üyelikal çemberli kutu .
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
üyelikal çemberli kutu .
bugün saat 9.30 gibi gidip pttden havale yaptım havale yaparken gönderici notuna referans no yazılması söyleniyor ben kağıda yazdım fakat elimde ki makbuzda göndericinin notu boş gözüküyor.İşlemi yapan kişi burayı yazmamıs mı ?Ve hala sitede yatırdığım para gözükmüyor yardımcı olabilecek birisi var mı ?
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Re: üyelikal çemberli kutu .
ahmet103045 yazdı:bugün saat 9.30 gibi gidip pttden havale yaptım havale yaparken gönderici notuna referans no yazılması söyleniyor ben kağıda yazdım fakat elimde ki makbuzda göndericinin notu boş gözüküyor.İşlemi yapan kişi burayı yazmamıs mı ?Ve hala sitede yatırdığım para gözükmüyor yardımcı olabilecek birisi var mı ?
Merhabalar;
Öncelikle aşağıdaki konumdan yardım alabilirsiniz.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=89799
Makbuzda göndericinin notu boş görünüyor ise işlemi yapan kişi tarafından görülmemiş ve makbuza yazılmamış olabilir.Bu durumda muhtemelen Üyelikal dan alınan ürün tarafınıza gönderilmez.Yapmanız gereken tek şey makbuzun üzerindeki tarih, saat, yatırılan tutarı, işlem yapılan şubenin adı ile birlikte bilgi@uyelikal.com a durumu izah eden ve Referans Numaranızı belirten bir e-posta göndermeniz ve yahut 0212 264 75 14 numarayı arayıp bilgilerinizi vererek sipariş onayınızı sağlayabilirsiniz.
İyi Forumlar.
CHIVALROUS
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
tesekkür ederim dediğiniz numarayı aradım yetkili birisi suanda yok dedi öğleden sonra aryın dedi.Tekrar tesekkür ederim.
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana.ahmet103045 yazdı:tesekkür ederim dediğiniz numarayı aradım yetkili birisi suanda yok dedi öğleden sonra aryın dedi.Tekrar tesekkür ederim.
CHIVALROUS