Savaşçılar sığınak ve migrata giremiyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Savaşçılar sığınak ve migrata giremiyor

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

xxusxx yazdı:
ReaLMADRID yazdı:
xxusxx yazdı:
ALKOLIZM yazdı:Biz büyü bulamayınca savaşçı alıyoruz gayet iği gidiyoruz
ışık setsiz yükseltilmiş eceli ofans savaşcı 40000 max hasar bulabılırmı? Çünkü oyle cagırıyorlar sıgnaga klandan yazdıklarına şahit olmuştum birde zaten ofans savaçı nerdeseyse ölü bir sınıf kp kasmakda kullanabilirsin gb olarak çemberin belli bölgelerine girebilirsin sadece ancak bir savaşcı en başta kesinlikle tank olması lazım birde çevren yoksa şart bu arada ikvnin en kolay sınıflarından biridir direnç item dizmek tek zorluğu
40000 maxı hiç bi savaşçı bulamaz zatende üstüne tank itemleri alıp alıp yavaş yavaş dizeceksin yada büyücü açıcaksın o büyücüyle ortam yapıcaksın ondan sonra tanıştığın insanlara rica edip savaşçını götüreceksin.
Gb ortam için en iyi sınıf şifacı sınıfıdır işini iyi yaparsan çevren kendiliginden olusur şaheser üretmede gerek yok sıgınak ve migrat için

şifacıyı 49 a kadar yardım almadan kasacak kadar sabırlıysa neden olmasın.
Kullanıcı avatarı
KORAMIRAL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KORAMIRAL »

sistem yanlış, her sınıftan karakterin girmesi lazım, millete yalvarmak zorunda değilim savaşçı ile gelmek için.
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xxusxx »

ReaLMADRID yazdı:
xxusxx yazdı:
ReaLMADRID yazdı:
xxusxx yazdı:
ALKOLIZM yazdı:Biz büyü bulamayınca savaşçı alıyoruz gayet iği gidiyoruz
ışık setsiz yükseltilmiş eceli ofans savaşcı 40000 max hasar bulabılırmı? Çünkü oyle cagırıyorlar sıgnaga klandan yazdıklarına şahit olmuştum birde zaten ofans savaçı nerdeseyse ölü bir sınıf kp kasmakda kullanabilirsin gb olarak çemberin belli bölgelerine girebilirsin sadece ancak bir savaşcı en başta kesinlikle tank olması lazım birde çevren yoksa şart bu arada ikvnin en kolay sınıflarından biridir direnç item dizmek tek zorluğu
40000 maxı hiç bi savaşçı bulamaz zatende üstüne tank itemleri alıp alıp yavaş yavaş dizeceksin yada büyücü açıcaksın o büyücüyle ortam yapıcaksın ondan sonra tanıştığın insanlara rica edip savaşçını götüreceksin.
Gb ortam için en iyi sınıf şifacı sınıfıdır işini iyi yaparsan çevren kendiliginden olusur şaheser üretmede gerek yok sıgınak ve migrat için

şifacıyı 49 a kadar yardım almadan kasacak kadar sabırlıysa neden olmasın.
evet her sınıfın bir artısı ve eksisi var bir yerden kısmak zorundasın artık onuda kendi seçecek
KORAMIRAL yazdı:sistem yanlış, her sınıftan karakterin girmesi lazım, millete yalvarmak zorunda değilim savaşçı ile gelmek için.
zaten her sınıftan karakter girebiliyor topu topu üç sınıf var zaten 6 7 sınıf olsa diyecem haklısın ama her sınıf gblere giriyor
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen Laz61 »

İkv de artık geçmişin yoksa geleceğinde yoktur kardeş artı grup bölgelerinde savaşçılara 2 li sistemden dolayı item fazla düşüyo zaten kimse amelelik edipde 2 savaşçı götürmeyeceğinden item atıyor bölgeler yalnız dediğim gibi geçmişinin olmadı gerek yeni oyunculara açık bir oyun değil ikv ama kadın savaşçı aç bütün abazanalr yardım eder sana:DD
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Bu ettiğin şikayeti ben gb ler geldiğinden beri yapıyorum. Senin de deiğin gibi savaşçının işe yarar pek bir özelliği yok (tank sınıfı dahil) dolayısıyla kim niye alsın. Tabi ben sadece şikayet etmedim her seferinde önerisiyle birlikte hem forumdan hem destekten bildirdim. Şu vakte kadar beni anladıklarını sanmıyorum. Herkes kendi bildiğini okuyor diyebilirim, herkes kendi daracık penceresineden bakıyor ve oradan gördükleriyle tatmin oluyor. Arada senin benim gibiler çağırıyor, gel bir de benim penceremden bak diye ama zaten ikna etmek ayrı bir dert. Benim anladığım kadarıyla herkesin ayrı bir görevi var ve kimsenin o görevden başka şeylerle ilgilenemye ayıracak vakti yok. Kısacası oyundaki dengesizliklerle adam akıllı ilgilecebilecek bir birim yok. Veya var ama ilgilenmiyorlar.
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
KORAMIRAL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Earth yazdı:Bu ettiğin şikayeti ben gb ler geldiğinden beri yapıyorum. Senin de deiğin gibi savaşçının işe yarar pek bir özelliği yok (tank sınıfı dahil) dolayısıyla kim niye alsın. Tabi ben sadece şikayet etmedim her seferinde önerisiyle birlikte hem forumdan hem destekten bildirdim. Şu vakte kadar beni anladıklarını sanmıyorum. Herkes kendi bildiğini okuyor diyebilirim, herkes kendi daracık penceresineden bakıyor ve oradan gördükleriyle tatmin oluyor. Arada senin benim gibiler çağırıyor, gel bir de benim penceremden bak diye ama zaten ikna etmek ayrı bir dert. Benim anladığım kadarıyla herkesin ayrı bir görevi var ve kimsenin o görevden başka şeylerle ilgilenemye ayıracak vakti yok. Kısacası oyundaki dengesizliklerle adam akıllı ilgilecebilecek bir birim yok. Veya var ama ilgilenmiyorlar.
Oyun dengesiz ve oyunu yöneten bir birim yok.
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

[İçerik silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız uyarı amaçlı 7 gün kapatılmıştır.

UltoR
En son UltoR tarafından 30 May 2012 06:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
KORAMIRAL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bloodmage yazdı: Çt ye 2 savaşcı giriyolar
Migratada 1 savaşcı alıyolar
Sıgnaga da genel de savaşcı arıyolar.
Diz bakalım ful taşı alıyolar mı almıyolar MI
Boyle forumda acagına git şifacı kas mk sen konu actın diye seni yonetim gb ye mi alacak ml
hadi git burdan.
Kullanıcı avatarı
KORAMIRAL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

neden savaşçılar üvey evlat?
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

tank yap charını kardeşim biraz takıl alırlar elbet ben 0 çevreyle bitirdim kenan-migratı
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön