SIKILDIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
wuboy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

SIKILDIM

Mesaj gönderen wuboy »

aRKADAŞLAR BİR ARA OYUNA ARA VERMEK ZORUNDA AKALDIN VE BİRSÜREDİR YİNE OYNUYORUM AMA CAİP DERECEDE SIKILDIM. sEBEBİDE ŞUNLAR....

Grup bölgeleri yüzünden oyundan soğumaya başladım... Kimse gruba almıyor ve oyun sıkıcılaşıyor neden? Ejder asa yok diye yada ecel getiren

Yeraltında hidra yı kesip görev yapamıyoruz neden? Kimse yardım etmiyor da ondan ve bu birçok görev için böyle... Şimdi ben maden işin akçe aldım pek bişey çıkmasada sorun değil ama ben Çemberliteş kutusu almayı düşünüyorum ancak bana ne yararı olacak? Lonca alımı yok diyor herkes, Gruba alan yok, Baktığınız zaman en iyi oyunlar grup bölgelerinde oluyor...

Bütüngün maden toplayıp etraftaki ufak tefek yaratıkları öldürmekten sıkıldım ve Yöneticilerin yada oyunu hangi arkadaşlar yapıyorsa benim durumumdaki insanları da düşünerek hareket etmelerini ve oyunda o yönce eklentiler yapılmasını rica ediyorum.
Mesele iyiyi sevmek değil çünkü iyiyi herkes sever, mesele kötüyü sevebilmektir...
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Re: SIKILDIM

Mesaj gönderen bbsnake »

Kesinlikle haklısın Oyunda itemin paran çevren yoksa değerin olmuyor bunu gidermek zor değil grup bölgelerinden çok normal bölgeler ile ilgilenilse diğer oyunculara faydası olur,malesef oyunda yapıcak şeyler çok kısıtlı en azından günlük savaş etkinlikleri olsa mükemmel olurdu
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen vengeance »

Bencede grup bölgeleri oyunu bitiren bi eklentiydi.Funditores itemler yada ışık itemler yada şaheser zırhlar grup bölgesi olmadanda düşürülebilirdi.Sığınağa migrata girmek için insanlar şekilden şekile giriyor.Sadece 1 item için hep aynı ortamı görmek hep aynı şeyleri yapmak hiç bir değişikliğin olmaması çok berbat bir durum.Oyuna akıcılık lazım herkezi oyuna çeken birşeyin olması lazım.Şahsen kendim için söylüyorum benim oyunda en çok zevk aldığım şey karşı klandan birileri ile savaşmak bu çok zevkli ama grup bölgesi stresten başka birşey değil.İnsanlar oyuna stres atmak için giriyorlar streslenmek için değil ;)
Kullanıcı avatarı
BySaygili
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Eyalet Askerleri

Mesaj gönderen BySaygili »

Eskiden deseniz anlarımda hala ejder çok zor diyorsanız bence başka oyunlara göz atın.:arrow:
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

Oyuna şöyle bi yazı konulsa PARASI OLMAYAN OYNAMASIN =)))) :D :D :D :D
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

bence ejder asa yı 2000 akçeye markete atsınlar bi süre :D ejdersizlerde faydalanır bu fırsattan (şahsen büyücüme alırım hiç girmiyorum ama ejderle takılabilirim)
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

harkonen yazdı:bence ejder asa yı 2000 akçeye markete atsınlar bi süre :D ejdersizlerde faydalanır bu fırsattan (şahsen büyücüme alırım hiç girmiyorum ama ejderle takılabilirim)
1-2 Ay uğraşıp Ejder Asa Üreten arkadaşlara Ayıp olmaz mı bu dediğin sence ?

Artık Ejder Üretmekte Çok zor Bişe değil , 2 Charının Görevlerinden

Kadim Hidra Pençesix2
Meran Mücevherix2
Liderlik Sembolü x2
Dev Komodo Dişi x2
Örümcek Gözü x2
Alexandrite x4

Aldıktan sonra geriye kalanlar.

3 Mavi Kaya
5 Menekşe Elması
5 Akik
1 Alexandrite

Bu Kalan Madenlerde Hepsi Taş Çatlasa 100ml tutar , 100ml'i Çöp İtem kasarak veya Maden çekerek 1 haftada yapabilirsiniz.Zaten 2 Çar Kasarken İtem düşer,Maden çekersiniz vs. 20ml falan Nakitiniz olur.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

berkan587 yazdı:
harkonen yazdı:bence ejder asa yı 2000 akçeye markete atsınlar bi süre :D ejdersizlerde faydalanır bu fırsattan (şahsen büyücüme alırım hiç girmiyorum ama ejderle takılabilirim)

Kadim Hidra Pençesix2
Meran Mücevherix2
Liderlik Sembolü x2
Dev Komodo Dişi x2
Örümcek Gözü x2
Alexandrite x4

3 Mavi Kaya
5 Menekşe Elması
5 Akik
1 Alexandrite

Bu Kalan Madenlerde Hepsi Taş Çatlasa 100ml tutar , 100ml'i Çöp İtem kasarak veya Maden çekerek 1 haftada yapabilirsiniz.
doğru dedin ancak görevlerden gelen eşyalar demişsinde sence göreve yardıma giden kaç kişi var daha 1.charını yapamayanlar 2. nası yapsınlar şahsen ben bile gitmiyorum cagırırlarsa
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

harkonen yazdı:
berkan587 yazdı:

Kadim Hidra Pençesix2
Meran Mücevherix2
Liderlik Sembolü x2
Dev Komodo Dişi x2
Örümcek Gözü x2
Alexandrite x4

3 Mavi Kaya
5 Menekşe Elması
5 Akik
1 Alexandrite

Bu Kalan Madenlerde Hepsi Taş Çatlasa 100ml tutar , 100ml'i Çöp İtem kasarak veya Maden çekerek 1 haftada yapabilirsiniz.
doğru dedin ancak görevlerden gelen eşyalar demişsinde sence göreve yardıma giden kaç kişi var daha 1.charını yapamayanlar 2. nası yapsınlar şahsen ben bile gitmiyorum cagırırlarsa
Kadim'de biraz zorlanabilirsin ki onuda yapmak imkansız değil,Diğer Görevler zaten basit Dev komodo,İflis,Solucan artık basit görevler 4-5 kişinin Kesebildiğini BOSS lar.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

berkan587 yazdı:
harkonen yazdı:
berkan587 yazdı:

Kadim Hidra Pençesix2
Meran Mücevherix2
Liderlik Sembolü x2
Dev Komodo Dişi x2
Örümcek Gözü x2
Alexandrite x4

3 Mavi Kaya
5 Menekşe Elması
5 Akik
1 Alexandrite

Kadim'de biraz zorlanabilirsin ki onuda yapmak imkansız değil,Diğer Görevler zaten basit Dev komodo,İflis,Solucan artık basit görevler 4-5 kişinin Kesebildiğini BOSS lar.
sorun adam bulmak işte 4-5 tane adamı gelmeye ikna etmek en az 2 saat hani biri geldi 2 saat beklermi asla
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön