BETA ZAMANI. . .
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: BETA ZAMANI. . .
Ne günlerdi be ... O kuklacıyı keseceğimiz zamanlar , dostluk ön plandaydı , açlık , çekememezlik , iftira , kin , hırs fazla yoktu.O günler daha iyi di be ... Bu konu eski günlerimi hatırlattı teşekkürler arkadaşım.
EXCELLENCE
Beyler ilk 9 lvl falan kesinlikle yalandır,labirent bile açık degildi beta zamanlarında bu oyunu ilk oynayanlardanım bu konuyu düzelme adına msj yazıyorum belkş konuyu açan arkadaşta kulaktan dolma bilgilerle yazmış olabilir.
Pusuu
Pusuu
-
- Kadim Hidra Avcısı
Bende zaten kendi bilgimle yazmadım Bende snn kadar eskiyim bu oyunda sadece duyduğuma göre yazdm bu yazıları .
bizde yürüyüş yapıp 59 lvlmi getirelim yani can
) burdan çıakrılacak sonuç nedir ? 

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
-
- Kadim Hidra Avcısı
Aslında bu oyunun açılışından yaklaşık 4-5 gün sora başladım oyuna o günlerde K.GHT die adlandırılan saçma oyun oynuodm
Texassporters tanırsın Meranda eskiysn şmdi Tılsımdalar
Onlardn aldğm kynk bu 
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Arzın Çocukları
meranla bu işin alakası ne onu anlamadım :S meran açıldığında ikv 39lvldı. 9 falan değildi. Ayrıca seni kandırmışlarVandervaart yazdı:Aslında bu oyunun açılışından yaklaşık 4-5 gün sora başladım oyuna o günlerde K.GHT die adlandırılan saçma oyun oynuodmTexassporters tanırsın Meranda eskiysn şmdi Tılsımdalar
Onlardn aldğm kynk bu
-
- Kadim Hidra Avcısı
Petcarar yazdı:meranla bu işin alakası ne onu anlamadım :S meran açıldığında ikv 39lvldı. 9 falan değildi. Ayrıca seni kandırmışlarVandervaart yazdı:Aslında bu oyunun açılışından yaklaşık 4-5 gün sora başladım oyuna o günlerde K.GHT die adlandırılan saçma oyun oynuodmTexassporters tanırsın Meranda eskiysn şmdi Tılsımdalar
Onlardn aldğm kynk bu
25lv la başladı oyun.
Ben o 25 levelde Merandayım demedim
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Excellence Sende Yaş İtibarıyle Ya Ufaksın SanırımExcellence yazdı:Ne günlerdi be ... O kuklacıyı keseceğimiz zamanlar , dostluk ön plandaydı , açlık , çekememezlik , iftira , kin , hırs fazla yoktu.O günler daha iyi di be ... Bu konu eski günlerimi hatırlattı teşekkürler arkadaşım.
Yada Fazla Sağlıklı Dusunemıyorsun .
Nıye dersen Oyunda Dıyorsun kı Eskıden Dostluk Ön Plandaydı.
Nufus Çoğaldıkça her yer ıcın gecerlı Toplum piskolojısı vardır bılırmısın Kalabalık oluruz daral gelır stres başlar bunalırız sonra ona buna sataşırız.
Bu Oyundada Nufus Nerden nereye geldı.
derdını Anlıyorum eskısı gıbı olsa dıyorsunda.
Eskıyı Bugune çevırmek senın elınde..
NasıLMı Çok basıt Onuda ilerleyen zamanda idrak etmeye başlarsın merak etme

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/
Hayal dünyan çok geniş Vandervaart
Oyun her dönem 10 seviye arttığı için 9 levelde başladı demişsin
İkv Beta açılır açılmaz oyun 25 leveldi ondan sonra 25-29-39-49 Seviyeler geldi
İnsanları yanlıs bilgilendirme lütfen .
Eminönü Beta Karakter Adı: XxXKeRTeNKeLeBeKXxX - mKoLataR - ogezen(abimin charı)
Meran : Korkusuzzxbüyücü- Korkusuzxxbüyücü - Korkusuzxölümsüz-Korkusuzzxşifa-İmperio
varsa beta hesapları inkar eden cıksın karsıma
blackmask benı tanır eminönündn (:
Eminönü Beta Karakter Adı: XxXKeRTeNKeLeBeKXxX - mKoLataR - ogezen(abimin charı)
Meran : Korkusuzzxbüyücü- Korkusuzxxbüyücü - Korkusuzxölümsüz-Korkusuzzxşifa-İmperio
varsa beta hesapları inkar eden cıksın karsıma
-
- Kadim Hidra Avcısı
darkregn yazdı:Hayal dünyan çok geniş VandervaartOyun her dönem 10 seviye arttığı için 9 levelde başladı demişsin
İkv Beta açılır açılmaz oyun 25 leveldi ondan sonra 25-29-39-49 Seviyeler geldi
İnsanları yanlıs bilgilendirme lütfen .
varsa beta hesapları inkar eden cıksın karsımablackmask benı tanır eminönündn (:
Bak ben böle die inkar etmiorm ama sen hala anlamıosun bizde bilioz emin ol Eö nün ilk server oldunu.Ayrıca sen Meranda imkanı yok başından beri olduğunada inanmıorm he belki başka kullanıcı kullanmış olabilirsin ama duymadım seni.Nyse snn le tartışçak zamanım yok meşgulüm