Savaşçılar sığınak ve migrata giremiyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KORAMIRAL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Savaşçılar sığınak ve migrata giremiyor

Mesaj gönderen KORAMIRAL »

49 level savaşçı kastım ve gördüm ki sığınak ve migratta savaşçı hiç bir işe yaramıyor. guruplara almıyorlar ben kurayım diyorum savaşçı gördülermi gelmiyorlar. ecel üretip artı bastım belki o zaman alırlar diye yine almıyorlar. Eee ben nasıl girecem sığınağa? neden işe yaramıyor savaşçı? madem yaramıyor neden savaşçı sınıfı var? bu bölgeleri yapanlar savaşçıları düşünmemişmi? sırf bu yüzden oyunu bıraktım
Kullanıcı avatarı
onurbabaxdxd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: BÜYÜK SELÇUKLULAR

Re: Savaşçılar sığınak ve migrata giremiyor

Mesaj gönderen onurbabaxdxd »

ortam yapammaşın kardeş almıyorlar değil herekse istesende giremssin zaten oyunda biraz tandık olcak öyle ya değilse ağzınla kuş tutsan almazlar
ŗąҡıŋıŋ ŧąđı ąƈı ɠεℓïγσŗşą εğεŗ ŗąҡı ïçεƈεҡ ҡąđąŗ ąƈı ŧąŧɱąɱışşıŋ đεɱεҡŧïŗ....
Kullanıcı avatarı
KORAMIRAL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen KORAMIRAL »

onurbabaxdxd yazdı:ortam yapammaşın kardeş almıyorlar değil herekse istesende giremssin zaten oyunda biraz tandık olcak öyle ya değilse ağzınla kuş tutsan almazlar
ha yani sistemde sorun yok, sorun sende diyorsun?

arkadaşım, savaşçı sınıfı bir bölgede işe yaramıyorsa bu oyun yöneticilerinin hatasıdır. Savaşçı hiç bir işe yaramıyor sığınak ve migratta, hangi kombinasyonu denersen dene, zamandan kar edemiyorsun. bu oyunda en önemli unsur ZAMAN dır.

bölgede işe yaramayan karakteri neden alsınlar? zamanımdan neden ödün vereyim?
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

KORAMIRAL yazdı:
onurbabaxdxd yazdı:ortam yapammaşın kardeş almıyorlar değil herekse istesende giremssin zaten oyunda biraz tandık olcak öyle ya değilse ağzınla kuş tutsan almazlar
ha yani sistemde sorun yok, sorun sende diyorsun?

arkadaşım, savaşçı sınıfı bir bölgede işe yaramıyorsa bu oyun yöneticilerinin hatasıdır. Savaşçı hiç bir işe yaramıyor sığınak ve migratta, hangi kombinasyonu denersen dene, zamandan kar edemiyorsun. bu oyunda en önemli unsur ZAMAN dır.

bölgede işe yaramayan karakteri neden alsınlar? zamanımdan neden ödün vereyim?
kendi sorduguna kendin cvp vermişsin be kardeş
Resim
Kullanıcı avatarı
onurbabaxdxd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: BÜYÜK SELÇUKLULAR

Mesaj gönderen onurbabaxdxd »

aynen dedeiği gibi kendin cevbanı vermişşin işe yaramyan diye bölgede deidğim igbi ya içeir girp oturackasan şayet bne öyle yapıyodum bi şlater kapatıyordum başka bişi yok
ŗąҡıŋıŋ ŧąđı ąƈı ɠεℓïγσŗşą εğεŗ ŗąҡı ïçεƈεҡ ҡąđąŗ ąƈı ŧąŧɱąɱışşıŋ đεɱεҡŧïŗ....
Kullanıcı avatarı
BIGPATRON
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen BIGPATRON »

kardeşim ecel getıren uretırken maden aldıgın yada yanında maden cekenlerle muhabbet etcektın az ben ole yaptım ecelı uretım bı suru arkadasım oldu ustu duzdum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M. KEMAL ATATÜRK

Asosyalxmanyak49
Erdalxbakkal Ejder kk erdal bakkalda içilir
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

Biz büyü bulamayınca savaşçı alıyoruz gayet iği gidiyoruz
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xxusxx »

ALKOLIZM yazdı:Biz büyü bulamayınca savaşçı alıyoruz gayet iği gidiyoruz
ışık setsiz yükseltilmiş eceli ofans savaşcı 40000 max hasar bulabılırmı? Çünkü oyle cagırıyorlar sıgnaga klandan yazdıklarına şahit olmuştum birde zaten ofans savaçı nerdeseyse ölü bir sınıf kp kasmakda kullanabilirsin gb olarak çemberin belli bölgelerine girebilirsin sadece ancak bir savaşcı en başta kesinlikle tank olması lazım birde çevren yoksa şart bu arada ikvnin en kolay sınıflarından biridir direnç item dizmek tek zorluğu
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

xxusxx yazdı:
ışık setsiz yükseltilmiş eceli ofans savaşcı 40000 max hasar bulabılırmı? Çünkü oyle cagırıyorlar sıgnaga klandan yazdıklarına şahit olmuştum birde zaten ofans savaçı nerdeseyse ölü bir sınıf kp kasmakda kullanabilirsin gb olarak çemberin belli bölgelerine girebilirsin sadece ancak bir savaşcı en başta kesinlikle tank olması lazım birde çevren yoksa şart bu arada ikvnin en kolay sınıflarından biridir direnç item dizmek tek zorluğu
40000 maxı hiç bi savaşçı bulamaz zatende üstüne tank itemleri alıp alıp yavaş yavaş dizeceksin yada büyücü açıcaksın o büyücüyle ortam yapıcaksın ondan sonra tanıştığın insanlara rica edip savaşçını götüreceksin.
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xxusxx »

ReaLMADRID yazdı:
xxusxx yazdı:
40000 maxı hiç bi savaşçı bulamaz zatende üstüne tank itemleri alıp alıp yavaş yavaş dizeceksin yada büyücü açıcaksın o büyücüyle ortam yapıcaksın ondan sonra tanıştığın insanlara rica edip savaşçını götüreceksin.
Gb ortam için en iyi sınıf şifacı sınıfıdır işini iyi yaparsan çevren kendiliginden olusur şaheser üretmede gerek yok sıgınak ve migrat için

“Genel Etkileşim” sayfasına dön