BIKTIM ARTIK !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
haangman
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Ooimpactoo

BIKTIM ARTIK !!!

Mesaj gönderen haangman »

BU ŞAHESERLİLER KENDİLERİNİ NE SANIYOR .

BENDE HİNT SOPASI VAR TMM KÖTÜYÜM AMA O SOKMAZSA BU SOKMAZSA BEN NASIL GİRİCEM MOTORA !?

AYIPTIR GÜNAHTIR YAPTIKLARI

İYİKİ ŞAHESERLERİ VAR ADAMLARIN

KÜFREDİCEM AMA BAN YİCEM DİYE KORKUYORUM .

ALLAH BELANIZI VERSİN NE DİYİM :!: :!: :!: :!: :!:
CeRRaHxoFLi

BeyazKöşk <3

Resim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: BIKTIM ARTIK !!!

Mesaj gönderen harkonen »

adamlar seni almak zorundamı ? 744 buzları al sende 5 tane 744 buzla rahat kesersin kimse kimseye bişi yapmak zorunda değil
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

haangman yazdı:BU ŞAHESERLİLER KENDİLERİNİ NE SANIYOR .

BENDE HİNT SOPASI VAR TMM KÖTÜYÜM AMA O SOKMAZSA BU SOKMAZSA BEN NASIL GİRİCEM MOTORA !?

Selam,

Hint sopam var dediğine Göre şifacısın,Sığınaklarda Ve Migratlarda , Hatta çevren olunca Çemberlitaşta bile İksirin olduktan Sonra Şifacıyı Elinde Şaheser olmasa Bile gruplara alıyorlar , Senin nasıl bir sorunla karşılaştığını anlamadım.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Grup bölgeleri oyunu da oyuncuyu da bitirdi. Her zaman her yerde söylüyorum oyuna bireyselliğe yönelik bir güncelleme getirilmeli. Oyuncular arasında rekabet olmalı ancak bu grup bölgeleri gibi şansa dayalı saçma bir sistemle olmamalı. Merak ediyorum daha ne kadar izleyeceksiniz oyunun ve oyuncunun yok oluşunu. Sahip çıkmıyorsanız bu oyuna sahip çıkacak olan insanların önünü açın.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Bir gruba girmeye çalışmak yerine kendin bir grup kurmayı denesene.
Hala motor kesip çıkanlar var mı oyunda çok şaşırdım doğrusu.
Kullanıcı avatarı
haangman
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Ooimpactoo

Mesaj gönderen haangman »

berkan587 yazdı:

Selam,

Hint sopam var dediğine Göre şifacısın,Sığınaklarda Ve Migratlarda , Hatta çevren olunca Çemberlitaşta bile İksirin olduktan Sonra Şifacıyı Elinde Şaheser olmasa Bile gruplara alıyorlar , Senin nasıl bir sorunla karşılaştığını anlamadım.

Kardeş kimse almıyor ya laıp atıyorlar gruptan yada bb deyip tripleniyor liseliler
CeRRaHxoFLi

BeyazKöşk <3

Resim
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

WHiTexDeWiL yazdı:Grup bölgeleri oyunu da oyuncuyu da bitirdi. Her zaman her yerde söylüyorum oyuna bireyselliğe yönelik bir güncelleme getirilmeli. Oyuncular arasında rekabet olmalı ancak bu grup bölgeleri gibi şansa dayalı saçma bir sistemle olmamalı. Merak ediyorum daha ne kadar izleyeceksiniz oyunun ve oyuncunun yok oluşunu. Sahip çıkmıyorsanız bu oyuna sahip çıkacak olan insanların önünü açın.

Keyifli forumlar.

k****n oynayın oyunun alası :D
ikvde olmayan herşey var girerken oyuna özel antivirüs şifreden sonra extra ekran klavyesi güvenliği
ortak kasa bi ton oyuncu var lag yok ;)) iksirler 1 gümüş zaten yüksek level canavardan en 500 - 2000 gümüş para gelebilio vs. vs. vs şans faktörüymüş ikv yi severek 2 yıldır oynuyoruz türk oyunu diye vermediğimiz paraları akçe hareketlerine bakılırsa anlarlar 1,5- 2 yıllık plusun oldugunu da görürler ama oyuncuyu çok yavaşdan alıosunuz İKV... :arrow: :idea:
daha saymıyım ikv yi bırakdım topkapı gelene kadar geldiğinde bişi olucakmı çok merak ediom artık sıkıldım
forum modlarıda bunu silecek biliom ama nese ;)) ismini vermedm oyunun dikkat edin modlar ona göre yaptırım uygulayn ikvyi eleştiriyorum
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

haangman yazdı:
berkan587 yazdı:

Selam,

Kardeş kimse almıyor ya laıp atıyorlar gruptan yada bb deyip tripleniyor liseliler
sancakda olsaydın alırdım bir tane ejdersiz büyü götürüom tank yerine belli zamanlarda vede şahesersiz şifa rahatça yetiyor gaffara bile
Yusuf
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

Aslanbambam yazdı:
haangman yazdı:
berkan587 yazdı:

Selam,

sancakda olsaydın alırdım bir tane ejdersiz büyü götürüom tank yerine belli zamanlarda vede şahesersiz şifa rahatça yetiyor gaffara bile

Şifacıyı Nasıl gruba almıyorlar ben şaşırıyorum , Bizim Serverda Kenana Ejderli gruplar bile Normal bir şifacıyı alıyorlar.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Prince666
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Prince666 »

Arkadaş çok sabırsız bi adam 1 dakika bununla ilgilenmedi cevap yazmadı diye 10 20 tane mesaj atmıştır eminim aynı durumla bizde karşılaşıyoruz ya grup topluyorum çembere felan en az 5 10 kişiyle konuşuyorum bazıları grup varmı hocam diyo diğerleriyle konuşmaktan cevap atamıyorum felan ama zannediyoki o ezik ben ona bakmıyorum felan, dostum bak bende çok şifacılık yaptım ama şöyle yaptım çember gelmeden önce ashab üretmek için çok uğraştım, sonra elimde ashab heryere girdim fakat ashabdan önce de zaten fundi kolye yüzük pant felan düşürmüştüm ashabdan sonra çember itemleri düşürdüm ben, ki yani kendini biraz ağırdan satarsan girersin her türlü.
xPrince

“Genel Etkileşim” sayfasına dön