım yine aynı laf 4 te aradım yine aynı 4.15 te aradım ismimi felan verdim 5 dk sonra tamamlandı yazdı bu seferde e-pın ler ortada yok. Ama İkv Destek üyelik al ile ilgili sorunlara bakmıyor daha önceki konularda gördüm yanlış çıkan e-pin lerde felan destek ekibi üyelik al a başvurun diyor.TURKIYEIMPARATOR yazdı:Şimdi biraz ağır olabilir ama malesef söylemeden edemeyeceğim.Sobee eğer bir yerde ürününü sattırıyorsa kusura bakmasınlar ama ürünlerinin peşine düşecekler.Ayrıca üyelikal.com a diyeceklere gelince; bu site parayı alırken zorlanmıyor da oraya tamamlandı yazısını yazmayı biliyorsa paşa paşa e-pinleri de aynı anda yazmasını bilmeli.Kusura bakılmasın...ReaLMADRID yazdı:TURKIYEIMPARATOR yazdı:Bu problem ile şu an bende karşılaşmış bulunmaktayım.İKV/Destek'e mesaj attım cevap bekliyorum.Her zaman en geç 1 ya da 1 buçuk saat içerisinde elime ulaşmıştı E-PIN ler.Fakat 24 saat oldu hala beklemekteyim...
üyelik al ı 5 kere aradım kardeş orda hep aynı kadın çıkıyor şuan şifreleri yazıyorum diyor tek bir kişi eliyle şifremi yazıyor anlamadımki. benim hesapta havale işlemi tamamlandı yazıyor benim bildiğim tamamlandığı dediği an şifreyi vermesi lazım ikv destek üyelik al ile ilgili problemlere bakmıyor sende arayacaksan numarasını veriyim bide sen sor aramaktan utanıyorum artık 0 212 264 75 14 eğer ararsan buraya yazarsın ne dediğini
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Dün 16:40'da parayı yatırdım.Gece saat 11 civarında bilgisayara baktığımda "Tamamlandı" yazısını gördüm tabi ondan önce kaçta onaylandığı hakkında herhangi bir bilgim yok.Dün gece saat en kötü ihtimalle 22:00'ı ele alırsak şu an saat 17:00 neredeyse.Aradan 19 saat geçmiş bulunmakta fakat üyelikal.com da herhangi bir işlem bulunmamakta.
Yok hayır zaten ben kargosuz kutu dan aldım kargo dahil 32 tl lik olan var yeni farkettim ben normalini almışım normalini aldığım halde e-pin gelmedi.berkan587 yazdı:Sen Üyelikal'ı arayıp Kargo istemediğini Belirt,Sadece Epinleri istiyorum dersin.