AKLIM ALMIYOR

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: AKLIM ALMIYOR

Mesaj gönderen cutting »

Ben de konuya farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum.Eğer loncanda abi kardeş ilişkisi varsa o loncayı terkediyorsan ister istemez gönül koyulur.Şöyle ki bir baba veya anne bile cocugu evi terk edince nasıl tepki veriyorsa canı olduğu halde.Çıktıgın loncanında mesafeli davranması gayet normal karsılanmalı.Madem bu bir oyun sende oyununu oynamışın loncanı terketmişin.Bu da orada mutlu olmadıgını gösterir.Mutlu olmadıgın kişilerde ister istemez selamıda muhabbeti de belirli bir seviyede tutucak.Çünkü hersey eskisi gibi değil artık ayrı kulvarda koşturulmakta.Kusura bakmasın kimse ama benim loncamda benim yanımda yer alan bir insan her koşulda diger oyuncuya göre daha yakındır bana.Çünkü takibi zorluklarla karsılasmıstır tabiki sevmediği, onaylamadıgı olaylar olmustur ama yuvaya sahip cıkmıs gitmeyi degil sorunları düzeltmeye kendini atamıştır.Benim kişiliğimde bu kişiyi gidenin aksine daha samimi olmamı daha yakın olmamı gerektirir.
Benim anlamadığım husus da şu.Niye biz herşeyi karşıdan bekliyoruz.Ben yaparım ederim edaları takılıp neden karsıdakinin rijit odun gibi hep aynı tavrı göstermesini bekliyoruz.Bu karşı tarafa haksızlık degil mi? İnsanın doğasında bu var.Herkes kendine yakın olana yakın davranır.Ne derler gözden ırak olan gönülden de ırak olur.
Abim bence bunlarda kasıt aranmamalı.Kendi tercihimizin getiri ve götürüleri olarak görmeliyiz bazı şeyleri.Ama herney olursa olsun geçmişte bir yasanılmıslık varsa bir noktada bu kendini belli eder belki dısardan görülmez, belki farkedilmez ama inceden inceye bir yakınlık herzaman vardır.

Mirxcuting
Resim
XxRoAxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RoA

Mesaj gönderen XxRoAxX »

MenfeatLer üstüne kuruLmuş dostLukLar ;) SanaLda olsa dostluk baki reeLdede devam ediyor sonuçta :)
Chatlaqs---FaceBoys---Chatlags

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Lonca ile karakterler tanınmaya başlamış.
Tanınmayan şahış : Tolgarda
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Sohbet” sayfasına dön