MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Eamor
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM

Mesaj gönderen Eamor »

Malesef Üzülerek Söylüyorum BUradan ki, OYunu Oynayan BAzı Seviyesiz Ve KArektersiz Kişilikler Oyunda biraz seslerini çıkardıkları çin biraz da fazla şekilde oyuncularla samimi oldukları için kendilerini oynun sahipleri gibi hissediyorlar ve yanılıyorlar DÜN GECE SAAT 23:00 DAN SONA KİMSEYE KİFRETMEDİĞİM HALDE BENİM BİRİNE KÜFRETTİĞİMİ SAVUNARAK BENİM ŞASHSIMA VE ANNEME, BACIMA KÜFREDEK BENİ RENJİDE EDEN HERKESİ PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARI İLE BİLİŞİM SUÇLARI POLİSİNE ŞİKAYET EDECEĞİM. AYRICA AVUKATIM ARACILIĞI İLE BU KİŞİLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUP MANEVİ KİŞİLİĞİME HAKARETETTİKLERİ İÇİN HEPSİNDEN AYRI AYRI VE GEREKİRSE O SAATTE OYUNAD OLUPTA BU KÜFÜRLERE MUSAMAĞA GÖSTERMİŞ ADMİN VAR İSE EĞER HEPSİNE TEKRARDAN AYRI AYRI MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM VE BU İŞTEN BANA KÜFREDEN BUNA MÜSAMAĞA GÖSTERMİŞ ADMİN YADA GM VAR İSE ONLARDA TEKER TEKER CEZALANDIRILINCAYA KADAR VAZGEÇMEYECEĞİM. BANA KÜFREDEN VE BAŞKALARINI BANA KÜFRETMESİNE SEBEİYET VEREN HERKESE BURADAN DUYURULUR

Kırmızışeytan
LaZOĞLU
HeLLRaZoR(Ki Kendisini judocu olduğunu İddia Ediyor Liseli Genç Zannedersem Korkacağımı Zannetti Herhalde Sabi)
Beşaresad
İdimsizkoray

HEPİNİZ CEZANIZI ÇEKECEKSİNİZ
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM

Mesaj gönderen LAZOGLU »

Oyunun datalarında butun ettıgın kelımeler var. Hadı bıze dava ac bızde datalardan ettıgın kufurlerı cıkarttırıp sana karsı maddı ve manevı tazmınat davası acalım. Ben hukuk ısınle ugrasıyorum zaten merak etme. Burdan bunu da yazıpda prım yapmana gerek yok. Reklam kokuyor cunku burası. Kaldıkı benım sana kufur ettıgımı goster,gosteremezsen dedıgım gıbı haksıkılesız yere sıkayetten cevresel etkılesım,aıle manevıyatı,toplmsal zedelenmeden otru sana karsı tazmınat davası acayım. Benımde ısıme gelır aslında bu. Dedıgın gııb mahkemeye ver benı ve bende datalardan o saat ıcerısındekı cumlelerımı datalardan ısteteyım hemen cıkarsınlar ıcınde sana kufur etmedıgım cıkınca bende o an hemen karsı daha acım. Hadı benım hakkımda dava ac beklıyorum...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Kullanıcı avatarı
Mugu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mugu »

Kardeş Lazoğlunu bilmeyen mi var bölgeden 7/24 küfür eden bir karakter kendisi adamın loglarına baksalar Edirneden Karsa yol olur böle kişiler için kendini yorma herkes ne olduğunu biliyor onun...
Mugu & Muguex
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen LAZOGLU »

Mugu yazdı:Kardeş Lazoğlunu bilmeyen mi var bölgeden 7/24 küfür eden bir karakter kendisi adamın loglarına baksalar Edirneden Karsa yol olur böle kişiler için kendini yorma herkes ne olduğunu biliyor onun...
Gun gecmıyor kı bır yenı saksakcı daha cıkmaya versın. Neyse sızınle ugrasacak vaktım yok. Asalak byınlerınızdekı acız hayallerınızle yasamsaya devam edın...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Kullanıcı avatarı
Mugu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Mugu »

