TOPKAPI RAMAZANIN SONUNDA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
VODKA1967
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

TOPKAPI RAMAZANIN SONUNDA

Mesaj gönderen VODKA1967 »

Ne Topkapıymış arkadaş. Çok yakında diyolardı 1 ay oldu. 1 ay çokmu yakın oluyor :) Ulan bir güncelleme gelicek 85 ay bekliyoruz yok böyle birşey. Oyuncu kaybetmenizin tek nedeni budur. Gelecek güncelleme güzel birşey olsa Yeraltı gibi ha hiçbirşey demiyecem. Dediğiniz bölgede tek iyi şey ışınlanma oda sadece loncalılar için geçerli. Başka cazip birşey yok zaten akçeyle üst alma felan..

Birdahaki bölgenin çıkmasına bence en az 1 yıl var. Onun da bölge olacağına şüpheliyim. Olursada Grub Bölgesi olur zaten :)
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Re: TOPKAPI RAMAZANIN SONUNDA

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

Yav saçmalamayın ne Ramazan'ın sonunda geliyor gelicek bugün yarın yazıyordu yaz tatilinin ilk haftaları diye
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yunus1907 »

VODKA1967 yazdı:Ne Topkapıymış arkadaş. Çok yakında diyolardı 1 ay oldu. 1 ay çokmu yakın oluyor :) Ulan bir güncelleme gelicek 85 ay bekliyoruz yok böyle birşey. Oyuncu kaybetmenizin tek nedeni budur. Gelecek güncelleme güzel birşey olsa Yeraltı gibi ha hiçbirşey demiyecem. Dediğiniz bölgede tek iyi şey ışınlanma oda sadece loncalılar için geçerli. Başka cazip birşey yok zaten akçeyle üst alma felan..

Birdahaki bölgenin çıkmasına bence en az 1 yıl var. Onun da bölge olacağına şüpheliyim. Olursada Grub Bölgesi olur zaten :)

Şimdi kardeşim dedikleri dogru birşey ama 1.5 aydır gelmiyen eklenti bence cok ses getirecek eklenti olacaktır.

Dedigin gibi sadece ışınlanma için beklenseydi 3 güne cıkartılardı.Ama yeni acıklanmayan şeylerin gelcegini düşünüyorum ki daha cok Lonca Lisan'sı Satabilsinler diye bence güzel bir eklenti paketi cıkarcaklar.Eger saçma sapan gene işi para vurucak eklenti cıkartılarsa biz bişey kaybetmeyiz bu sefer toparlanmaları baya zaman alır.
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ALKOLIZM yazdı:Yav saçmalamayın ne Ramazan'ın sonunda geliyor gelicek bugün yarın yazıyordu yaz tatilinin ilk haftaları diye

Tanıtım Videosu koyup en az 10 yada 15 gün içinde cıkartıcaklar.Daha tanıtım videosu yok ortalıkta...
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

şahsen ben topkapı geldikten sonra oyunu bırakmayı dusunuyorum :) sırf topkapıyı gormek için bekliyorum :)
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
VODKA1967
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ALKOLIZM yazdı:Yav saçmalamayın ne Ramazan'ın sonunda geliyor gelicek bugün yarın yazıyordu yaz tatilinin ilk haftaları diye
Yaz tatilinin ilk haftaları ? Öyle bir yazı nerede var paylaşırsan bizde görmüş oluruz.
Şimdi kardeşim dedikleri dogru birşey ama 1.5 aydır gelmiyen eklenti bence cok ses getirecek eklenti olacaktır.
1,5 ay belki az bir süre olabilir örnek olarak Yeraltı, Çemberlitaş'a göre. Ama bir düşünün gelecek olan yenilikleri biliyoruz bunun dışında zaten pek birşey olacağını düşünmüyorum. Ve o kadarda büyük bir bölge değil bana gelecek olan bölgenin güzel olduğunu söylemeyin Allah'ınızı severseniz.
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

VODKA1967 yazdı:
Yaz tatilinin ilk haftaları ? Öyle bir yazı nerede var paylaşırsan bizde görmüş oluruz.
1,5 ay belki az bir süre olabilir örnek olarak Yeraltı, Çemberlitaş'a göre. Ama bir düşünün gelecek olan yenilikleri biliyoruz bunun dışında zaten pek birşey olacağını düşünmüyorum. Ve o kadarda büyük bir bölge değil bana gelecek olan bölgenin güzel olduğunu söylemeyin Allah'ınızı severseniz.
güzel olmasın temenni ediyorum,bekletildigimize göre ''umarım'' güzel bir eklenti paketi yayınlarlar.Aksi Takdir'de yönetimin tavırları yüzünden oyunu bırakan eski oyunculara bu sefer yeni oyuncular'da katılır.

Trailer Videosunu Merakla Beklemekteyiz.
Kullanıcı avatarı
Vguard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Vguard »

Doktordoctor yazdı:şahsen ben topkapı geldikten sonra oyunu bırakmayı dusunuyorum :) sırf topkapıyı gormek için bekliyorum :)
Resim
[spoiler]YÜKLENİYOR
Resim[/spoiler]
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Cem Yılmaz ın dediği gibi bi taraflarınızdan element uydurmayın.
Kafanıza göre tarihler atıyorsunuz bırakın da yetkililer yapsın açıklamasını.

Beklediğiniz kadar da birşey olmayacak zaten.
VODKA1967
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Cloutier yazdı:Cem Yılmaz ın dediği gibi bi taraflarınızdan element uydurmayın.
Kafanıza göre tarihler atıyorsunuz bırakın da yetkililer yapsın açıklamasını.

Beklediğiniz kadar da birşey olmayacak zaten.

Ulan ben böyle adamları anlamıyorum ya. Çokmu seviyorsun Çemberlitaşı kenanı junonu. Boş konuşmuyoruz burda bugüne kadar en çok bekletilmiş bölgeyi konuşuyoruz. Daha önce en geç 11 Haziran'da ilk Grub Bölgesi çıktı. Tarih 15 Haziran ortada ne bir bölge ne bir bölgenin trailer videosu var. Boş boş yorumlar atmayın tarihe bakın Temmuz'a giriyoruz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön