aRKADAŞLAR BİR ARA OYUNA ARA VERMEK ZORUNDA AKALDIN VE BİRSÜREDİR YİNE OYNUYORUM AMA CAİP DERECEDE SIKILDIM. sEBEBİDE ŞUNLAR....
Grup bölgeleri yüzünden oyundan soğumaya başladım... Kimse gruba almıyor ve oyun sıkıcılaşıyor neden? Ejder asa yok diye yada ecel getiren
Yeraltında hidra yı kesip görev yapamıyoruz neden? Kimse yardım etmiyor da ondan ve bu birçok görev için böyle... Şimdi ben maden işin akçe aldım pek bişey çıkmasada sorun değil ama ben Çemberliteş kutusu almayı düşünüyorum ancak bana ne yararı olacak? Lonca alımı yok diyor herkes, Gruba alan yok, Baktığınız zaman en iyi oyunlar grup bölgelerinde oluyor...
Bütüngün maden toplayıp etraftaki ufak tefek yaratıkları öldürmekten sıkıldım ve Yöneticilerin yada oyunu hangi arkadaşlar yapıyorsa benim durumumdaki insanları da düşünerek hareket etmelerini ve oyunda o yönce eklentiler yapılmasını rica ediyorum.
SIKILDIM
Re: SIKILDIM
Kesinlikle haklısın Oyunda itemin paran çevren yoksa değerin olmuyor bunu gidermek zor değil grup bölgelerinden çok normal bölgeler ile ilgilenilse diğer oyunculara faydası olur,malesef oyunda yapıcak şeyler çok kısıtlı en azından günlük savaş etkinlikleri olsa mükemmel olurdu
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Bencede grup bölgeleri oyunu bitiren bi eklentiydi.Funditores itemler yada ışık itemler yada şaheser zırhlar grup bölgesi olmadanda düşürülebilirdi.Sığınağa migrata girmek için insanlar şekilden şekile giriyor.Sadece 1 item için hep aynı ortamı görmek hep aynı şeyleri yapmak hiç bir değişikliğin olmaması çok berbat bir durum.Oyuna akıcılık lazım herkezi oyuna çeken birşeyin olması lazım.Şahsen kendim için söylüyorum benim oyunda en çok zevk aldığım şey karşı klandan birileri ile savaşmak bu çok zevkli ama grup bölgesi stresten başka birşey değil.İnsanlar oyuna stres atmak için giriyorlar streslenmek için değil 
- BySaygili
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Eyalet Askerleri
Eskiden deseniz anlarımda hala ejder çok zor diyorsanız bence başka oyunlara göz atın.:arrow:
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Oyuna şöyle bi yazı konulsa PARASI OLMAYAN OYNAMASIN
)))
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
bence ejder asa yı 2000 akçeye markete atsınlar bi süre
ejdersizlerde faydalanır bu fırsattan (şahsen büyücüme alırım hiç girmiyorum ama ejderle takılabilirim)
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
1-2 Ay uğraşıp Ejder Asa Üreten arkadaşlara Ayıp olmaz mı bu dediğin sence ?harkonen yazdı:bence ejder asa yı 2000 akçeye markete atsınlar bi süreejdersizlerde faydalanır bu fırsattan (şahsen büyücüme alırım hiç girmiyorum ama ejderle takılabilirim)
Artık Ejder Üretmekte Çok zor Bişe değil , 2 Charının Görevlerinden
Kadim Hidra Pençesix2
Meran Mücevherix2
Liderlik Sembolü x2
Dev Komodo Dişi x2
Örümcek Gözü x2
Alexandrite x4
Aldıktan sonra geriye kalanlar.
3 Mavi Kaya
5 Menekşe Elması
5 Akik
1 Alexandrite
Bu Kalan Madenlerde Hepsi Taş Çatlasa 100ml tutar , 100ml'i Çöp İtem kasarak veya Maden çekerek 1 haftada yapabilirsiniz.Zaten 2 Çar Kasarken İtem düşer,Maden çekersiniz vs. 20ml falan Nakitiniz olur.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
doğru dedin ancak görevlerden gelen eşyalar demişsinde sence göreve yardıma giden kaç kişi var daha 1.charını yapamayanlar 2. nası yapsınlar şahsen ben bile gitmiyorum cagırırlarsaberkan587 yazdı:1-2 Ay uğraşıp Ejder Asa Üreten arkadaşlara Ayıp olmaz mı bu dediğin sence ?harkonen yazdı:bence ejder asa yı 2000 akçeye markete atsınlar bi süreejdersizlerde faydalanır bu fırsattan (şahsen büyücüme alırım hiç girmiyorum ama ejderle takılabilirim)
Kadim Hidra Pençesix2
Meran Mücevherix2
Liderlik Sembolü x2
Dev Komodo Dişi x2
Örümcek Gözü x2
Alexandrite x4
3 Mavi Kaya
5 Menekşe Elması
5 Akik
1 Alexandrite
Bu Kalan Madenlerde Hepsi Taş Çatlasa 100ml tutar , 100ml'i Çöp İtem kasarak veya Maden çekerek 1 haftada yapabilirsiniz.
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Kadim'de biraz zorlanabilirsin ki onuda yapmak imkansız değil,Diğer Görevler zaten basit Dev komodo,İflis,Solucan artık basit görevler 4-5 kişinin Kesebildiğini BOSS lar.harkonen yazdı:doğru dedin ancak görevlerden gelen eşyalar demişsinde sence göreve yardıma giden kaç kişi var daha 1.charını yapamayanlar 2. nası yapsınlar şahsen ben bile gitmiyorum cagırırlarsaberkan587 yazdı:1-2 Ay uğraşıp Ejder Asa Üreten arkadaşlara Ayıp olmaz mı bu dediğin sence ?harkonen yazdı:bence ejder asa yı 2000 akçeye markete atsınlar bi süreejdersizlerde faydalanır bu fırsattan (şahsen büyücüme alırım hiç girmiyorum ama ejderle takılabilirim)
Kadim Hidra Pençesix2
Meran Mücevherix2
Liderlik Sembolü x2
Dev Komodo Dişi x2
Örümcek Gözü x2
Alexandrite x4
3 Mavi Kaya
5 Menekşe Elması
5 Akik
1 Alexandrite
Bu Kalan Madenlerde Hepsi Taş Çatlasa 100ml tutar , 100ml'i Çöp İtem kasarak veya Maden çekerek 1 haftada yapabilirsiniz.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
sorun adam bulmak işte 4-5 tane adamı gelmeye ikna etmek en az 2 saat hani biri geldi 2 saat beklermi aslaberkan587 yazdı:Kadim'de biraz zorlanabilirsin ki onuda yapmak imkansız değil,Diğer Görevler zaten basit Dev komodo,İflis,Solucan artık basit görevler 4-5 kişinin Kesebildiğini BOSS lar.harkonen yazdı:doğru dedin ancak görevlerden gelen eşyalar demişsinde sence göreve yardıma giden kaç kişi var daha 1.charını yapamayanlar 2. nası yapsınlar şahsen ben bile gitmiyorum cagırırlarsaberkan587 yazdı:1-2 Ay uğraşıp Ejder Asa Üreten arkadaşlara Ayıp olmaz mı bu dediğin sence ?harkonen yazdı:bence ejder asa yı 2000 akçeye markete atsınlar bi süreejdersizlerde faydalanır bu fırsattan (şahsen büyücüme alırım hiç girmiyorum ama ejderle takılabilirim)
Kadim Hidra Pençesix2
Meran Mücevherix2
Liderlik Sembolü x2
Dev Komodo Dişi x2
Örümcek Gözü x2
Alexandrite x4
3 Mavi Kaya
5 Menekşe Elması
5 Akik
1 Alexandrite
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN