IIfaRuKKuLuSoYII 2 - 1 BüYüKDoĞu

IIfaRuKKuLuSoYII 3 - 2 BüYüKDoĞu

TEBRİKLER.
Küfürlü İçeriklerden Kaçınalım Saygı Sevgi Çerçevesinde Konularımıza Düzgün Yorumlar Yapalım Rica EdiyorumZagros yazdı:[İçerik Silinmiştir]İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanılması. Forum hesabınız 7Gün kapatılmıştır.
BlackParadise
Sadece Zevk Meselesi Bende Böle Mutlu Oluyorum,Ayrıca Konu Açarken Sana Sormam Gerektiğini Hatırlamıyorumkerim73 yazdı:her kestiğinin fotosunu buraya koyarak neyi kanıtlamaya çalışıyorsun :?: ünlü olmayamı çalışıyon :?: yoksa forumdaki hesabına post kasmak mı amacın :?:
[İçerik Silinmiştir]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Forum hesabınız 1Gün kapatılmıştır.ECHO yazdı:Sadece Zevk Meselesi Bende Böle Mutlu Oluyorum,Ayrıca Konu Açarken Sana Sormam Gerektiğini Hatırlamıyorumkerim73 yazdı:her kestiğinin fotosunu buraya koyarak neyi kanıtlamaya çalışıyorsun :?: ünlü olmayamı çalışıyon :?: yoksa forumdaki hesabına post kasmak mı amacın :?:Ayrıca Ünlü Değilim Ama Çogu Kişi Beni Tanır
Forum Üzerinden Hakaret Ve Küçük Düşürücü Sözlerden Kaçınalım Arkadaşlar.XxKAFAKOPARANxX yazdı:[İçerik Silinmiştir]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Forum hesabınız 1Gün kapatılmıştır.ECHO yazdı:Sadece Zevk Meselesi Bende Böle Mutlu Oluyorum,Ayrıca Konu Açarken Sana Sormam Gerektiğini Hatırlamıyorumkerim73 yazdı:her kestiğinin fotosunu buraya koyarak neyi kanıtlamaya çalışıyorsun :?: ünlü olmayamı çalışıyon :?: yoksa forumdaki hesabına post kasmak mı amacın :?:Ayrıca Ünlü Değilim Ama Çogu Kişi Beni Tanır
BlackParadise
sen kendi egonu anca böle tatmin edebiliyorsun mutlu fln olmuyorsnECHO yazdı:Sadece Zevk Meselesi Bende Böle Mutlu Oluyorum,Ayrıca Konu Açarken Sana Sormam Gerektiğini Hatırlamıyorumkerim73 yazdı:her kestiğinin fotosunu buraya koyarak neyi kanıtlamaya çalışıyorsun :?: ünlü olmayamı çalışıyon :?: yoksa forumdaki hesabına post kasmak mı amacın :?:Ayrıca Ünlü Değilim Ama Çogu Kişi Beni Tanır
Ne Egosundan Bahs Ediyorsun,Kestik Ve Tebrik Ettik Kesmem Nie Bu Kadar Zorunuza Gitti Onu Anlamadım.WS de İyi Olmak Ne Zamandan Belli Egoları Tatmin Etmek Anlamına Geliyor.Kendi İtemlerimi Kendim Üretip "WS" de Üstü Ful Olan Adamları Kesmek Marifettir Bence Bu Oyunda.İyi Ws ci Karakterini İyi Kulanandır Bunuda Not Al Biryere Unutmazsın En Azındankerim73 yazdı:sen kendi egonu anca böle tatmin edebiliyorsun mutlu fln olmuyorsnECHO yazdı:Sadece Zevk Meselesi Bende Böle Mutlu Oluyorum,Ayrıca Konu Açarken Sana Sormam Gerektiğini Hatırlamıyorumkerim73 yazdı:her kestiğinin fotosunu buraya koyarak neyi kanıtlamaya çalışıyorsun :?: ünlü olmayamı çalışıyon :?: yoksa forumdaki hesabına post kasmak mı amacın :?:Ayrıca Ünlü Değilim Ama Çogu Kişi Beni Tanır