IIfaRuKKuLuSoYII 3 - 2 BüYüKDoĞu

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Luxury Exclusive

Re: IIfaRuKKuLuSoYII 3 - 2 BüYüKDoĞu

Mesaj gönderen ECHO »

kerim73 yazdı:
ECHO yazdı:
kerim73 yazdı:
ECHO yazdı:
kerim73 yazdı:her kestiğinin fotosunu buraya koyarak neyi kanıtlamaya çalışıyorsun :?: ünlü olmayamı çalışıyon :?: yoksa forumdaki hesabına post kasmak mı amacın :?:
Sadece Zevk Meselesi Bende Böle Mutlu Oluyorum,Ayrıca Konu Açarken Sana Sormam Gerektiğini Hatırlamıyorum 8-) Ayrıca Ünlü Değilim Ama Çogu Kişi Beni Tanır
sen kendi egonu anca böle tatmin edebiliyorsun mutlu fln olmuyorsn :)
Ne Egosundan Bahs Ediyorsun,Kestik Ve Tebrik Ettik Kesmem Nie Bu Kadar Zorunuza Gitti Onu Anlamadım.WS de İyi Olmak Ne Zamandan Belli Egoları Tatmin Etmek Anlamına Geliyor.Kendi İtemlerimi Kendim Üretip "WS" de Üstü Ful Olan Adamları Kesmek Marifettir Bence Bu Oyunda.İyi Ws ci Karakterini İyi Kulanandır Bunuda Not Al Biryere Unutmazsın En Azından 8-)
ws de iyi olmaktan mı bahsediyorsun seni lodosken kestiklerimi cabuk unuttun galiba ama tutupta forumda yok ben şunu yapıyorm böle yapıyorm die ne kimseyi rahatsız ediorum nede, egolarımı tatmin etmeye calışıym.ayrıca herkez ws de iyi büyücü olucak die bişe yok ben cok tanırım bölgede king olupta ws de istediğini yapamayanları...ayrıca küfr edeceğini sanmıyorm ettiysede hakeden köpeklere eder :)
Daha Doğru Düzgün Konuşmasını Bilmiyorsun.Konuyla İlğilenmiyorsan Mesaj Yazmazsın Olur Biter.Ayrıca Lodos Olduğum Zamanda Beni Kestigini Hiç Hatırlamıyorum.Hatırlatmak Amaçlı Fotoğraf Çekip Foruma Konu Aça Bilirdin.Oda Senin Sorunun.Kişiye Moderasyon Uygulanmasını Rica Ediyorum.
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MusicCcreatoR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MusicCcreatoR »

Kazandığın wsLerin sadece sonuçLarını yazsan beLki o zaman bu konuLarı açmanın amacına uLaşıp konuyu tıkLayanLarın bir kısmına "heLaL olsun adama bak be" dedirtirdin ama bu şekiLde hem kendini güLünç duruma düşürüyorsun hemde oyun içersinde hızLa antipati topLuyorsun :roll:

GeL senden daha akıLLıLarı dinLe ve bırak bu iLgi cekmek icin çırpınısLarını... :roll:

Yaşının küçük oLması yaptığın bu BeBeLikLer icin bahane değiLdir bunuda unutma :ugeek:
***cCc***
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

MusicCcreatoR yazdı:Kazandığın wsLerin sadece sonuçLarını yazsan beLki o zaman bu konuLarı açmanın amacına uLaşıp konuyu tıkLayanLarın bir kısmına "heLaL olsun adama bak be" dedirtirdin ama bu şekiLde hem kendini güLünç duruma düşürüyorsun hemde oyun içersinde hızLa antipati topLuyorsun :roll:

GeL senden daha akıLLıLarı dinLe ve bırak bu iLgi cekmek icin çırpınısLarını... :roll:

Yaşının küçük oLması yaptığın bu BeBeLikLer icin bahane değiLdir bunuda unutma :ugeek:
Kardeşim Benim Hoşuma Böle Gidiyor,Senin Yada Bir Başkasının Ne Düşündüğünün Hiç Bir Önemi Yok Benim İçin.
İlgi Çekmek Değil Amacım.Sadece Ben Böle İstiyorum Dahası Yok.Kimse Mecbur Değil Konuya Mesaj Yazmaya.Bakmak İstemiyorsanız Forumdaki Adım ''ECHO'' Bu İsmi Görünce Girmezsiniz Olur Biter.
;)
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MusicCcreatoR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MusicCcreatoR »

Bak haLa çırpınıyorsun birşeyLer kanıtLamak ıspatlamak icin ... benim keyfim senden ve senin kapasitenden çoook ama çok üstün emin oL ve ben istediğim konuya yorum yaparım bu seninki gibi "ziL takip oynayan" birinin konusu oLupta asLında hiç değeri oLmayan saçma bir konu oLsa biLe :roll:

Ayrıca bana "kardeş" deme bu ne edepsizLik sen kim benimLe kardeş oLmak kim!!! :?
***cCc***
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

MusicCcreatoR yazdı:Bak haLa çırpınıyorsun birşeyLer kanıtLamak ıspatlamak icin ... benim keyfim senden ve senin kapasitenden çoook ama çok üstün emin oL ve ben istediğim konuya yorum yaparım bu seninki gibi "ziL takip oynayan" birinin konusu oLupta asLında hiç değeri oLmayan saçma bir konu oLsa biLe :roll:

Ayrıca bana "kardeş" deme bu ne edepsizLik sen kim benimLe kardeş oLmak kim!!! :?
Kendini Övme Bırak Millet Senin Kapasiteni Övsün.Kendini Çok Yüksekte Görenlerin Sonu Hep Düşüşle Hüsran Buldu.İstediğim Konuya Yorum Yaparım Diyorsun Haklısın Yaparsın.Ama Yorumu Yaptığın Konunun Sahibi Seni Kale Almıyosa Seninkinin Adı Anca Yüzsüzlük Olur Bunu Biliyorsun Demi.Tartışma Yaratmaya Çalışma Forum İçerisinde
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hummer »

ECHO yazdı:Kendini Övme Bırak Millet Senin Kapasiteni Övsün.Kendini Çok Yüksekte Görenlerin Sonu Hep Düşüşle Hüsran Buldu.İstediğim Konuya Yorum Yaparım Diyorsun Haklısın Yaparsın.Ama Yorumu Yaptığın Konunun Sahibi Seni Kale Almıyosa Seninkinin Adı Anca Yüzsüzlük Olur Bunu Biliyorsun Demi.Tartışma Yaratmaya Çalışma Forum İçerisinde
Ergenliğine yeni giren çocuklar gibi buraya fotoğraf atıp bide tartışma yaratma diyorsun.Kendinle çelişiyorsun.İnsanların sabrını fazla zorlama bence.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

Hummer yazdı:
ECHO yazdı:Kendini Övme Bırak Millet Senin Kapasiteni Övsün.Kendini Çok Yüksekte Görenlerin Sonu Hep Düşüşle Hüsran Buldu.İstediğim Konuya Yorum Yaparım Diyorsun Haklısın Yaparsın.Ama Yorumu Yaptığın Konunun Sahibi Seni Kale Almıyosa Seninkinin Adı Anca Yüzsüzlük Olur Bunu Biliyorsun Demi.Tartışma Yaratmaya Çalışma Forum İçerisinde
Ergenliğine yeni giren çocuklar gibi buraya fotoğraf atıp bide tartışma yaratma diyorsun.Kendinle çelişiyorsun.İnsanların sabrını fazla zorlama bence.
Ergen Diyorsun'da Sizin Yaptığınız Çocukluk Asıl.Kestiğim Adamların Resimlerini Koydum Diye Zorunuzamı Gidiyor.
Yaşım 24 Bu Arada.Ben Sadece Renk Katmak İstiyorum WS lerde Hırs Olsun İstiyorum.Şöyle Dönüp Baktığım da Herkez Gaffar Stuart Kesmek İçin Sabah Akşam Bölge Atıyorlar.Zaman Sizin İçin Ne Kadar Önemsiz Birşey.Bırakında Zevk Almaya Bakın Eğlenmenize Bakın Çünkü Ben Bu Şekilde Mutlu Oluyorum.Bilmem Anlata Biliyormuyum ;)
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
M1btLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen M1btLa »

Sen her kestiğin adamın fotoğrafını foruma koymak zorundamısın?
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

M1btLa yazdı:Sen her kestiğin adamın fotoğrafını foruma koymak zorundamısın?
Sende Mesaj Yazmak ve Konuya Bakmak Zorunda Değilsin. ;)
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hummer »

ECHO yazdı:
Hummer yazdı:
Ergen Diyorsun'da Sizin Yaptığınız Çocukluk Asıl.Kestiğim Adamların Resimlerini Koydum Diye Zorunuzamı Gidiyor.
Yaşım 24 Bu Arada.Ben Sadece Renk Katmak İstiyorum WS lerde Hırs Olsun İstiyorum.Şöyle Dönüp Baktığım da Herkez Gaffar Stuart Kesmek İçin Sabah Akşam Bölge Atıyorlar.Zaman Sizin İçin Ne Kadar Önemsiz Birşey.Bırakında Zevk Almaya Bakın Eğlenmenize Bakın Çünkü Ben Bu Şekilde Mutlu Oluyorum.Bilmem Anlata Biliyormuyum ;)
Bedenen 24 olabilirsin ama zeka yaşında problem var sanırım sırf senin tatmin olmaz egoların tatmin olsun diye gereksizlik yaratamazsın.Bu sokakta çıplak dolaşıp bakmak zorunda değilsiniz demekle aynı şey.

Edit:İleti rapor edildi.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön