Boş boş konu açan ve konuşan kendinsin öncelikle.
Kendi bitaraflarından tarih sallamışsın buna kendin de inanmışsın. Sana mı kalmış tarih belirlemek sen kim oluyorsun bir kere?
Bu gelen bölgenin Çemberlitaş, Kenan, Junonla ne alakası var. Sadece dinlemne ve ticaret alanı geliyor yeni bir bölge değil. Merak ettiğin benim o bölgeleri sevip sevmediğimse en sevdiğim kenan onu da belirteyim
Aklını düşürdüğün yerden tekrar başına topla ve ona göre konu aç yorum yap.
Cloutier yazdı:Boş boş konu açan ve konuşan kendinsin öncelikle.
Kendi bitaraflarından tarih sallamışsın buna kendin de inanmışsın. Sana mı kalmış tarih belirlemek sen kim oluyorsun bir kere?
Bu gelen bölgenin Çemberlitaş, Kenan, Junonla ne alakası var. Sadece dinlemne ve ticaret alanı geliyor yeni bir bölge değil. Merak ettiğin benim o bölgeleri sevip sevmediğimse en sevdiğim kenan onu da belirteyim
Aklını düşürdüğün yerden tekrar başına topla ve ona göre konu aç yorum yap.
Tarih belirlemedim ben sadece bana göre abarttıklarını düşündüğümden böyle birşey yazdım. Mübalağa nedir bilirmisin ? Banamı kalmış ne demek bende bir oyuncuyum ve bu benim düşüncem. Ben bu tarihte diyorum diye kim bana inanmış o zamanda geleceğine ? Bölge olmasına gerek yok gelecek olan sonuçta güncelleme. En geç gelen güncellemede bu. O zaman neden Derindeki Sır Mayıs'ta çıktı ? Onumu düşünüyorlar adamlar ?
Konu açarım açmam bu benim hakkım mı ? Hakkım.
Argo içerik silinmiştir. Bu tavırı tekrarlamanız halinde ceza alacaksınız.
[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]
Konu açmak hakkın tabi ama bu konu insanları yanlış bilgilendirme ise hakkın değil.
Bir yetkili tarafından açıklama yapılmamış bir güncellemeye bitaraflarından tarih uyduramazsın.
Artı eleştiriyi kaldıramıyorsan hiç konu açmamalısın.
Ve kimseye konuşmayacaksın diyemezsin.
Sana mı soracağım konuşup konuşmayacağımı.
Senin gibi boş olan bu konu da zaten forum kurallarının 2. maddesine göre birazdan kapatılacak.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum. Boş yere heyecan yapıyorsunuz. Topkapı Sarayı denilen güncelleme fazla kişiyi tatmin edeceğini sanmıyorum. Ayrıca oyuna oyuncu çekebilecek bir güncelleme olduğunu da düşünmüyorum. Bana kalırsa yanlış bir güncelleme.
Cloutier yazdı:Konu açmak hakkın tabi ama bu konu insanları yanlış bilgilendirme ise hakkın değil.
Bir yetkili tarafından açıklama yapılmamış bir güncellemeye bitaraflarından tarih uyduramazsın.
Artı eleştiriyi kaldıramıyorsan hiç konu açmamalısın.
Ve kimseye konuşmayacaksın diyemezsin.
Sana mı soracağım konuşup konuşmayacağımı.
Senin gibi boş olan bu konu da zaten forum kurallarının 2. maddesine göre birazdan kapatılacak.
İnsanları yanlışmı yönlendiriyorum ? Kardeşim sen bana inanıyormusun ramazan sonunda geleceğine ? Yok. Öbür oyuncular inanıyormu yok ? Ben sadece eleştiri olsun diye yazıyorum sen sanıyorsunki ben bunları gerçekten çok ciddi yazıyorum. Biraz düşünerek yorum yazın.
Topkapı' nın İKV ye kazandırdıkları:
1- Işınlanma
2- Arada girip bakabileceğiniz farklı bir bölge
Geri kalanların hepsi aynı.Bu heyecan nedendir anlamıyorum gerçekten.İçi bu kadar boş bir güncellemeyi bu denli heyecan yaratarak beklemek çok saçma.Bu güncelleme sadece oyundaki Lonca Sistemini geliştirmek (yada daha çok para kazanmak) için getirilen bir bölge.Oyuna kazandırdıkları sınırlı sayıda.Bence hiç bu kadar heyecan yapıp umut beslemeye değmeyecek bir bölge.
xFahrenheitx yazdı:Topkapı' nın İKV ye kazandırdıkları:
1- Işınlanma
2- Arada girip bakabileceğiniz farklı bir bölge
Geri kalanların hepsi aynı.Bu heyecan nedendir anlamıyorum gerçekten.İçi bu kadar boş bir güncellemeyi bu denli heyecan yaratarak beklemek çok saçma.Bu güncelleme sadece oyundaki Lonca Sistemini geliştirmek (yada daha çok para kazanmak) için getirilen bir bölge.Oyuna kazandırdıkları sınırlı sayıda.Bence hiç bu kadar heyecan yapıp umut beslemeye değmeyecek bir bölge.
Topkapı Sarayı'nın basit olduğunu düşünen arkadaşlar var. Hiçbir güncelleme oyunu pasifleştirmeye yönelik olmaz. Topkapı Sarayı'nı yayınlayacaklar ardından yeni bir grup bölgesi patlatacaklar. Topkapı Sarayı ise oyun hikayesinin devamı için amaçlanmış olabilir