SIKILDIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
wuboy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: SIKILDIM

Mesaj gönderen wuboy »

EVET MESELE ADAM BULMAK: bende 2 tane 49 lvl 1tane 46 1tane 42 lvl var ama 49lukların bitek hidrası yapıldı meran mücevherim yok 1tane kadimim eksik eee bunları da yapamıyacam artık çünki herkes grup bölgesinde kasıyor ve biz görev yapamıyoruz...
Mesele iyiyi sevmek değil çünkü iyiyi herkes sever, mesele kötüyü sevebilmektir...
Kullanıcı avatarı
BySaygili
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Eyalet Askerleri

Mesaj gönderen BySaygili »

wuboy yazdı:EVET MESELE ADAM BULMAK: bende 2 tane 49 lvl 1tane 46 1tane 42 lvl var ama 49lukların bitek hidrası yapıldı meran mücevherim yok 1tane kadimim eksik eee bunları da yapamıyacam artık çünki herkes grup bölgesinde kasıyor ve biz görev yapamıyoruz...

Dişi Örümcek:2 Büyücü
Dev Komodo:2 Büyücü-1 Şifacı
Solucan:2 Büyücü-1 Tank-1 Şifacı
İflis:1 Büyücü-1 Şifacı

Bütün görevler için gerekli maksimum karakter sayısıdır.Tabi daha az kişiylede çok kolay yapılabilir.Eğer bu kadar görevi olan adam yoksa ya sunucuda sorun var yada siz adam bulamıyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
wuboy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen wuboy »

BySaygili yazdı:
wuboy yazdı:EVET MESELE ADAM BULMAK: bende 2 tane 49 lvl 1tane 46 1tane 42 lvl var ama 49lukların bitek hidrası yapıldı meran mücevherim yok 1tane kadimim eksik eee bunları da yapamıyacam artık çünki herkes grup bölgesinde kasıyor ve biz görev yapamıyoruz...

Dişi Örümcek:2 Büyücü
Dev Komodo:2 Büyücü-1 Şifacı
Solucan:2 Büyücü-1 Tank-1 Şifacı
İflis:1 Büyücü-1 Şifacı

Bütün görevler için gerekli maksimum karakter sayısıdır.Tabi daha az kişiylede çok kolay yapılabilir.Eğer bu kadar görevi olan adam yoksa ya sunucuda sorun var yada siz adam bulamıyorsunuz.

Arkadaşım benim akrabalarım yeğenlerim v.s. kimse bu oyuna bakmıyor bile oyunda dakimseyi tanımıyorum keşke 1 yönetici falan gelip yardım etse oh çekicem artık sinirden teklif sunacağım akçe ile görev geçeyim yani.
Mesele iyiyi sevmek değil çünkü iyiyi herkes sever, mesele kötüyü sevebilmektir...
Kullanıcı avatarı
BySaygili
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bende hiç kimseyi tanımazken oyuna başladım.Ara verdim.Aradan sonra 1 haftada ejder , 3 gündede bütün boss görevlerini yaptım.Arkadaş çevremi edindim şimdi.Allah nasip edersede loncamızı kurucaz.Arkadaşlarımı iyi seçtim hepsi eli ayağı düzgün yardıma ihtiyacım olunca gelecek kişiler.Evet kabul ediyorum eskiden zordu ama bence artık ejder üretmek bir göreve hazırlanırken iksir üretmek kadar kolay.
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KRaLeX »

BySaygili yazdı:Bende hiç kimseyi tanımazken oyuna başladım.Ara verdim.Aradan sonra 1 haftada ejder , 3 gündede bütün boss görevlerini yaptım.Arkadaş çevremi edindim şimdi.Allah nasip edersede loncamızı kurucaz.Arkadaşlarımı iyi seçtim hepsi eli ayağı düzgün yardıma ihtiyacım olunca gelecek kişiler.Evet kabul ediyorum eskiden zordu ama bence artık ejder üretmek bir göreve hazırlanırken iksir üretmek kadar kolay.

Hayatında kaç tane ejder ürettin?
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
BySaygili
Cin Avcısı
Cin Avcısı

KRaLeX yazdı:
BySaygili yazdı:Bende hiç kimseyi tanımazken oyuna başladım.Ara verdim.Aradan sonra 1 haftada ejder , 3 gündede bütün boss görevlerini yaptım.Arkadaş çevremi edindim şimdi.Allah nasip edersede loncamızı kurucaz.Arkadaşlarımı iyi seçtim hepsi eli ayağı düzgün yardıma ihtiyacım olunca gelecek kişiler.Evet kabul ediyorum eskiden zordu ama bence artık ejder üretmek bir göreve hazırlanırken iksir üretmek kadar kolay.

4. 2' si çalındı.1'i silindi mi desem kayboldumu desem bilemem.Ama burada sorun olan ne anlamadım ?
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

BySaygili yazdı:
KRaLeX yazdı:

4. 2' si çalındı.1'i silindi mi desem kayboldumu desem bilemem.Ama burada sorun olan ne anlamadım ?
İki söylediğinde birbirinden anlamsız asdadad sakamısın
Resim
Kullanıcı avatarı
Bambo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Bambo »

Haklısın oyunda öyle bir gruplaşma var ki oyunda onlardan olmayanlar ne grup bölgesine girebiliyor ne grupça görev yapabiliyor zaten bence bu oyun gerçekçiliğini kaybediyor 29 seviye zamanlarında en gerçekçi haliyle çok keyifli bir oyundu ama şimdi gerçekten oyun kendini yitiriyor dükkan geldiğinden beri oyun sıkıcı olmaya başladı.
Kullanıcı avatarı
BySaygili
Cin Avcısı
Cin Avcısı

sonilahi yazdı:
BySaygili yazdı:
KRaLeX yazdı:

İki söylediğinde birbirinden anlamsız asdadad sakamısın

Bağlantı kuramamışsın nöronlar arasındaki elektriksel bağ kopmuş belli.1'ini şimdi kullanıyorum , 2'si çalındı diğeri ise oyuna ara vermemden sonra kayboldu malum oynadığımız oyun İstanbul Kıyamet Vakti.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön