SIKILDIM
Re: SIKILDIM
EVET MESELE ADAM BULMAK: bende 2 tane 49 lvl 1tane 46 1tane 42 lvl var ama 49lukların bitek hidrası yapıldı meran mücevherim yok 1tane kadimim eksik eee bunları da yapamıyacam artık çünki herkes grup bölgesinde kasıyor ve biz görev yapamıyoruz...
Mesele iyiyi sevmek değil çünkü iyiyi herkes sever, mesele kötüyü sevebilmektir...
- BySaygili
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Eyalet Askerleri
wuboy yazdı:EVET MESELE ADAM BULMAK: bende 2 tane 49 lvl 1tane 46 1tane 42 lvl var ama 49lukların bitek hidrası yapıldı meran mücevherim yok 1tane kadimim eksik eee bunları da yapamıyacam artık çünki herkes grup bölgesinde kasıyor ve biz görev yapamıyoruz...
Dişi Örümcek:2 Büyücü
Dev Komodo:2 Büyücü-1 Şifacı
Solucan:2 Büyücü-1 Tank-1 Şifacı
İflis:1 Büyücü-1 Şifacı
Bütün görevler için gerekli maksimum karakter sayısıdır.Tabi daha az kişiylede çok kolay yapılabilir.Eğer bu kadar görevi olan adam yoksa ya sunucuda sorun var yada siz adam bulamıyorsunuz.
BySaygili yazdı:wuboy yazdı:EVET MESELE ADAM BULMAK: bende 2 tane 49 lvl 1tane 46 1tane 42 lvl var ama 49lukların bitek hidrası yapıldı meran mücevherim yok 1tane kadimim eksik eee bunları da yapamıyacam artık çünki herkes grup bölgesinde kasıyor ve biz görev yapamıyoruz...
Dişi Örümcek:2 Büyücü
Dev Komodo:2 Büyücü-1 Şifacı
Solucan:2 Büyücü-1 Tank-1 Şifacı
İflis:1 Büyücü-1 Şifacı
Bütün görevler için gerekli maksimum karakter sayısıdır.Tabi daha az kişiylede çok kolay yapılabilir.Eğer bu kadar görevi olan adam yoksa ya sunucuda sorun var yada siz adam bulamıyorsunuz.
Arkadaşım benim akrabalarım yeğenlerim v.s. kimse bu oyuna bakmıyor bile oyunda dakimseyi tanımıyorum keşke 1 yönetici falan gelip yardım etse oh çekicem artık sinirden teklif sunacağım akçe ile görev geçeyim yani.
Mesele iyiyi sevmek değil çünkü iyiyi herkes sever, mesele kötüyü sevebilmektir...
- BySaygili
- Cin Avcısı
Bende hiç kimseyi tanımazken oyuna başladım.Ara verdim.Aradan sonra 1 haftada ejder , 3 gündede bütün boss görevlerini yaptım.Arkadaş çevremi edindim şimdi.Allah nasip edersede loncamızı kurucaz.Arkadaşlarımı iyi seçtim hepsi eli ayağı düzgün yardıma ihtiyacım olunca gelecek kişiler.Evet kabul ediyorum eskiden zordu ama bence artık ejder üretmek bir göreve hazırlanırken iksir üretmek kadar kolay.
BySaygili yazdı:Bende hiç kimseyi tanımazken oyuna başladım.Ara verdim.Aradan sonra 1 haftada ejder , 3 gündede bütün boss görevlerini yaptım.Arkadaş çevremi edindim şimdi.Allah nasip edersede loncamızı kurucaz.Arkadaşlarımı iyi seçtim hepsi eli ayağı düzgün yardıma ihtiyacım olunca gelecek kişiler.Evet kabul ediyorum eskiden zordu ama bence artık ejder üretmek bir göreve hazırlanırken iksir üretmek kadar kolay.
Hayatında kaç tane ejder ürettin?

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- BySaygili
- Cin Avcısı
KRaLeX yazdı:BySaygili yazdı:Bende hiç kimseyi tanımazken oyuna başladım.Ara verdim.Aradan sonra 1 haftada ejder , 3 gündede bütün boss görevlerini yaptım.Arkadaş çevremi edindim şimdi.Allah nasip edersede loncamızı kurucaz.Arkadaşlarımı iyi seçtim hepsi eli ayağı düzgün yardıma ihtiyacım olunca gelecek kişiler.Evet kabul ediyorum eskiden zordu ama bence artık ejder üretmek bir göreve hazırlanırken iksir üretmek kadar kolay.
4. 2' si çalındı.1'i silindi mi desem kayboldumu desem bilemem.Ama burada sorun olan ne anlamadım ?
İki söylediğinde birbirinden anlamsız asdadad sakamısınBySaygili yazdı:KRaLeX yazdı:BySaygili yazdı:Bende hiç kimseyi tanımazken oyuna başladım.Ara verdim.Aradan sonra 1 haftada ejder , 3 gündede bütün boss görevlerini yaptım.Arkadaş çevremi edindim şimdi.Allah nasip edersede loncamızı kurucaz.Arkadaşlarımı iyi seçtim hepsi eli ayağı düzgün yardıma ihtiyacım olunca gelecek kişiler.Evet kabul ediyorum eskiden zordu ama bence artık ejder üretmek bir göreve hazırlanırken iksir üretmek kadar kolay.
4. 2' si çalındı.1'i silindi mi desem kayboldumu desem bilemem.Ama burada sorun olan ne anlamadım ?

Haklısın oyunda öyle bir gruplaşma var ki oyunda onlardan olmayanlar ne grup bölgesine girebiliyor ne grupça görev yapabiliyor zaten bence bu oyun gerçekçiliğini kaybediyor 29 seviye zamanlarında en gerçekçi haliyle çok keyifli bir oyundu ama şimdi gerçekten oyun kendini yitiriyor dükkan geldiğinden beri oyun sıkıcı olmaya başladı.
- BySaygili
- Cin Avcısı
sonilahi yazdı:İki söylediğinde birbirinden anlamsız asdadad sakamısınBySaygili yazdı:KRaLeX yazdı:BySaygili yazdı:Bende hiç kimseyi tanımazken oyuna başladım.Ara verdim.Aradan sonra 1 haftada ejder , 3 gündede bütün boss görevlerini yaptım.Arkadaş çevremi edindim şimdi.Allah nasip edersede loncamızı kurucaz.Arkadaşlarımı iyi seçtim hepsi eli ayağı düzgün yardıma ihtiyacım olunca gelecek kişiler.Evet kabul ediyorum eskiden zordu ama bence artık ejder üretmek bir göreve hazırlanırken iksir üretmek kadar kolay.
Bağlantı kuramamışsın nöronlar arasındaki elektriksel bağ kopmuş belli.1'ini şimdi kullanıyorum , 2'si çalındı diğeri ise oyuna ara vermemden sonra kayboldu malum oynadığımız oyun İstanbul Kıyamet Vakti.