Saat 20:00'da Yeşilve Kadim hidra kesilecektir görevi olan ve yardım etmek isteyenler buraya karakter adını ve sınıfını yazsın. Kadim hidraya 8 şifacı lazımdır.( Saat 20:00'da kesilecekler.)
Canlıtürkxkaplan
Örnek:
Canlıtürkxkaplan-savaşçı
Yeşil ve Kadim hidra Kesilecek <<<<<
Re: Yeşil ve Kadim hidra Kesilecek <<<<<
alper17 yazdı:Saat 20:00'da Yeşilve Kadim hidra kesilecektir görevi olan ve yardım etmek isteyenler buraya karakter adını ve sınıfını yazsın. Kadim hidraya 8 şifacı lazımdır.( Saat 20:00'da kesilecekler.)
Canlıtürkxkaplan
Örnek:
Canlıtürkxkaplan-savaşçı
Kesilecekse de Kadim'i kesenler gidiyo. Görevi teslim ettikten soora onlara yardim edenleri unutup yardıma gelmiyorlar. Bunlar yaşanmasa üretirdi herkes yücelenleri.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeşil ve Kadim hidra Kesilecek <<<<<
Üretirdi ??? Yücelen Halit Ayakkabıyı Kazanırdı Demek İstiyorsun :|complex yazdı:alper17 yazdı:Saat 20:00'da Yeşilve Kadim hidra kesilecektir görevi olan ve yardım etmek isteyenler buraya karakter adını ve sınıfını yazsın. Kadim hidraya 8 şifacı lazımdır.( Saat 20:00'da kesilecekler.)
Canlıtürkxkaplan
Örnek:
Canlıtürkxkaplan-savaşçı
Kesilecekse de Kadim'i kesenler gidiyo. Görevi teslim ettikten soora onlara yardim edenleri unutup yardıma gelmiyorlar. Bunlar yaşanmasa üretirdi herkes yücelenleri.