beyler acil baslicak bi oyun önerin bana sro ko m2 gibi saçma şeyler değil şansa bağlı olmayan bireysel çabayla bi yere gelinen (fps de olur
SİZ HASTA DEĞİLSİNİZ !
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: SİZ HASTA DEĞİLSİNİZ !
biraz okudum doğru konuşmuş arkadaş
wolfteamla metin2 doğru berbat oyunlar ama her ay yama geliyo bize her haziran 
beyler acil baslicak bi oyun önerin bana sro ko m2 gibi saçma şeyler değil şansa bağlı olmayan bireysel çabayla bi yere gelinen (fps de olur
)
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
up up up
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Bütün cevap yazan arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum siz değerli insanlarsınız.
xPrince
bu yazdıklarını okuyup HAKSIZSIN diyecek insan olmaması lazım...
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
League of Legends oyna kardeş parayada gerek yok hiç bildiğin dota mantığı çok zevkli görüntü kaliteside süper. Oyun sürekli güncelleme altında nerdeyse 1 ayda bir yeni hero geliyor.harkonen yazdı:biraz okudum doğru konuşmuş arkadaşwolfteamla metin2 doğru berbat oyunlar ama her ay yama geliyo bize her haziran
beyler acil baslicak bi oyun önerin bana sro ko m2 gibi saçma şeyler değil şansa bağlı olmayan bireysel çabayla bi yere gelinen (fps de olur)
- Bunickonyediharf
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
2007 ocakda başladım bu oyuna .Ne mi yaptım 5 buçuk yılda.
O zaman ki fare kesen ,şuanki gm ler ve devler gibi .. rol yapmadım nasıl mı ? doğal davrandım ..sinirlenince küfrettim.yönetimi her daim eleştirdim.Ne mi kazandım ? hiç birşey ..hep ceza aldım ..
2007 de 2 çarım..
2008 de 1 çarım..
2009 da 3 çarım..
2010 da 1 çarım..
2011 de 4 çarım..
2012 de 16 çarım..
blok yedi el de ne var
Geriye kalan 1615 buzlu bir büyücüm. 5 buçuk yılın ödülü ne bakar mısın ?
bıraksana be kardeş..bu yönetim ne eski oyuncularına önem veriyor..ne de yeni gelecek oyuncular için birşey yapıyor..
şimdi topkapıyı getirecekler ..onda ki itemleride akçeyle çektirecekler ..ve onun için yada ondan sonraki gelecek bölge içinde yeni kutu attıracaklar.. ve yine '' $ '' dertleri olacak. benim burdaki yazdığım hiç bir söz bir gm ve yahut dev tarafından ciddiye alınmıyacak. ve 1 hafta sonra bu sözlerim 6 . sayfada yer alacak veya konu kapatılacak ama olsun..hep aldın hiç vermedin İKV
YAZIKLAR OLSUN !
O zaman ki fare kesen ,şuanki gm ler ve devler gibi .. rol yapmadım nasıl mı ? doğal davrandım ..sinirlenince küfrettim.yönetimi her daim eleştirdim.Ne mi kazandım ? hiç birşey ..hep ceza aldım ..
2007 de 2 çarım..
2008 de 1 çarım..
2009 da 3 çarım..
2010 da 1 çarım..
2011 de 4 çarım..
2012 de 16 çarım..
blok yedi el de ne var
Geriye kalan 1615 buzlu bir büyücüm. 5 buçuk yılın ödülü ne bakar mısın ?
bıraksana be kardeş..bu yönetim ne eski oyuncularına önem veriyor..ne de yeni gelecek oyuncular için birşey yapıyor..
şimdi topkapıyı getirecekler ..onda ki itemleride akçeyle çektirecekler ..ve onun için yada ondan sonraki gelecek bölge içinde yeni kutu attıracaklar.. ve yine '' $ '' dertleri olacak. benim burdaki yazdığım hiç bir söz bir gm ve yahut dev tarafından ciddiye alınmıyacak. ve 1 hafta sonra bu sözlerim 6 . sayfada yer alacak veya konu kapatılacak ama olsun..hep aldın hiç vermedin İKV
YAZIKLAR OLSUN !
Aslında 16 harf maksat saydırmak 
Bunickonyediharf ..
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
Bunickonyediharf ..
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
İsyan ediyoruz fakat gene oynuyoruz gene oynuyoruz , boşa kaleme alıyoruz böyle şeyleri en güzeli günde 1 saat girip yada 1 bölge atıp çıkmaktır herşeyin fazlası zarar olduğu gibi bu oyunlada fazla takılan kişiler zararını görmektedir 
Asosyal olup çıkmayın derim ben arkadaşlar , geçirdiğimiz bu zamanımızı spor yaparak sinemaya giderek gerekirse gerekirse randevü evine giderek harcıyabiliriz
Asosyal olup çıkmayın derim ben arkadaşlar , geçirdiğimiz bu zamanımızı spor yaparak sinemaya giderek gerekirse gerekirse randevü evine giderek harcıyabiliriz
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Şu adamın yazdığı 3-5 paragrafı okumaktan aciz insanlar var. "Şu yazıyı okuyacağıma oyuna 5 dk erken girerim" , "yorum yapacağıma bi Ökse fazladan çekerim" diyen insanlar var. Bak, onlar da insan.. Beyinler sulanmış.
Başta xPrince Emin arkadaşımız olmak üzere mantıklı yorum yapanlara benden de teşekkürler. Saçma yorumlarla b.ktan reaksiyonlar almak isteyenler, "okumadım" diyenler; yorumlarınıza güldük silebilirsiniz.
Başta xPrince Emin arkadaşımız olmak üzere mantıklı yorum yapanlara benden de teşekkürler. Saçma yorumlarla b.ktan reaksiyonlar almak isteyenler, "okumadım" diyenler; yorumlarınıza güldük silebilirsiniz.
PIRASASAPI
Her şey sizlerin elinizde bırakmakta devam etmekte,
Bende hiç bırakmayacağımı sanırdım ama kafaya koyduğun anda herşey bitiyor.Yeter ki isteyin.Bırakın ki kurtulun bu bataklıktan.
Bende hiç bırakmayacağımı sanırdım ama kafaya koyduğun anda herşey bitiyor.Yeter ki isteyin.Bırakın ki kurtulun bu bataklıktan.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
eyw aslında warcraft 3 reing of chaos alıp online oynamayı düsünüyorum DotA ondan esinlenip yapılmıştıReaLMADRID yazdı:League of Legends oyna kardeş parayada gerek yok hiç bildiğin dota mantığı çok zevkli görüntü kaliteside süper. Oyun sürekli güncelleme altında nerdeyse 1 ayda bir yeni hero geliyor.harkonen yazdı:biraz okudum doğru konuşmuş arkadaşwolfteamla metin2 doğru berbat oyunlar ama her ay yama geliyo bize her haziran
beyler acil baslicak bi oyun önerin bana sro ko m2 gibi saçma şeyler değil şansa bağlı olmayan bireysel çabayla bi yere gelinen (fps de olur)
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN