MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM
Re: MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM
iyi o zaman sizde şikayet edin beni mahkemeye verin kim küfretmiş kim küfretmemiş çıksın ortaya ama cesaretiniz varsa konuşuyorsunuz burdan o zaman hodri meydan görelim masumiyetinizi
Kartanesi yazdı:Mrb.. arkadas olayı başlatan sensın şimdi sudan cıkmıs ak kasık olayı yapma. kötu söz duymak ıstemıosan önce buna senın uyman lazm artı demıskı ben kıza sadece ndn kacıosun kacma dedm sen bana böle bır sey sölemedn. artı savas vardı önumuzdede 10 tane arz vardı elbette kacarım artı savasırken kacıp kacmıcamı yada ne yapıp yapmıcamı ancak buna ben karar verırım. o sekılde ordan kacmakla hıc kımse kufuru hak etmıo önce klandan saymıssın bana daha sonra hıncını alamayıp arz carına gecıp genele kufurler yazdn buna da herkes şahıt bır bayana kufur edrken sızlerıde bı kadının dogurdugunu unutuosunuz.
buraaya gecıp reklam yapacana delıkanlı gıbı yaptıgn terbıyesızlıgı bıl ve hak ettm de sus kapa cenenı sudan cıkmıs ak kasık dglsın sen kufurlerı baslatan sen haklıymıs gıbı gecıp buraya yok mahkemeye vercm yok ben bısey demedm yapmadım dıe konusan gene sen. bence sus ama eger kısılıgn klavyede kufur ederkenkı tavrın halın gıbı sevıyesız ve terbıyesızse bısey dıyemem ona kışılık sorunun var derım. fotolarını aldk bana kufur ettıgın zmn . neyse bu sana ılk ve son cvp verısım en sonda demışsınkı ellerın camura bulastı falan fılan o camuru sen attın oyun ıcınde oyuncak olmaktan vazgec bence realdekı sorunlar ınsanları yeterınce gerıo oyuna acılmak stres atmak ıcın gelınıo ama göruomkı oyundakı stres realdekı streslere bın basıo . senın bana o kufurlerı sölemeye hakkın yok sadece kactım dıe .ayıp sana ayıp gerckten cok ayıp yasını bılmıorum ama yasının ınsanı ol bence hem suclu hem guclu oyunlarını sergıleme burda ALLAH ıslah etsın senı ettıgın o agır kufurler ıcınde senı allaha havale edıorum unutma senı doguranda bır bayan ha bana etmısn ha senı dogurana fark yok
yalanları söyeleyen sen kfürleri başlatan sen her şeyyin başı sen suçu atan çamur atan gene sen bir kere benim arz çarım yok ki sana arz çarıma geçipte küfredeyim yalanın buradan belli işte yada başkasının yaptğı küfrü bana mal ettin
ne diim kardeşim sen haklıysan ortaya çıkar ama bir de benim haklı çıktığımı var sayarsanız üzülürüm sizler için kendi hatanızın cezasını çekeceksiniz . Kaldı ki o gün ben kesildikten sona oyundan çıkmadım direk Sığınaklara girdim daha düşünene varmadan Zaten Ankaralımert bizim gruptaydı kendisi olayla alakası yok arkadaşın eamor sana klandan saydırıyolar ana bacı dedi klanı açtım ki sizler bana küfrediyorsunuz .
Terbiyesizliğin Yalancılığın İnsanları Renjide Etmenin Danişkasını Yapıyorsunuz Birde
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
bilişim suçları polisi nedir birader yok öyle bişey.
istanbul kıyamet vakti oyun dünyasında sadece şikayet edebileceğin kapı; savcılıktır. savcılığa suç duyurusunda bulunursun sebebi ise " bilişim dünyasının işleyişini engellemek , bilişim dünyasında 3.kişiye/dile/dine/ırka/mensuba hakaret veya küfür " dür.
eğer istedikleri kanıtı sunarsan dediğin kişinin evine kağıt gidecek ve mahkemeye çağırılacaktır . mahkemede yüzleşirsiniz zaten ve hakim kararı verir
Oyunu bıraktım. 
Bak bılader gercekten artık sınırden guler haldeyım bu duruma 1 oyun ıcın kendınıde bızlerıde soktugun duruma formlarda 18yasındakı cocuk gıbı yazısıp duruorus sımdı dıosunkı ben etmedım benım arz carım bıle yok sızler durduk yere 10 15 adam benım gunahımı aldınız bana hakaret vs ettınız bız neyız psıkopatmı durduk yere bır adamı oo pıtı pıtı ederek adam secıpte bu gecede buna hurraa hakaret edelım dıen delılermıyıs? arkadasım kufur eden sahısın sen oldugun ve o arz carında sana aıt oldugun soyleydı klandan acık acık yazıldı bunları okudun sanırm sende agza alınmayacak derecede 1 bayana soylenecek en son kelımeler soylendı we sana bızzat kendımde sordum sen eamormusun nasıl bırısınkı bole bole lafları dıosun amacın nedır dıe sana klandanda ozeldende ılk once sordum yanı sen o sordugum zaman weya dıer ınsanların dedıgı zaman klana weya ozele bılader sız delırdınızmı benı karıstırıosunuz sandıgınız adam ben deılım deseydın su anda bole ıslerle ne sen nede bız ugrasıor olurduk şayet o adam sen deılsen..madurum madurum dıye yazılar yazmıssın vs.. arkadasım benım nısanlıma bu sozler denıor ) bıde benım acımdan bak ya sen olaya benım yerımde olsan napardın erkek oldugun halde 2 3 kufur edıldı dıe ortalıgı yıkıorsun bıde bu acıdan bak ? ha bıde yazmıssın lıse ogrencılerı vs hayır ben 28 yasında adamım ısım gucum bellı bızler namusları ıcın yasıyan ınsanlarız oyuna sadece eglence amacla gırıordum artık lanet olsun ) oyunda sızlerın olsun yav streesten baska bısı olmuor goruorumkı tekrar dıorum sana klandan we ozelden BU KUFURLERI EAMOR ettı dendı herkesde bunu okudu sende okumussundur ha carında ortgın weya carına baska bırı gırıorsa bunu ırdele bunu bılemem ama durduk yere hıcbır adama oyundada olsa ne hakaret nede baska bısı soylenmes adını bıle bılmem etmem bılader nıckınden baska oyle bı konusuosunkı ben masumum adamlar durduk yere ustume yuruduler arkadasım ozaman sana klandan 3 5 kere pm dedım sırf ben dıerlerınıde saymıorum klandan sana hakret edılmeden oncede dendı nıe cıkıpta sızler delırdınızmı ben kımseye bısı demedım ısım karıstırıosunuz demedın nıe sustunda sımdı nıe konusuosun ozaman ? warmı özelden konusabılıcegımız bı seyın weya oyunda saat kacta olucaksın yoksa bole formdan ufak cocuk gıbı yazısıp durcakmıyıs ?
bukadar olgun we tutarlı dawranıorsun o ki hodrı meydanda demıssın bukadar emınsın kendınden warsa bı özelden konusabılıcegımız msn vs weya oyunda n zaman olucaksan sole bırde öle konusalım haa yok tehtıt yok vs gıbı seylerde yazmıssın
)) kımse kımseyı tehtıt etmes bılader kaba sapa ınsanlar demıssın bızler daglarda yasıyan ınsanlar deılız rahat ol ) ama namus herseyın onunde gelır nerde olursa olsun tum bu yaygaramızda ondan cevabını beklıorum..
bukadar olgun we tutarlı dawranıorsun o ki hodrı meydanda demıssın bukadar emınsın kendınden warsa bı özelden konusabılıcegımız msn vs weya oyunda n zaman olucaksan sole bırde öle konusalım haa yok tehtıt yok vs gıbı seylerde yazmıssın
Sevgili Kardeşim Yapmakta olduğumuz Faliyetin Bir Oyun Olduğunu İdrak Etmemiz Gerekir Oncelikle.İkincisi Senin Bir Bayana Kufur Ettiğini O Anda Ben Dahil Orda Bulunan Herkes Gordu Ve Biliyor.Bu Yazdığın yazıda Masumıyete Oynuyorsun.Zaman Zaman Bizlerinde Kendimizi Oyuna Kaptırıp Hata Yaptığımız Oluyor.Ama Ve Onurlu Ve Erdemli Davranarak Yaptığımız Hataları Telafi Edebilmek Adına Karşıdaki İnsanın Bizden buyuk Veya Küçük Olmasına Bakmaksızın Adam Gibi Ozur Dilemesinide Biliyoruz.Ustelik Sen Bir Bayana Küfür Etmissin Bu Durumda Sen Hiçbir Şekilde Haklı olamassın.Hakkımı Mahkemelerde Arıyacağım demissin.Burada Ne Kadar Aciz Ve Kuçuk Yasta Olduğunu Belirtmeye Calısmıssın Sanırım.''Adalet Mülkün Temelidir'' Bizim Hiç Bir ŞEkelde Mahkemeden Hiçbir Çekingenliğimiz Olamaz.O Gun Yaşananlar Yazılanlar Mahkeme Aşamasında Data Lardan Cıkartılabilir.Ha Sen burda uyanıklık yapıp Karekter Değiştirdin.Her İki Karekterde Yazdıkların Çıkartılacaktır.Netice İtabiryle Mademki Mahkeme diyorsun Kendini Suçsuz GM Ler Dahil Bir Suru İnsanı Suçlu İlan etmeye Çalısmıssın.Eğer Olurda Bir Mahkeme Sureci Yasanırsa Bu Forumdan Herkese İlan edilecektir.Saygılarımla ''Ateşveduman,OxBoSsxO''
bana demışsınkı yalan söleyende sen şöede yapanda sen. ben senı tanımam etmem arkadasm ndn senınle ugrasayımkı artı ben bır bayanım nıcın kendı kendıme kufur edıldı dıe bısey ortaya atayımkı artı o ıgrenc kufurlerıde herkes gördu. savas esnasında arkadaslar bana söledı eamor sana klandan laf söluyor dıe bende baktıgmda klana susulmustu ve o anda arz cardakı bırı dırek bana kufurlerle saldırmaya basladı agıza alınmıcak sözler söledı ben paranoyakmıymda bu sklde bır seyle kendımı ortaya atayım senın hıcmı allahtan korkun yok su mubarek gunde . artı sen klandan bana laflar söleyınce onun 5 dakıka sonrası ben agza alınmıca sözler duyuyorum sencede bu tesadufmu ? ben senın bana klandan laf söledıgını dahı görmedım klanım kapalıydı cunku senın bana laf söledıgını duyduktn 5 dakıka snra bana kufurler edıldı ve smdıye kdr hıc görmedıgm bır carla o ana kdr kımseyle sorunum yoktu bnm hadı bırıyle laf atısması yaparım tartısırm adam gectı baska cara kufur ettı dıe dusunurm ama öle bır seyde olmadı sadece senın bana klandan laflar söledıgını görmusler ve arkasından arz cara gecıp bana kufurler edıldı. dıosunkı öle böle senden kac defa pm ıstenılmıs sen atmamıssın mademkı öle bırsey yok acıkca klandan yada özelden cvp verebılırdn arkadasm ben kufur etmedım yanlıs alasılma var dıe ama sen onu bıle yapmadın smdı bnm eniştemde avukat butun suclamalar sana cıkıo burada o anda kendını savuncaktn buraya gecıpde mılyonlarca ınsanın önnde laga luga yaparak dgl mademkı sucsuzcun orda o olay esnasında acıklama yapacaktın kendını savuncktn ok mahkemeye versen dahı bunu burda acıklamandakı mana ne onu anlayamıorum dırek ver gıtsn ufacık cocuklarmıyızda mektuplaşasark konusuoruz surda kestane kebap acele cvp mısalı bu ne yaa yasın kac bılmıorum ama yasınınınsanı ol az . BAK GENE DIORUM SEN BNM ICIN KLANDAN LAF SÖLEDIGN SURECE KDR BNM KIMSEYLE ATISA TARTISMAM OLMADI KIMSEYLE OLSAYDI O EDIO DERDIM AMA SEN BANA LAF DIOSUN KLANDAN Kİ BEN GÖRMEDIM GÖRENLER SÖLEDI BANA HATTA SAVUNMUSLARDA BENI ZATEN ONDAN 5 DAKIKA SONRA BIRI ANINDA BANA SALDIRIO VE AGZA ALINMICAK IGRENC SÖZLER SARFEDIO.. BIZLER PARANOYAK KISILER DEGILIZ O LANET OYUNADA STRES ATMAYA DERTLERIMIZI UNUTAYA GELIORUZ BU SEKILDE SACMA SAPAN SEYLERLE UGRASMAYA YADA ANAMIZA BABAIZA SAHSIYETIMZE KUFUR YEMEK ICIN DGL HERSEY CIKAR NASILSA EGER SENSEN O KUFURLERI EDEN SU MUBAREK GUNDE DILERIM KI ALLAH senı kendı mahkemesınde yargılar .hıckımse karısınıa kızına kardesıne namusuna laf edılsın ıstemez orda savuncktın kendını orda acıklıcaktn o kufuru eden ben dgldım dıe ama sen onu bıle yapmadın o esnada neyse ugrasamıcm grcktn allahınızdn bulun tez gunde belkı senınde kızkardesın vardır belkıde evlısndır bılmıorum sen olsan ıstermısn kardesıne yada karına agır kufurler edılmesıne ulu orta neyse kardesım ALLAH bılsın
BEN KİME LAF ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM Kİ YALANLAR DİZ BOYU VE SİZİN KENDİNİZE SAYGINIZ YOK BENİ SÖLEYECEK OLDUĞUUM TEK İEY ÖAHKEMENİN VERDİĞİ KARARI BURADAN YAYINLAMAK VE SİZLERİM KİM OLDUĞUNU ORTAYA ÇIKARMAK BUNDAN SONRA BURADAN BİŞİ YAZMAM DA KONUŞMAM DA SİZLERLE MAHKEMEDE GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ GÜN HATALARINIZI ANLAYACAKSINIZ AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK BU SONDAN BİR ÖNCEKİ YAZIMDIR BUNDAN SONRAKİ YAZIM BAŞKA BİR BAŞLIK ALTINDA MAHKEMENİN VERDİĞİ KARAR OLACAKTIR BEKLEYİN GÖRÜN...
- siyahbereli
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Bu konunun neden kapatılmadığını hala cözemedim :lol:
FiNaLShİNe [Bıçak Sırtı Kılıç (^)] [Hidra Çift Bıçak ]]
SiYaHBeReLi [Kıyamet Asa (^)] [Transformatör Asa]
DaMSıZADaM [Mevlana Asa (^)] [Hidroflorik Asa] [Ruh Döven Asa]
SiYaHBeReLi [Kıyamet Asa (^)] [Transformatör Asa]
DaMSıZADaM [Mevlana Asa (^)] [Hidroflorik Asa] [Ruh Döven Asa]
Merhaba,
Forum Kurallarının 2. Maddesine göre konu kilitlenmiştir.
Forum Kuralları 2. Madde : Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Forum Kurallarının 2. Maddesine göre konu kilitlenmiştir.
Forum Kuralları 2. Madde : Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.