Bilader beni bilen bilir demeyi biliosun da neden yaptığın bilinen şeyler kötü şeyler olunca böle oluyor hakkında iyi bilsek iyi söleriz.
Mugu & Muguex
Kullanıcı avatarı
hknylmz45
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen hknylmz45 »

Eamor kardesım oyunda bu gıbı durumların yasanması gercekden cok acı ve kotu bır sey konu ne olursa olsun sebep ne ıcın olursa olsun bırının anası bacısı karısı nısanlısını gercekden oyun ıcın karıstırmak gercekden cok kotu bır durum eger gercekden boyle bır sey varsa hakkını sonuna kadar savun derım.Kufur neden ne ıcın sebebı veya herne konuda olursa olsun dınen ve ahlaken yanlıs ve terbıyesızce bır seydır.

Aslında kufur eden arkadaslara bı de sormak lazım kufuru neden ettıler eger ''ALLAH YOLUNDA ettılerse bı gunahı olmıya bılır''(Sunucu da eo bolgesınde cok konusan sunucumuzun yenı ahır zaman hocalarından bır arkadasımızın sozudur) ;)
HaNGoVeR Kıyamet Asa(^)*Transformatör Asa(^)*Sıfır Kelvin Asa(^)
ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)
Resim
Resim
Eamor
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Eamor »

Lazoğlu Tamam Yalan Söylemek Sende Yeretmiş Tamam Herkesi Kandırabilrsin. AmaKendine Yalan Söyleme Kimbilir Ne iŞle Uğraşıyorsun Hukukçuyum Yada Hukuk İŞleriyle Uğraşıyorum Dİyorsun Kendini Kandırma Bu İŞten Ben Zararlı Çıkmayacağım Çünkü Sizler Kendiniz Ve Diğer Oyuncuları Kışkırtarak Bana Bir Çok Kişinin Küfretmesini Sağladınız Ayrıca Kaldı Ki Hiç Bir Suçum Günağım Yokken Bunu YApınız OKüfrettğimi Söylediğiniz Kızada Küfretmedim Üstelik Sadece Neden Kaçıyorsun GeriGel Dedim BU Küfretmekse Evet Küfrettim. Ama Değil. Sizler Çağ DIşı Kalmış Kaba Saba İnsanlarsınız Anca İnsanları Tehdit Etmekten Anlarsınız Zaten Merak ETmeyin Sizinle Hukuk Ve Adalet Platformunda Yüzleşeceğiz. Zaten Orada Kimin Suçu VArsa Ortaya Çıkar Kimler Suçsuz İse Aklanır. SenEğer Suçsuzum Dİyorsan Sende Bana Dava Aç. Ama Unutma Başkasına Çamur Atarken İnsanın Elleri Kirlenir Ve Sen Bunu YAptın KArdeş Ellerini Kirlettin.
byasabi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen byasabi »

Eamor HEM SUCLU HEM GUCLU dıye sana denıor sanırım hayır merak edıorum hıc mı utanmıorsun sıkılmıyorsun bır bayana agza alınmayacak hıtaplarda bulunuyorsun ne ıcın oyunda senı kesmıslerde yok beklememıste dıe car degısıp etmedıgın kufur kalmıor we bunu orda olan herkes goruor tepkı alıosun ettıgın kufurlerı senınde namusum dıe hıtap ettıgın ınsanlara dıınce agırınamı gıdıor eger kufur edıosan bedellerıne katlanıcaksın sen kımsenın namusuna kufur edemessın sımdı korkun ne oyunda herkes tepkı gosterdı dıslancam amann Allahım korkusumu cıdden cok ama cok komıksın Allah ıslah etsın senı yav artık sna kızamıyorum bıle bu ne pişkinlıktır oyundakı herkes neler dedıgını gordu sana olan tepkılerıde bundandır yoksa senın ısmını bıle bılmeyız etmeyıs durduk yere okadar adam sana laf demes artı almaır eamor hangısısın sen ? bıara bayandın sımdı erkekmısın =))) emın ol herkesın ne oldugunu ıı bılıoruz =)) umarım bırdaha kımsenın esıne namusunasana laf demes demekkı o lafları hak edecek kadar agır seyler solemıssın ha mahkeme elınden gelenı ardına koyma arkadasım ama bıde yaptıgın hatayı kullanıpta ustumuzden reklamını etme çarpılıcaksın :))) bukadar kuculme gunah artı eamor almaır kufur etmemeyı ogrenırsın ha bukadar derdın warsa herkesınde yerı yurdu bellı ? cok ayıp gercekten cokcok ayıp bır oyun ıcın bukadar kuculmeyın ya ))
byasabi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen byasabi »

bıde kaba sapa vs ınsanlarsınız demıssın BIZLER KABA SAPA INSANLAR DEILIZZ asıl kabalık 1 BAYANA AGZA ALINMIYACAK KUFURLERI ETMEKTIR buda benden sana bı ögüt olsun =) ne oyunda nede realde bır bayana kufur edersen bedelını agır odersın sımdı gozune far yemıs tavsan mısalı cırpınıp durma ordan bana hakaret ettınız dıe cırım cırım cırlanma ettıgın kufurden dolayı ozur dıleyecegıne kalkmıssın bıde nelerın pesındesın kımse sucu gunahı olmayan adama kufur etmes okadar adam en azından etmes yeter reklamını uzerımızden yapma bıraz erkek gıbı dawran arkadasım kendını bukadar mınık bı pozısyona sokma oyun bu real deıl emın ol deıl =))
Kartanesi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Kartanesi »

Mrb.. arkadas olayı başlatan sensın şimdi sudan cıkmıs ak kasık olayı yapma. kötu söz duymak ıstemıosan önce buna senın uyman lazm artı demıskı ben kıza sadece ndn kacıosun kacma dedm sen bana böle bır sey sölemedn. artı savas vardı önumuzdede 10 tane arz vardı elbette kacarım artı savasırken kacıp kacmıcamı yada ne yapıp yapmıcamı ancak buna ben karar verırım. o sekılde ordan kacmakla hıc kımse kufuru hak etmıo önce klandan saymıssın bana daha sonra hıncını alamayıp arz carına gecıp genele kufurler yazdn buna da herkes şahıt bır bayana kufur edrken sızlerıde bı kadının dogurdugunu unutuosunuz.
buraaya gecıp reklam yapacana delıkanlı gıbı yaptıgn terbıyesızlıgı bıl ve hak ettm de sus kapa cenenı sudan cıkmıs ak kasık dglsın sen kufurlerı baslatan sen haklıymıs gıbı gecıp buraya yok mahkemeye vercm yok ben bısey demedm yapmadım dıe konusan gene sen. bence sus ama eger kısılıgn klavyede kufur ederkenkı tavrın halın gıbı sevıyesız ve terbıyesızse bısey dıyemem ona kışılık sorunun var derım. fotolarını aldk bana kufur ettıgın zmn . neyse bu sana ılk ve son cvp verısım en sonda demışsınkı ellerın camura bulastı falan fılan o camuru sen attın oyun ıcınde oyuncak olmaktan vazgec bence realdekı sorunlar ınsanları yeterınce gerıo oyuna acılmak stres atmak ıcın gelınıo ama göruomkı oyundakı stres realdekı streslere bın basıo . senın bana o kufurlerı sölemeye hakkın yok sadece kactım dıe .ayıp sana ayıp gerckten cok ayıp yasını bılmıorum ama yasının ınsanı ol bence hem suclu hem guclu oyunlarını sergıleme burda ALLAH ıslah etsın senı ettıgın o agır kufurler ıcınde senı allaha havale edıorum unutma senı doguranda bır bayan ha bana etmısn ha senı dogurana fark yok
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön