Arkadaşlar inanırmısınız bilmem ama bişey anlatmak istiorum..
Oyun ilk zamanlarında 9 Leveldi ve en son görev KIZGIN KUM du.Herkez bu görevi bitirdikten sora yeni şeyler beklentisine girdi.Azula kadar güncelleme geldi ve AZUL son görev oldu.Sonra KUKLACI yani 25 levele kadar ilerletildi oyun.O zamanlar Eminönü Sunucusu vardı.Herkez KUKLACI görevi için çabalıyodu.Kuklacı görevinde verilen hızar çok değerliydi.O Zamanlar 1M çok paraydı.Sonra bir güncelleme daha oldu Philiteos ( İSMİ DORU OLMAYABİLİR ) ..
Yaklaşık 30-40 kişi TILSIMı kesmeye gidiorduk.29 Leveldi son level.Sonra DUYUMLARIMA GÖRE :
Eminönü veya Teşkilat serverında Bursadan bi arkadaşım bütün oyuncuları toplayıp yürüyüş yaptılar LABİRENTTE.Yaklaşık 40-50 kişi civarında kişi yürüyüş yapmıştı.Oyunda yeni level istemek amacıyla ve o yürüyüşten çıkan sonuç 2 hafta kimse oyuna girmeyecek diye.Sonrasında 39 level geldi...
BETA ZAMANI. . .
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Re: BETA ZAMANI. . .
Meşhur bir söz:Vandervaart yazdı:Arkadaşlar inanırmısınız bilmem ama bişey anlatmak istiorum..
Oyun ilk zamanlarında 9 Leveldi ve en son görev KIZGIN KUM du.Herkez bu görevi bitirdikten sora yeni şeyler beklentisine girdi.Azula kadar güncelleme geldi ve AZUL son görev oldu.Sonra KUKLACI yani 25 levele kadar ilerletildi oyun.O zamanlar Eminönü Sunucusu vardı.Herkez KUKLACI görevi için çabalıyodu.Kuklacı görevinde verilen hızar çok değerliydi.O Zamanlar 1M çok paraydı.Sonra bir güncelleme daha oldu Philiteos ( İSMİ DORU OLMAYABİLİR ) ..
Yaklaşık 30-40 kişi TILSIMı kesmeye gidiorduk.29 Leveldi son level.Sonra DUYUMLARIMA GÖRE :
Eminönü veya Teşkilat serverında Bursadan bi arkadaşım bütün oyuncuları toplayıp yürüyüş yaptılar LABİRENTTE.Yaklaşık 40-50 kişi civarında kişi yürüyüş yapmıştı.Oyunda yeni level istemek amacıyla ve o yürüyüşten çıkan sonuç 2 hafta kimse oyuna girmeyecek diye.Sonrasında 39 level geldi...
Ben asla geçmişe bakmam geçmiştekilere bakarsam geri giderim eğer geleceğe bakarsam ileri giderim :mrgreen:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
-
- Kadim Hidra Avcısı
Geçmişi olmayanın geleceğine gerek yok 
İnsanlar geçmişiyle meşhur olur
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Geçmişi bırak geleceğe bak sen benim geçmişimin olmadını sanıyosan yanılıyosun ama eğer bunu böle bilmek istiosan iste herkesin bir geçmişi vardırVandervaart yazdı:Geçmişi olmayanın geleceğine gerek yok
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
-
- Kadim Hidra Avcısı
Geçmişinin olmadığını düşünmem çok mantıksızca olur.Bnm demek istediğim Geçmişini önemsemeyenler gelecekten umut beslemesin. NEYSE tartışma yaratma..
- Hermanxllxserman
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
beta döneminde ilk 9 lwl yokdu direk 29 lwl vardı hatta E.ö Arz Sancak yokdu Emin önünde Kurt adam lar vardı Banka aşa sı mısır yanında İsmet le Handan vardı 
H€R@Nxllxs£RmØn
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
-
- Kadim Hidra Avcısı
Sanırım anlatış şeklim yanlış pardon 
9 Levelde başladı ilk zamanlarında oyun ama çok çabuk kısa zamanda 29 levele geldi.9 leveldeyken sınır kertenkele kestimi hatırlıorm=)
9 Levelde başladı ilk zamanlarında oyun ama çok çabuk kısa zamanda 29 levele geldi.9 leveldeyken sınır kertenkele kestimi hatırlıorm=)
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
- Hermanxllxserman
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Demekki sen o zmn lar oynamayı bilmiyip bilmeyenlerin yanında takılıodun sana Kerten kele ye kadar diyor lardı 
H€R@Nxllxs£RmØn
-
- Kadim Hidra Avcısı
Hermanxllxserman yazdı:Demekki sen o zmn lar oynamayı bilmiyip bilmeyenlerin yanında takılıodun sana Kerten kele ye kadar diyor lardı
Anlamana hayran kaldım
1-Benim Kertenkele kestiğim zamanda daha 9 level olan yoktu.
2-Bana o zamanlar eziktin diosunda sen 39 levelden öncesini bilmion
3-Akıl var mantık var sanki ben ezikken millet 3-5 level max hasar saldırı takılıodu dimi
4-Oynamayı bilmeyenlerin yanında takılıodun diosn
5-Bu sözünde snn İKV yi daha tanımadın zamanlarda biz yeni levellerin bütün hepsine şahit olduğumuzu gösteren bir kanıttır.
FAZLA SÖZE GEREK YOK HERALDE