3.5 yıldır bu oyunu oynuyorum. Az çok sunucuda (lodoslarda) tanınırım. KARAŞEYH karakterimle genelde oyunda olurum ve pek kimseyle de kötü anım olmamıştır.
Şimdi benim aklımın almadığı bir şey var. Aynı loncada yer alırken birbirlerine ağabey, gardaş, ustam veya dostum diyenler. Farklı loncaya geçince ne oluyor da birden bire birbirlerini tanımaz oluyorlar. Tamam anladım oyun sanalda ; dostluklar ve samimiyetler de mi sanal. Ben 32 yaşında bir adam olarak anlamadım. ALLAH aşkına biri bana MANTIKLI bir açıklama yapsın ama MANTIKLI.
Teşekkürler.
AKLIM ALMIYOR
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
AKLIM ALMIYOR
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
Re: AKLIM ALMIYOR
Güzel bir noktaya değinmişsin turan abi oyun içerisinde farklı bir ortam da da olsa daha önce sohbet ettiği üstelik sesini duyduğu bir insanla muhabbetini kesmesi insana garip geliyor şuda var tabi farklı ortamlarda olduğun için istesen de istemesen de elinde olmasada girip çıktığını göremeyebiliyorsun fakat farklı bir ortama geçipde o kişileri tanımamak saygısızlık etmek kabull edilemez bir durumdur oyuna sadece sanal yüzünden bakan arkadaşlarımız var fakat herşey karakter güç item para değil ne yapalım bizlerde bunun değerini bilenler ile devam edeceğiz .
lonca geldi mertlik bozuldu
KANUNİ (^Ecel Getiren)
KANUNİXŞİFACI (^Ashab-ı Kehf)
Kohezyon
Wildpisagor
Vatanxduty
YUFKA YÜREĞİNİ HERKESE AÇARSAN BİR GÜN SANA KOL BÖREĞİ OLARAK GERİ DÖNER
KANUNİXŞİFACI (^Ashab-ı Kehf)
Kohezyon
Wildpisagor
Vatanxduty
YUFKA YÜREĞİNİ HERKESE AÇARSAN BİR GÜN SANA KOL BÖREĞİ OLARAK GERİ DÖNER
-
- Antrepo Bekçisi
Yani bende bir tuhaflık yok. Anladığım kadarıyla sizlerinde bu işi aklı almıyor.
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefer Team
Haklısınız aynı loncadayken oo kardeşim nasılsın hemen ses at sohbet et saatlerce item düşür adam et sonra başka loncaya geçince ne selam ne birşey.Doğru bir tespit yapmışsınız.Lonca sistemi geldi mertlik bozuldu 
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
Aslında lonca sistemi geldikden sonra bazı insanların gerçek yüzleri su yüzüne çıktı bir nebze insanlar insanları tanıdı .
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefer Team
Aslında bunun sebebi çok basit Turan abi oyunumuzdaki insanlar Herhangi bir konuda tartıştığı insanlarla aynı loncada bulunmaktan rahatsız olup başka loncalara deneyimlere yol açıyolar bunun doğurduğu kötü sonuç şu ki (Kimsenin inkar etmemesi gereken nokta...)Loncadan çıkan arkadaşla ilgili çıktığı loncada öyle muhabbetler dönüyor ki insanın bir daha o kişilerle yüz-göz olmak istememesi gibi durumlarla karşı karşıya kalıyoruz.
Şimdi loncadan çıkan bir insan loncadayken konuştuğu bütün olayları kulaktan kulağa abartarak dillendirerek öyle bir anlatıyorki 2 taraf birbirine düşman oluyor,Siz her ne kadar bu tartışmaların içine girmesenizde tartışmanın içindeki bir kişiyle takılmanız samimi olmanız (Çok çocukca olsada) vAY BENİ 2DK'DA SATTI gibi alakasız bir tavıra dönüşüyor işte benim aklımda kurguladığım senaryo bu
Şimdi loncadan çıkan bir insan loncadayken konuştuğu bütün olayları kulaktan kulağa abartarak dillendirerek öyle bir anlatıyorki 2 taraf birbirine düşman oluyor,Siz her ne kadar bu tartışmaların içine girmesenizde tartışmanın içindeki bir kişiyle takılmanız samimi olmanız (Çok çocukca olsada) vAY BENİ 2DK'DA SATTI gibi alakasız bir tavıra dönüşüyor işte benim aklımda kurguladığım senaryo bu
Karaköy
Ultron
Megatron
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
oyun bahane dostlumuz şahane izindeyiz turan reizzzz
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
-
- Antrepo Bekçisi
Vallahi şu 3 kuruşluk oyunu oynamadaki tek neden içtenlik ve saflıkla yeni dostlar edinip daim kılmak. Ve biliyorum ki aklı selim olanlar hep böyle. Oluşmadı da değil. İsim vermeme gerek yok onlar kendilerini bilir yaşıtım, 10 yaş büyüğüm ve 10 yaş küçüğüm olmaları fark etmiyor. Biliyorum ki onların yaşadığı yere gitsem mutlaka onları görürüm. Onlarda Kayseri'ye gelse beni görür arar.
EEEE o zaman nedir bu içten pazarlık. Nedir yani. Her şey item ve şan uğruna kurulmuş bir entrika mı?
MANTIK kuramıyorum. Aklım almıyor.
EEEE o zaman nedir bu içten pazarlık. Nedir yani. Her şey item ve şan uğruna kurulmuş bir entrika mı?
MANTIK kuramıyorum. Aklım almıyor.
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)