Yönetimin bu davranışını haklı buluyorum.Bence 995 Akçe bile az aslında.Onun yerine 7500 akçe olsa daha güvenli bir karakter transfer işlemi yapılır gibime geliyor.
Aslında bu karakter transfer hakkı zaten kullanılan bir ürün değil.Bırakın zam yapsınlar.Ben kullanmıyorum şahsen ama kullananlar vardır mutlaka.Kendimden başkasının hakkını düşünmeyen bencil bir pislik olduğumdan itiraz etmiyorum bu fiyat artışına.
Zaten fiyatları artırırken bize sormak zorunda değiller.Biz kimiz ki ? Biz onlara hizmet etmekle yükümlüyüz kuralları onlar koyar biz oynamak zorundayız.
Ayrıca bir işlemi daha güvenli yapmak onların sorumluluğu değil.Onlar yapar biz teşekkür ederiz,eğer güvenli yaparlarsa da para öderiz,çok para öderiz.
Benden şimdilik bu kadar,Mayıs'ın sonuna geldik ama buralar daha ısınmadı.Gidip biraz para yakmalıyım ısınmak için.
Not: Nerull,eleştiriyi dozunda bıraksak bile yazdıklarımız işinize gelmediğinde siliniyor,örnek soracak olursanız buraya eklerim.İyi forumlar.
Karakter Transfer Ürününde Değişiklik
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Karakter Transfer Ürününde Değişiklik
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
Oyun çok saçma bir hal aldı zaten yeni oyunu başlayan biri 1 haftada direk oyunu siler.Çünkü ben mesala 4 yıldır oynyorum ama hala karakterimde Işık yüzk mevcut değil 1 günde 12 defa girip 1 hafta full bu şekilde girdiğim halde o yüzüğü düşermedim kaldı ki evo yüzüğümde yok bu bir iki item için ben bu kadar ugrasıyorsam yeni gelen adam ne yapsın oyunu bilmyor plus,dükkan filan hiçbirşeyden anlmaz kaldı ki para da vermez ve sıkılır. Ejder,Ashab bilmiyor bunları bırak direnç hasar nedir onu bile bilmyor hiç bir şey anlmadan oyunu bilgsayrdan kaldırır .!WHiTexDeWiL yazdı:Nihat abi sana sadece şu soruyu samimi olarak soruyorum ve sende bana cevabını en samimi şekilde vereceğine inanıyorum.
Geçmişteki ikv oyuncu sayısı ile şuan ki oyuncu sayısı aynı mı ? İkv oyuncu kaybetmedi mi ? Tamam bazı işler yapıyorsunuz anlıyorum saygıda duyuyorum ancak bu oyuncu kaybını önlemedikten sonra ne işe yarayacak söyler misin ?
Keyifli forumlar.
İKV var olan oyuncuları kaybettikçe sona doğru gidecek....Çünkü yeni oyuncu yok oyunda !
Not : Çoğu arkadaşımı oyuna davet ettim hepside çok saçma buldu anlatmama rağmen o yüzden bu yazıyı yazmak aklıma geldi
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
Konu neden sabit değil dier haberler sabit!
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
İşte bizde bunu diyoruz her haberde indirimde konu sabitlenir ama bunda sabitlenmiyor bunda artniyet aranır artık!HAMMER62 yazdı:Konu neden sabit değil dier haberler sabit!

- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bu senin anlattıklarını yapıp oyunu bırakacak kişiler belki çocuk denilen kitle olabilir.İKV dışında MMORPG oynamadım.Ama birkaç tanesinin özelliklerini,oyunun ne kadar karışık olduğunu biliyorum bu konuda bir fikrim var.Bence oyunumuz yeteri kadar karışık değil.Bu yönden eleştirmiyorum yine de.HAMMER62 yazdı:Oyun çok saçma bir hal aldı zaten yeni oyunu başlayan biri 1 haftada direk oyunu siler.Çünkü ben mesala 4 yıldır oynyorum ama hala karakterimde Işık yüzk mevcut değil 1 günde 12 defa girip 1 hafta full bu şekilde girdiğim halde o yüzüğü düşermedim kaldı ki evo yüzüğümde yok bu bir iki item için ben bu kadar ugrasıyorsam yeni gelen adam ne yapsın oyunu bilmyor plus,dükkan filan hiçbirşeyden anlmaz kaldı ki para da vermez ve sıkılır. Ejder,Ashab bilmiyor bunları bırak direnç hasar nedir onu bile bilmyor hiç bir şey anlmadan oyunu bilgsayrdan kaldırır .!WHiTexDeWiL yazdı:Nihat abi sana sadece şu soruyu samimi olarak soruyorum ve sende bana cevabını en samimi şekilde vereceğine inanıyorum.
Geçmişteki ikv oyuncu sayısı ile şuan ki oyuncu sayısı aynı mı ? İkv oyuncu kaybetmedi mi ? Tamam bazı işler yapıyorsunuz anlıyorum saygıda duyuyorum ancak bu oyuncu kaybını önlemedikten sonra ne işe yarayacak söyler misin ?
Keyifli forumlar.
İKV var olan oyuncuları kaybettikçe sona doğru gidecek....Çünkü yeni oyuncu yok oyunda !
Not : Çoğu arkadaşımı oyuna davet ettim hepside çok saçma buldu anlatmama rağmen o yüzden bu yazıyı yazmak aklıma geldi
Ve herkes oyunda yeni oyuncu olmadığı fikrine kapılıyor.Kendi fikrim oyuncu sayısının artmakta olduğu yönünde.Tanıdığımız çoğu kişi bırakıyor oyunu,eskiler bırakıyor.Buna karşın yeni oyuncular başlıyor.Gerçekten oyuncu sayısının artıp artmadığını bilemeyiz.Ama şöyle bir gerçek var.
Yönetimde olsaydın,yıllarca oyunu oynayıp,artık eski oyuncu olmuş insanların mı oyunu oynamasını isterdin yoksa daha yeni başlayıp daha fazla para verecek (plus alacak,silah parlatacak,ayı alacak) oyuncuların mı oynamasını isterdin ?
İyi forumlar.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Degişiklik tamamen cıkar üzerine'dir...!
Aynı gün içinde nedense plus paketi indiriyolar,bizleri rahatlatmak için..!
Yönetimin Komple İstifa Etmesi Lazım ..!
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Konu içeriğini tamamen okumadan yorum yapan arkadaşlar dışında, sağlıklı düşünebilenler için;
Dünya'nın önde gelen MMORPG oyunlarından hangisine bakarsanız bakın, fiyatların biz Türk halkına "uçuk" kaçtığını görebilirsiniz. Bizim bütçemiz onlara açıkçası yeterli değil.
Bunun dışında, çoğumuzun "elin gevuru" diye nitelendirdiği yabancı yapımcılara ve/veya şirketlere para kazandırmaktansa, Türkiye'de OYUN sektörünün gelişmesinde katkı sağlamak hepimizin istediği bir şeydir. -Bu noktada oyunumuzun Mynet döneminde geçirmiş olduğu zorlukları hepinize hatırlatmak isterim-
Aylık 12 TL ile aldığımız plus paketler olsun, şans artırıcılar, yükseltmeler olsun hepsi meşakatli bir iş harcanıyor: Türk Oyun sektörünü canlı tutmak. Yapılan işler(İKV Çemberlitaş,ICF2,Süpercan2) ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu geçirdiğimiz 5 yıl boyunca ne tür bir değişim yaşadığımızın kanıtıdır.
İKV Destek Ekibi'ne karşı eleştirilerde bulunurken, hepimizin düştüğü hata olaylara tek yönlü bakmaktır. Oysa ki her bir Destek Ekibi üyesi elinden geldiğinin fazlasını vermeyi gönülden ister.
Bu tür bir fiyat artışı, mantıklı düşünüldüğü zaman olağandır. Güvenlik konuları ve güvenlik üzerine yapılan güncelleştirmeler ile karakter aktarımının şuan için sadece hesap alım/satım işini gizli olarak yürütmeye çalışanlara yaradığını hepimiz biliyoruz. Belki bu konu içinde tepki veren arkadaşlarımız da onlardan olabilir.
Güvenliğin arttırılmaya devam edildiği bu dönemde hesap aktarımını engellemek için gelen bu fiyat artışı bence ihtiyaç duyanların kullanabileceği düzeydedir. (10TL)
14 yaşından beridir oynadığım İKV'den YGS-LYS dönemi içinde olabildiğince uzak kalan biri olarak, yazımı her yönden ele alarak okumanızı temenni eder, iyi forumlar dilerim.
Dünya'nın önde gelen MMORPG oyunlarından hangisine bakarsanız bakın, fiyatların biz Türk halkına "uçuk" kaçtığını görebilirsiniz. Bizim bütçemiz onlara açıkçası yeterli değil.
Bunun dışında, çoğumuzun "elin gevuru" diye nitelendirdiği yabancı yapımcılara ve/veya şirketlere para kazandırmaktansa, Türkiye'de OYUN sektörünün gelişmesinde katkı sağlamak hepimizin istediği bir şeydir. -Bu noktada oyunumuzun Mynet döneminde geçirmiş olduğu zorlukları hepinize hatırlatmak isterim-
Aylık 12 TL ile aldığımız plus paketler olsun, şans artırıcılar, yükseltmeler olsun hepsi meşakatli bir iş harcanıyor: Türk Oyun sektörünü canlı tutmak. Yapılan işler(İKV Çemberlitaş,ICF2,Süpercan2) ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu geçirdiğimiz 5 yıl boyunca ne tür bir değişim yaşadığımızın kanıtıdır.
İKV Destek Ekibi'ne karşı eleştirilerde bulunurken, hepimizin düştüğü hata olaylara tek yönlü bakmaktır. Oysa ki her bir Destek Ekibi üyesi elinden geldiğinin fazlasını vermeyi gönülden ister.
Bu tür bir fiyat artışı, mantıklı düşünüldüğü zaman olağandır. Güvenlik konuları ve güvenlik üzerine yapılan güncelleştirmeler ile karakter aktarımının şuan için sadece hesap alım/satım işini gizli olarak yürütmeye çalışanlara yaradığını hepimiz biliyoruz. Belki bu konu içinde tepki veren arkadaşlarımız da onlardan olabilir.
Güvenliğin arttırılmaya devam edildiği bu dönemde hesap aktarımını engellemek için gelen bu fiyat artışı bence ihtiyaç duyanların kullanabileceği düzeydedir. (10TL)
14 yaşından beridir oynadığım İKV'den YGS-LYS dönemi içinde olabildiğince uzak kalan biri olarak, yazımı her yönden ele alarak okumanızı temenni eder, iyi forumlar dilerim.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
18 21 yaş aralağı snn için çocuksa onu bilemem!Comader yazdı:Bu senin anlattıklarını yapıp oyunu bırakacak kişiler belki çocuk denilen kitle olabilir.İKV dışında MMORPG oynamadım.Ama birkaç tanesinin özelliklerini,oyunun ne kadar karışık olduğunu biliyorum bu konuda bir fikrim var.Bence oyunumuz yeteri kadar karışık değil.Bu yönden eleştirmiyorum yine de.HAMMER62 yazdı:Oyun çok saçma bir hal aldı zaten yeni oyunu başlayan biri 1 haftada direk oyunu siler.Çünkü ben mesala 4 yıldır oynyorum ama hala karakterimde Işık yüzk mevcut değil 1 günde 12 defa girip 1 hafta full bu şekilde girdiğim halde o yüzüğü düşermedim kaldı ki evo yüzüğümde yok bu bir iki item için ben bu kadar ugrasıyorsam yeni gelen adam ne yapsın oyunu bilmyor plus,dükkan filan hiçbirşeyden anlmaz kaldı ki para da vermez ve sıkılır. Ejder,Ashab bilmiyor bunları bırak direnç hasar nedir onu bile bilmyor hiç bir şey anlmadan oyunu bilgsayrdan kaldırır .!WHiTexDeWiL yazdı:Nihat abi sana sadece şu soruyu samimi olarak soruyorum ve sende bana cevabını en samimi şekilde vereceğine inanıyorum.
Keyifli forumlar.
Ve herkes oyunda yeni oyuncu olmadığı fikrine kapılıyor.Kendi fikrim oyuncu sayısının artmakta olduğu yönünde.Tanıdığımız çoğu kişi bırakıyor oyunu,eskiler bırakıyor.Buna karşın yeni oyuncular başlıyor.Gerçekten oyuncu sayısının artıp artmadığını bilemeyiz.Ama şöyle bir gerçek var.
Yönetimde olsaydın,yıllarca oyunu oynayıp,artık eski oyuncu olmuş insanların mı oyunu oynamasını isterdin yoksa daha yeni başlayıp daha fazla para verecek (plus alacak,silah parlatacak,ayı alacak) oyuncuların mı oynamasını isterdin ?
İyi forumlar.
Karakter aktarmının fiyatını artırarak güvenlik yapan bir sistem ilk defa görüyorum.Çalacak adam 10 tl de verir.Zaten aktrılan karakterlrde geri alınabiliyor bu artışa hiç gerek yoktu maksat gelir olsun diye işte başta yazdğı yorumda güvenlik için demiş yorumda ise yazmış aktarım güçleşti ondan .
Her hizmet parayla arkadaş ne kadar abartılar valla 3 ayrı hesabım ve hepsinde 3 er aylık plus var her birnden min 3 parlak ithem bir hesabımda kp arıtcı x2 var her ay farklı bir ürünü alıyorum adam yeni elbise getiryor oyuna renk versin diye o bile parayla ...
En son HAMMER62 tarafından 25 May 2012 20:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
HAMMER62 yazdı:Konu neden sabit değil dier haberler sabit!
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
Dükkandan plus paketini alan yokta ondan herkes 3 aylık alıyor o daha avantajlı oluyor 1 aylık olandada zaten kutu özeliklerinin tamamı yok.yunus1907 yazdı:Degişiklik tamamen cıkar üzerine'dir...!
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK