üyelikal çemberli kutu .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ahmet103045
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

üyelikal çemberli kutu .

Mesaj gönderen ahmet103045 »

bugün saat 9.30 gibi gidip pttden havale yaptım havale yaparken gönderici notuna referans no yazılması söyleniyor ben kağıda yazdım fakat elimde ki makbuzda göndericinin notu boş gözüküyor.İşlemi yapan kişi burayı yazmamıs mı ?Ve hala sitede yatırdığım para gözükmüyor yardımcı olabilecek birisi var mı ?
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Re: üyelikal çemberli kutu .

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

ahmet103045 yazdı:bugün saat 9.30 gibi gidip pttden havale yaptım havale yaparken gönderici notuna referans no yazılması söyleniyor ben kağıda yazdım fakat elimde ki makbuzda göndericinin notu boş gözüküyor.İşlemi yapan kişi burayı yazmamıs mı ?Ve hala sitede yatırdığım para gözükmüyor yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Merhabalar;
Öncelikle aşağıdaki konumdan yardım alabilirsiniz.

:arrow: viewtopic.php?f=46&t=89799

Makbuzda göndericinin notu boş görünüyor ise işlemi yapan kişi tarafından görülmemiş ve makbuza yazılmamış olabilir.Bu durumda muhtemelen Üyelikal dan alınan ürün tarafınıza gönderilmez.Yapmanız gereken tek şey makbuzun üzerindeki tarih, saat, yatırılan tutarı, işlem yapılan şubenin adı ile birlikte bilgi@uyelikal.com a durumu izah eden ve Referans Numaranızı belirten bir e-posta göndermeniz ve yahut 0212 264 75 14 numarayı arayıp bilgilerinizi vererek sipariş onayınızı sağlayabilirsiniz.

İyi Forumlar.
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
ahmet103045
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ahmet103045 »

tesekkür ederim dediğiniz numarayı aradım yetkili birisi suanda yok dedi öğleden sonra aryın dedi.Tekrar tesekkür ederim.
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

ahmet103045 yazdı:tesekkür ederim dediğiniz numarayı aradım yetkili birisi suanda yok dedi öğleden sonra aryın dedi.Tekrar tesekkür ederim.
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana. ;)
CHIVALROUS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön