Dükkanda Çemberlitaş Kutu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sakaryalee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Re: Dükkanda Çemberlitaş Kutu

Mesaj gönderen Sakaryalee »

vengeance yazdı:Bir çok kişi çemberlitaş kutu bulamıyor,üyelikaldan yapılan alışverişlerdeki kodlar kullanılmış çıkıyor bu çok sorumsuzca bir durum buna bir çözüm getirin.Bence lonca pasaportunu,+5,kasa erişimini,lonca lisansını dükkana koyun aynı fiyata koyun yaz tatili paketinde birleştirdiğiniz gibi +5,pasaport,lisans kasa erişimini bir pakete koyun çemberlitaş kutu ile aynı fiyata herkezin alcağını düşünüyorum.Lütfen dükkana böyle bir eklenti getirin tüm oyuncular çok memnun kalacaktır ;)
6 Yıllık Maceranın Sonu (29.12.2012)

Resim

İKV'den Haberdar Olun!
ResimResim
Kullanıcı avatarı
oOoTeBeSSuMoOo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen oOoTeBeSSuMoOo »

vengeance yazdı:Bir çok kişi çemberlitaş kutu bulamıyor,üyelikaldan yapılan alışverişlerdeki kodlar kullanılmış çıkıyor bu çok sorumsuzca bir durum buna bir çözüm getirin.Bence lonca pasaportunu,+5,kasa erişimini,lonca lisansını dükkana koyun aynı fiyata koyun yaz tatili paketinde birleştirdiğiniz gibi +5,pasaport,lisans kasa erişimini bir pakete koyun çemberlitaş kutu ile aynı fiyata herkezin alcağını düşünüyorum.Lütfen dükkana böyle bir eklenti getirin tüm oyuncular çok memnun kalacaktır ;)

Arkadaş çok haklı bencede böyle bir şey Dükkan'a gelip akçe ile satışa koyulmalı...
ccc1NC1ccc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: yok panpa

Mesaj gönderen ccc1NC1ccc »

Dükkan nerde ;)
Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
Wildmage
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sehran

Mesaj gönderen Wildmage »

İkv yönetiminin kutuyu bayilerde satması oyunun tanınması içindir bu dediginizi hiçbir zaman yapmazlar
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Güncell tutun konuyu görsün yönetim.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

:idea:
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Yonetim paraya doydu sanirim ilgilenmiyolar artik
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus1907 »

şuan tüm bayileri ve tüm oyun parası satan siteleri dolaşmama ragmen cafeci olarak Çemberlitaş Kutusu bulamamaktayım.

En azından biz oyuncuları mahdur etmemek adına çemberlitaş kutusunu akçe ile satılmasını istiyoruz.
Kullanıcı avatarı
oOoTeBeSSuMoOo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen oOoTeBeSSuMoOo »

yunus1907 yazdı:şuan tüm bayileri ve tüm oyun parası satan siteleri dolaşmama ragmen cafeci olarak Çemberlitaş Kutusu bulamamaktayım.

En azından biz oyuncuları mahdur etmemek adına çemberlitaş kutusunu akçe ile satılmasını istiyoruz.

Katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

yunus1907 yazdı:şuan tüm bayileri ve tüm oyun parası satan siteleri dolaşmama ragmen cafeci olarak Çemberlitaş Kutusu bulamamaktayım.

Aynen Kardeş İstanbul Avrupa yakasında 1 Tane Bile Rastlamadım Haziranın 2'sinden Beri Arıyorum..
Aldığım Bir Duyuma göre Birisi Eskişehir Kütahya Tarafında Toplu Bir Şekilde 30 - 35 Kutu Satıyormuş
Daha da Hiçbir şey Bulamadım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön