vengeance yazdı:Bir çok kişi çemberlitaş kutu bulamıyor,üyelikaldan yapılan alışverişlerdeki kodlar kullanılmış çıkıyor bu çok sorumsuzca bir durum buna bir çözüm getirin.Bence lonca pasaportunu,+5,kasa erişimini,lonca lisansını dükkana koyun aynı fiyata koyun yaz tatili paketinde birleştirdiğiniz gibi +5,pasaport,lisans kasa erişimini bir pakete koyun çemberlitaş kutu ile aynı fiyata herkezin alcağını düşünüyorum.Lütfen dükkana böyle bir eklenti getirin tüm oyuncular çok memnun kalacaktır
Dükkanda Çemberlitaş Kutu
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Re: Dükkanda Çemberlitaş Kutu
- oOoTeBeSSuMoOo
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
vengeance yazdı:Bir çok kişi çemberlitaş kutu bulamıyor,üyelikaldan yapılan alışverişlerdeki kodlar kullanılmış çıkıyor bu çok sorumsuzca bir durum buna bir çözüm getirin.Bence lonca pasaportunu,+5,kasa erişimini,lonca lisansını dükkana koyun aynı fiyata koyun yaz tatili paketinde birleştirdiğiniz gibi +5,pasaport,lisans kasa erişimini bir pakete koyun çemberlitaş kutu ile aynı fiyata herkezin alcağını düşünüyorum.Lütfen dükkana böyle bir eklenti getirin tüm oyuncular çok memnun kalacaktır
Arkadaş çok haklı bencede böyle bir şey Dükkan'a gelip akçe ile satışa koyulmalı...
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: yok panpa
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sehran
İkv yönetiminin kutuyu bayilerde satması oyunun tanınması içindir bu dediginizi hiçbir zaman yapmazlar
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Güncell tutun konuyu görsün yönetim.
:idea:vengeance yazdı:Bir çok kişi çemberlitaş kutu bulamıyor,üyelikaldan yapılan alışverişlerdeki kodlar kullanılmış çıkıyor bu çok sorumsuzca bir durum buna bir çözüm getirin.Bence lonca pasaportunu,+5,kasa erişimini,lonca lisansını dükkana koyun aynı fiyata koyun yaz tatili paketinde birleştirdiğiniz gibi +5,pasaport,lisans kasa erişimini bir pakete koyun çemberlitaş kutu ile aynı fiyata herkezin alcağını düşünüyorum.Lütfen dükkana böyle bir eklenti getirin tüm oyuncular çok memnun kalacaktır
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Yonetim paraya doydu sanirim ilgilenmiyolar artik
şuan tüm bayileri ve tüm oyun parası satan siteleri dolaşmama ragmen cafeci olarak Çemberlitaş Kutusu bulamamaktayım.
En azından biz oyuncuları mahdur etmemek adına çemberlitaş kutusunu akçe ile satılmasını istiyoruz.
En azından biz oyuncuları mahdur etmemek adına çemberlitaş kutusunu akçe ile satılmasını istiyoruz.
- oOoTeBeSSuMoOo
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
yunus1907 yazdı:şuan tüm bayileri ve tüm oyun parası satan siteleri dolaşmama ragmen cafeci olarak Çemberlitaş Kutusu bulamamaktayım.
Katılıyorum.
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Aynen Kardeş İstanbul Avrupa yakasında 1 Tane Bile Rastlamadım Haziranın 2'sinden Beri Arıyorum..yunus1907 yazdı:şuan tüm bayileri ve tüm oyun parası satan siteleri dolaşmama ragmen cafeci olarak Çemberlitaş Kutusu bulamamaktayım.
Aldığım Bir Duyuma göre Birisi Eskişehir Kütahya Tarafında Toplu Bir Şekilde 30 - 35 Kutu Satıyormuş
Daha da Hiçbir şey Bulamadım