Yeşil ve Kadim hidra Kesilecek <<<<<

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
alper17
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Yeşil ve Kadim hidra Kesilecek <<<<<

Mesaj gönderen alper17 »

Saat 20:00'da Yeşilve Kadim hidra kesilecektir görevi olan ve yardım etmek isteyenler buraya karakter adını ve sınıfını yazsın. Kadim hidraya 8 şifacı lazımdır.( Saat 20:00'da kesilecekler.)
Canlıtürkxkaplan

Örnek:
Canlıtürkxkaplan-savaşçı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Re: Yeşil ve Kadim hidra Kesilecek <<<<<

Mesaj gönderen complex »

alper17 yazdı:Saat 20:00'da Yeşilve Kadim hidra kesilecektir görevi olan ve yardım etmek isteyenler buraya karakter adını ve sınıfını yazsın. Kadim hidraya 8 şifacı lazımdır.( Saat 20:00'da kesilecekler.)
Canlıtürkxkaplan

Örnek:
Canlıtürkxkaplan-savaşçı

Kesilecekse de Kadim'i kesenler gidiyo. Görevi teslim ettikten soora onlara yardim edenleri unutup yardıma gelmiyorlar. Bunlar yaşanmasa üretirdi herkes yücelenleri.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
HERACLEON
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeşil ve Kadim hidra Kesilecek <<<<<

Mesaj gönderen HERACLEON »

complex yazdı:
alper17 yazdı:Saat 20:00'da Yeşilve Kadim hidra kesilecektir görevi olan ve yardım etmek isteyenler buraya karakter adını ve sınıfını yazsın. Kadim hidraya 8 şifacı lazımdır.( Saat 20:00'da kesilecekler.)
Canlıtürkxkaplan

Örnek:
Canlıtürkxkaplan-savaşçı

Kesilecekse de Kadim'i kesenler gidiyo. Görevi teslim ettikten soora onlara yardim edenleri unutup yardıma gelmiyorlar. Bunlar yaşanmasa üretirdi herkes yücelenleri.
Üretirdi ??? Yücelen Halit Ayakkabıyı Kazanırdı Demek İstiyorsun :|

“Genel Sohbet” sayfasına dön