SİZ HASTA DEĞİLSİNİZ !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: SİZ HASTA DEĞİLSİNİZ !

Mesaj gönderen harkonen »

biraz okudum doğru konuşmuş arkadaş :D wolfteamla metin2 doğru berbat oyunlar ama her ay yama geliyo bize her haziran :D

beyler acil baslicak bi oyun önerin bana sro ko m2 gibi saçma şeyler değil şansa bağlı olmayan bireysel çabayla bi yere gelinen (fps de olur :D)
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

up up up
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Prince666
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Prince666 »

Bütün cevap yazan arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum siz değerli insanlarsınız.
xPrince
Kullanıcı avatarı
delgado
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen delgado »

bu yazdıklarını okuyup HAKSIZSIN diyecek insan olmaması lazım...
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

harkonen yazdı:biraz okudum doğru konuşmuş arkadaş :D wolfteamla metin2 doğru berbat oyunlar ama her ay yama geliyo bize her haziran :D

beyler acil baslicak bi oyun önerin bana sro ko m2 gibi saçma şeyler değil şansa bağlı olmayan bireysel çabayla bi yere gelinen (fps de olur :D)
League of Legends oyna kardeş parayada gerek yok hiç bildiğin dota mantığı çok zevkli görüntü kaliteside süper. Oyun sürekli güncelleme altında nerdeyse 1 ayda bir yeni hero geliyor.
Kullanıcı avatarı
Bunickonyediharf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Bunickonyediharf »

2007 ocakda başladım bu oyuna .Ne mi yaptım 5 buçuk yılda.
O zaman ki fare kesen ,şuanki gm ler ve devler gibi .. rol yapmadım nasıl mı ? doğal davrandım ..sinirlenince küfrettim.yönetimi her daim eleştirdim.Ne mi kazandım ? hiç birşey ..hep ceza aldım ..

2007 de 2 çarım..

2008 de 1 çarım..

2009 da 3 çarım..

2010 da 1 çarım..

2011 de 4 çarım..

2012 de 16 çarım..

blok yedi el de ne var

Geriye kalan 1615 buzlu bir büyücüm. 5 buçuk yılın ödülü ne bakar mısın ?

bıraksana be kardeş..bu yönetim ne eski oyuncularına önem veriyor..ne de yeni gelecek oyuncular için birşey yapıyor..
şimdi topkapıyı getirecekler ..onda ki itemleride akçeyle çektirecekler ..ve onun için yada ondan sonraki gelecek bölge içinde yeni kutu attıracaklar.. ve yine '' $ '' dertleri olacak. benim burdaki yazdığım hiç bir söz bir gm ve yahut dev tarafından ciddiye alınmıyacak. ve 1 hafta sonra bu sözlerim 6 . sayfada yer alacak veya konu kapatılacak ama olsun..hep aldın hiç vermedin İKV

YAZIKLAR OLSUN !
Aslında 16 harf maksat saydırmak :)

Bunickonyediharf ..

RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

İsyan ediyoruz fakat gene oynuyoruz gene oynuyoruz , boşa kaleme alıyoruz böyle şeyleri en güzeli günde 1 saat girip yada 1 bölge atıp çıkmaktır herşeyin fazlası zarar olduğu gibi bu oyunlada fazla takılan kişiler zararını görmektedir :)
Asosyal olup çıkmayın derim ben arkadaşlar , geçirdiğimiz bu zamanımızı spor yaparak sinemaya giderek gerekirse gerekirse randevü evine giderek harcıyabiliriz 8-)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Şu adamın yazdığı 3-5 paragrafı okumaktan aciz insanlar var. "Şu yazıyı okuyacağıma oyuna 5 dk erken girerim" , "yorum yapacağıma bi Ökse fazladan çekerim" diyen insanlar var. Bak, onlar da insan.. Beyinler sulanmış.

Başta xPrince Emin arkadaşımız olmak üzere mantıklı yorum yapanlara benden de teşekkürler. Saçma yorumlarla b.ktan reaksiyonlar almak isteyenler, "okumadım" diyenler; yorumlarınıza güldük silebilirsiniz.
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

Her şey sizlerin elinizde bırakmakta devam etmekte,

Bende hiç bırakmayacağımı sanırdım ama kafaya koyduğun anda herşey bitiyor.Yeter ki isteyin.Bırakın ki kurtulun bu bataklıktan.
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ReaLMADRID yazdı:
harkonen yazdı:biraz okudum doğru konuşmuş arkadaş :D wolfteamla metin2 doğru berbat oyunlar ama her ay yama geliyo bize her haziran :D

League of Legends oyna kardeş parayada gerek yok hiç bildiğin dota mantığı çok zevkli görüntü kaliteside süper. Oyun sürekli güncelleme altında nerdeyse 1 ayda bir yeni hero geliyor.
eyw aslında warcraft 3 reing of chaos alıp online oynamayı düsünüyorum DotA ondan esinlenip yapılmıştı :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön