Savaşçılar sığınak ve migrata giremiyor
- KORAMIRAL
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Savaşçılar sığınak ve migrata giremiyor
49 level savaşçı kastım ve gördüm ki sığınak ve migratta savaşçı hiç bir işe yaramıyor. guruplara almıyorlar ben kurayım diyorum savaşçı gördülermi gelmiyorlar. ecel üretip artı bastım belki o zaman alırlar diye yine almıyorlar. Eee ben nasıl girecem sığınağa? neden işe yaramıyor savaşçı? madem yaramıyor neden savaşçı sınıfı var? bu bölgeleri yapanlar savaşçıları düşünmemişmi? sırf bu yüzden oyunu bıraktım
- onurbabaxdxd
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BÜYÜK SELÇUKLULAR
Re: Savaşçılar sığınak ve migrata giremiyor
ortam yapammaşın kardeş almıyorlar değil herekse istesende giremssin zaten oyunda biraz tandık olcak öyle ya değilse ağzınla kuş tutsan almazlar
ŗąҡıŋıŋ ŧąđı ąƈı ɠεℓïγσŗşą εğεŗ ŗąҡı ïçεƈεҡ ҡąđąŗ ąƈı ŧąŧɱąɱışşıŋ đεɱεҡŧïŗ....
- KORAMIRAL
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
ha yani sistemde sorun yok, sorun sende diyorsun?onurbabaxdxd yazdı:ortam yapammaşın kardeş almıyorlar değil herekse istesende giremssin zaten oyunda biraz tandık olcak öyle ya değilse ağzınla kuş tutsan almazlar
arkadaşım, savaşçı sınıfı bir bölgede işe yaramıyorsa bu oyun yöneticilerinin hatasıdır. Savaşçı hiç bir işe yaramıyor sığınak ve migratta, hangi kombinasyonu denersen dene, zamandan kar edemiyorsun. bu oyunda en önemli unsur ZAMAN dır.
bölgede işe yaramayan karakteri neden alsınlar? zamanımdan neden ödün vereyim?
kendi sorduguna kendin cvp vermişsin be kardeşKORAMIRAL yazdı:ha yani sistemde sorun yok, sorun sende diyorsun?onurbabaxdxd yazdı:ortam yapammaşın kardeş almıyorlar değil herekse istesende giremssin zaten oyunda biraz tandık olcak öyle ya değilse ağzınla kuş tutsan almazlar
arkadaşım, savaşçı sınıfı bir bölgede işe yaramıyorsa bu oyun yöneticilerinin hatasıdır. Savaşçı hiç bir işe yaramıyor sığınak ve migratta, hangi kombinasyonu denersen dene, zamandan kar edemiyorsun. bu oyunda en önemli unsur ZAMAN dır.
bölgede işe yaramayan karakteri neden alsınlar? zamanımdan neden ödün vereyim?

- onurbabaxdxd
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BÜYÜK SELÇUKLULAR
aynen dedeiği gibi kendin cevbanı vermişşin işe yaramyan diye bölgede deidğim igbi ya içeir girp oturackasan şayet bne öyle yapıyodum bi şlater kapatıyordum başka bişi yok
ŗąҡıŋıŋ ŧąđı ąƈı ɠεℓïγσŗşą εğεŗ ŗąҡı ïçεƈεҡ ҡąđąŗ ąƈı ŧąŧɱąɱışşıŋ đεɱεҡŧïŗ....
- BIGPATRON
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
kardeşim ecel getıren uretırken maden aldıgın yada yanında maden cekenlerle muhabbet etcektın az ben ole yaptım ecelı uretım bı suru arkadasım oldu ustu duzdum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M. KEMAL ATATÜRK
Asosyalxmanyak49
Erdalxbakkal Ejder kk erdal bakkalda içilir
M. KEMAL ATATÜRK
Asosyalxmanyak49
Erdalxbakkal Ejder kk erdal bakkalda içilir
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Biz büyü bulamayınca savaşçı alıyoruz gayet iği gidiyoruz
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
ışık setsiz yükseltilmiş eceli ofans savaşcı 40000 max hasar bulabılırmı? Çünkü oyle cagırıyorlar sıgnaga klandan yazdıklarına şahit olmuştum birde zaten ofans savaçı nerdeseyse ölü bir sınıf kp kasmakda kullanabilirsin gb olarak çemberin belli bölgelerine girebilirsin sadece ancak bir savaşcı en başta kesinlikle tank olması lazım birde çevren yoksa şart bu arada ikvnin en kolay sınıflarından biridir direnç item dizmek tek zorluğuALKOLIZM yazdı:Biz büyü bulamayınca savaşçı alıyoruz gayet iği gidiyoruz
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
40000 maxı hiç bi savaşçı bulamaz zatende üstüne tank itemleri alıp alıp yavaş yavaş dizeceksin yada büyücü açıcaksın o büyücüyle ortam yapıcaksın ondan sonra tanıştığın insanlara rica edip savaşçını götüreceksin.xxusxx yazdı:ışık setsiz yükseltilmiş eceli ofans savaşcı 40000 max hasar bulabılırmı? Çünkü oyle cagırıyorlar sıgnaga klandan yazdıklarına şahit olmuştum birde zaten ofans savaçı nerdeseyse ölü bir sınıf kp kasmakda kullanabilirsin gb olarak çemberin belli bölgelerine girebilirsin sadece ancak bir savaşcı en başta kesinlikle tank olması lazım birde çevren yoksa şart bu arada ikvnin en kolay sınıflarından biridir direnç item dizmek tek zorluğuALKOLIZM yazdı:Biz büyü bulamayınca savaşçı alıyoruz gayet iği gidiyoruz
Gb ortam için en iyi sınıf şifacı sınıfıdır işini iyi yaparsan çevren kendiliginden olusur şaheser üretmede gerek yok sıgınak ve migrat içinReaLMADRID yazdı:40000 maxı hiç bi savaşçı bulamaz zatende üstüne tank itemleri alıp alıp yavaş yavaş dizeceksin yada büyücü açıcaksın o büyücüyle ortam yapıcaksın ondan sonra tanıştığın insanlara rica edip savaşçını götüreceksin.xxusxx yazdı:ışık setsiz yükseltilmiş eceli ofans savaşcı 40000 max hasar bulabılırmı? Çünkü oyle cagırıyorlar sıgnaga klandan yazdıklarına şahit olmuştum birde zaten ofans savaçı nerdeseyse ölü bir sınıf kp kasmakda kullanabilirsin gb olarak çemberin belli bölgelerine girebilirsin sadece ancak bir savaşcı en başta kesinlikle tank olması lazım birde çevren yoksa şart bu arada ikvnin en kolay sınıflarından biridir direnç item dizmek tek zorluğuALKOLIZM yazdı:Biz büyü bulamayınca savaşçı alıyoruz gayet iği gidiyoruz