BU ŞAHESERLİLER KENDİLERİNİ NE SANIYOR .
BENDE HİNT SOPASI VAR TMM KÖTÜYÜM AMA O SOKMAZSA BU SOKMAZSA BEN NASIL GİRİCEM MOTORA !?
AYIPTIR GÜNAHTIR YAPTIKLARI
İYİKİ ŞAHESERLERİ VAR ADAMLARIN
KÜFREDİCEM AMA BAN YİCEM DİYE KORKUYORUM .
ALLAH BELANIZI VERSİN NE DİYİM :!: :!: :!: :!: :!:
BIKTIM ARTIK !!!
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: BIKTIM ARTIK !!!
adamlar seni almak zorundamı ? 744 buzları al sende 5 tane 744 buzla rahat kesersin kimse kimseye bişi yapmak zorunda değil
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Selam,haangman yazdı:BU ŞAHESERLİLER KENDİLERİNİ NE SANIYOR .
BENDE HİNT SOPASI VAR TMM KÖTÜYÜM AMA O SOKMAZSA BU SOKMAZSA BEN NASIL GİRİCEM MOTORA !?
Hint sopam var dediğine Göre şifacısın,Sığınaklarda Ve Migratlarda , Hatta çevren olunca Çemberlitaşta bile İksirin olduktan Sonra Şifacıyı Elinde Şaheser olmasa Bile gruplara alıyorlar , Senin nasıl bir sorunla karşılaştığını anlamadım.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Grup bölgeleri oyunu da oyuncuyu da bitirdi. Her zaman her yerde söylüyorum oyuna bireyselliğe yönelik bir güncelleme getirilmeli. Oyuncular arasında rekabet olmalı ancak bu grup bölgeleri gibi şansa dayalı saçma bir sistemle olmamalı. Merak ediyorum daha ne kadar izleyeceksiniz oyunun ve oyuncunun yok oluşunu. Sahip çıkmıyorsanız bu oyuna sahip çıkacak olan insanların önünü açın.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
Bir gruba girmeye çalışmak yerine kendin bir grup kurmayı denesene.
Hala motor kesip çıkanlar var mı oyunda çok şaşırdım doğrusu.
Hala motor kesip çıkanlar var mı oyunda çok şaşırdım doğrusu.
- haangman
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Ooimpactoo
berkan587 yazdı:Selam,haangman yazdı:BU ŞAHESERLİLER KENDİLERİNİ NE SANIYOR .
Hint sopam var dediğine Göre şifacısın,Sığınaklarda Ve Migratlarda , Hatta çevren olunca Çemberlitaşta bile İksirin olduktan Sonra Şifacıyı Elinde Şaheser olmasa Bile gruplara alıyorlar , Senin nasıl bir sorunla karşılaştığını anlamadım.
Kardeş kimse almıyor ya laıp atıyorlar gruptan yada bb deyip tripleniyor liseliler
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: mahşer
WHiTexDeWiL yazdı:Grup bölgeleri oyunu da oyuncuyu da bitirdi. Her zaman her yerde söylüyorum oyuna bireyselliğe yönelik bir güncelleme getirilmeli. Oyuncular arasında rekabet olmalı ancak bu grup bölgeleri gibi şansa dayalı saçma bir sistemle olmamalı. Merak ediyorum daha ne kadar izleyeceksiniz oyunun ve oyuncunun yok oluşunu. Sahip çıkmıyorsanız bu oyuna sahip çıkacak olan insanların önünü açın.
Keyifli forumlar.
k****n oynayın oyunun alası
ikvde olmayan herşey var girerken oyuna özel antivirüs şifreden sonra extra ekran klavyesi güvenliği
ortak kasa bi ton oyuncu var lag yok
daha saymıyım ikv yi bırakdım topkapı gelene kadar geldiğinde bişi olucakmı çok merak ediom artık sıkıldım
forum modlarıda bunu silecek biliom ama nese
Yusuf
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: mahşer
sancakda olsaydın alırdım bir tane ejdersiz büyü götürüom tank yerine belli zamanlarda vede şahesersiz şifa rahatça yetiyor gaffara bilehaangman yazdı:berkan587 yazdı:Selam,haangman yazdı:BU ŞAHESERLİLER KENDİLERİNİ NE SANIYOR .
Kardeş kimse almıyor ya laıp atıyorlar gruptan yada bb deyip tripleniyor liseliler
Yusuf
Aslanbambam yazdı:sancakda olsaydın alırdım bir tane ejdersiz büyü götürüom tank yerine belli zamanlarda vede şahesersiz şifa rahatça yetiyor gaffara bilehaangman yazdı:berkan587 yazdı:Selam,haangman yazdı:BU ŞAHESERLİLER KENDİLERİNİ NE SANIYOR .
Şifacıyı Nasıl gruba almıyorlar ben şaşırıyorum , Bizim Serverda Kenana Ejderli gruplar bile Normal bir şifacıyı alıyorlar.
Arkadaş çok sabırsız bi adam 1 dakika bununla ilgilenmedi cevap yazmadı diye 10 20 tane mesaj atmıştır eminim aynı durumla bizde karşılaşıyoruz ya grup topluyorum çembere felan en az 5 10 kişiyle konuşuyorum bazıları grup varmı hocam diyo diğerleriyle konuşmaktan cevap atamıyorum felan ama zannediyoki o ezik ben ona bakmıyorum felan, dostum bak bende çok şifacılık yaptım ama şöyle yaptım çember gelmeden önce ashab üretmek için çok uğraştım, sonra elimde ashab heryere girdim fakat ashabdan önce de zaten fundi kolye yüzük pant felan düşürmüştüm ashabdan sonra çember itemleri düşürdüm ben, ki yani kendini biraz ağırdan satarsan girersin her türlü.
xPrince