BETA ZAMANI. . .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

BETA ZAMANI. . .

Mesaj gönderen Vandervaart »

Arkadaşlar inanırmısınız bilmem ama bişey anlatmak istiorum..

Oyun ilk zamanlarında 9 Leveldi ve en son görev KIZGIN KUM du.Herkez bu görevi bitirdikten sora yeni şeyler beklentisine girdi.Azula kadar güncelleme geldi ve AZUL son görev oldu.Sonra KUKLACI yani 25 levele kadar ilerletildi oyun.O zamanlar Eminönü Sunucusu vardı.Herkez KUKLACI görevi için çabalıyodu.Kuklacı görevinde verilen hızar çok değerliydi.O Zamanlar 1M çok paraydı.Sonra bir güncelleme daha oldu Philiteos ( İSMİ DORU OLMAYABİLİR ) ..

Yaklaşık 30-40 kişi TILSIMı kesmeye gidiorduk.29 Leveldi son level.Sonra DUYUMLARIMA GÖRE :

Eminönü veya Teşkilat serverında Bursadan bi arkadaşım bütün oyuncuları toplayıp yürüyüş yaptılar LABİRENTTE.Yaklaşık 40-50 kişi civarında kişi yürüyüş yapmıştı.Oyunda yeni level istemek amacıyla ve o yürüyüşten çıkan sonuç 2 hafta kimse oyuna girmeyecek diye.Sonrasında 39 level geldi...
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: BETA ZAMANI. . .

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Vandervaart yazdı:Arkadaşlar inanırmısınız bilmem ama bişey anlatmak istiorum..

Oyun ilk zamanlarında 9 Leveldi ve en son görev KIZGIN KUM du.Herkez bu görevi bitirdikten sora yeni şeyler beklentisine girdi.Azula kadar güncelleme geldi ve AZUL son görev oldu.Sonra KUKLACI yani 25 levele kadar ilerletildi oyun.O zamanlar Eminönü Sunucusu vardı.Herkez KUKLACI görevi için çabalıyodu.Kuklacı görevinde verilen hızar çok değerliydi.O Zamanlar 1M çok paraydı.Sonra bir güncelleme daha oldu Philiteos ( İSMİ DORU OLMAYABİLİR ) ..

Yaklaşık 30-40 kişi TILSIMı kesmeye gidiorduk.29 Leveldi son level.Sonra DUYUMLARIMA GÖRE :

Eminönü veya Teşkilat serverında Bursadan bi arkadaşım bütün oyuncuları toplayıp yürüyüş yaptılar LABİRENTTE.Yaklaşık 40-50 kişi civarında kişi yürüyüş yapmıştı.Oyunda yeni level istemek amacıyla ve o yürüyüşten çıkan sonuç 2 hafta kimse oyuna girmeyecek diye.Sonrasında 39 level geldi...
Meşhur bir söz:
Ben asla geçmişe bakmam geçmiştekilere bakarsam geri giderim eğer geleceğe bakarsam ileri giderim :mrgreen:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Geçmişi olmayanın geleceğine gerek yok ;)

İnsanlar geçmişiyle meşhur olur ;)
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Vandervaart yazdı:Geçmişi olmayanın geleceğine gerek yok ;)

İnsanlar geçmişiyle meşhur olur ;)
Geçmişi bırak geleceğe bak sen benim geçmişimin olmadını sanıyosan yanılıyosun ama eğer bunu böle bilmek istiosan iste herkesin bir geçmişi vardır ;)
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Geçmişinin olmadığını düşünmem çok mantıksızca olur.Bnm demek istediğim Geçmişini önemsemeyenler gelecekten umut beslemesin. NEYSE tartışma yaratma..
Kullanıcı avatarı
Hermanxllxserman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hermanxllxserman »

beta döneminde ilk 9 lwl yokdu direk 29 lwl vardı hatta E.ö Arz Sancak yokdu Emin önünde Kurt adam lar vardı Banka aşa sı mısır yanında İsmet le Handan vardı ;)
H€R@Nxllxs£RmØn

Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK

***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Sanırım anlatış şeklim yanlış pardon =)

9 Levelde başladı ilk zamanlarında oyun ama çok çabuk kısa zamanda 29 levele geldi.9 leveldeyken sınır kertenkele kestimi hatırlıorm=)
Kullanıcı avatarı
Megaxmustafa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: MeGaxMuStafa

Mesaj gönderen Megaxmustafa »

=)))))))))))))
MeGaxMuStafa
Kullanıcı avatarı
Hermanxllxserman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hermanxllxserman »

Demekki sen o zmn lar oynamayı bilmiyip bilmeyenlerin yanında takılıodun sana Kerten kele ye kadar diyor lardı :)
H€R@Nxllxs£RmØn

Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK

***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Hermanxllxserman yazdı:Demekki sen o zmn lar oynamayı bilmiyip bilmeyenlerin yanında takılıodun sana Kerten kele ye kadar diyor lardı :)

Anlamana hayran kaldım =)

1-Benim Kertenkele kestiğim zamanda daha 9 level olan yoktu.
2-Bana o zamanlar eziktin diosunda sen 39 levelden öncesini bilmion
3-Akıl var mantık var sanki ben ezikken millet 3-5 level max hasar saldırı takılıodu dimi ;)
4-Oynamayı bilmeyenlerin yanında takılıodun diosn =) O zmnlar kmse oynamayı bilmiodu.
5-Bu sözünde snn İKV yi daha tanımadın zamanlarda biz yeni levellerin bütün hepsine şahit olduğumuzu gösteren bir kanıttır.

FAZLA SÖZE GEREK YOK HERALDE

“Genel Sohbet” sayfasına dön