Biz oyunda lag sorunlarına, grafiklere, şans oranlarına, ... çare bulunmasını isterken onların yaptıkları üzücü.Aslanbambam yazdı:SkyBlue yazdı:Bedava (x3) => 295 Akçe => 995 Akçe => ?
Ailecek beğenerek takip ediyoruz.
resmen size nasıl kakaladık ama diolar)
Karakter Transfer Ürününde Değişiklik
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: Karakter Transfer Ürününde Değişiklik
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
arkadaş önceden bedavaydı bu ürün bide zam yapıyorsunuz o nasıl iş ya .s
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Önce bedavaydı sonra akçeyle yaptılar şimdide 3 katı fiyatına çıkarttılar,neden bizim güvenliğimiz için.Böyle güvenlik anlayışı Amerika'da bile yok 
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Arkadaş sıf şu oyunu hepten parayı dökmeniz yüzünden tanıdığım en az 30 40 arkadaş oyunu bıraktı el insaf
iletiyi direk silmişler herhangi bir moderasyon da yok çok ilginç 
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
bu forumu görüntüleyenler rengarenk (pembe yeşil mavi kırmızı )Wizards yazdı:iletiyi direk silmişler herhangi bir moderasyon da yok çok ilginç
cevap yazanlar 10 15 iletilik adı sanı duyulmamış oyuncular
ve işine gelmeyen iletiyi tespit et sil
AMA ŞU KADAR KİŞİYİ
adam yerine koyup cevap yazma , yazama
bu da güzel
Yalnızlık paylaşılmaz ..
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Loncusız
-bu zammı nasıl duyuracaz?
+bi gerekçe sunalım.
-güvenlik amaçlı diyelim?
+süper fikir.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Konuya sadece yorum yapabilmek ve anlamsız da olsa söyleyebilecek bir şeyleri olduğu için mesaj gönderilmesine katılmıyorum. Forumlarımız tabi ki bir şeyler paylaşmak, bir şeyleri tartışmak için var. Forumlarımızda eleştirinin veya hicvin her türlüsünün (dozu kaçırılmadığı ve gerçek anlamda eleştiri olduğu sürece) yapılmasına her zaman müsaade ediyoruz.WHiTexDeWiL yazdı:Paralar suyunu çekmiş , sürekli bir indirimler sonra bir de buna zam gelmesi paranın suyunun çektiğinin en büyük kanıtıdır. Adamlar ICF ve Süpercan'a yatırım yapmak için kaynak oluşturmaya devam ediyor. Kimse bana ikv gelişsin diye yapıyorlar demesin. Akçe sistemi geldi geleli sadece çemberlitaş gibi sizi uyutmaya yarayan bir bölge (ki siz bunun çoğunu lag ile oynadınız) ve lonca sistemi gibi oyuncuyu tatmin etmeyen güncellemeler yayınlandı. İkv oyuncu kaybetti. Orti aylarca foruma uğramadı (millet burada lag lag diye bağırırken kimse oyuncuyu muhattap alıp da cevap yazmadığından bahsediyorum. ) aylar sonra açtığı ilk konu karakter transferine zam geldi gibisinden bir konu. Güvenlik falan hikaye eğer oyuncu gerizekalı değilse ve cezai ehliyeti varsa zaten karakter çaldırma falan gibisinden olaylar olmaz. Kaldı ki siz zaten gerekli bilgiler halinde karakteri kaynak üyeliğe geri taşıyorsunuz şimdi bunu yaparak aslında amacınızın sadece para kazanmak olduğunu kanıtlamış olmuyor musunuz ?
Allah aşkına bir Dev yada game master bu yazdıklarıma cevap yazsın çok merak ediyorum ne söyleyeceksiniz . :lol:
Keyifli forumlar.
Mesaj içerisinde konuyla ilgili eleştiri yapmak isterken Sobee'ye karşı haksız eleştiriler yer alıyor.
Öncelikle Sobee Ekibinin tek amacı Türk oyun sektörüne her zaman daha iyi projeler kazandırmak olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Bunu da İstanbul Kıyamet Vakti ve I Can Football gibi iki önemli projeyi Türk oyun sektörüne kazandırmış ve ileride yapacağı yeni projelerle de kazandırmaya devam edecektir.
Akıllardaki soru işaretleri kalmaması için şunu söyleyebilirim ki; Sobee oyun geliştirme stüdyomuzda, geliştirme ekibimizin büyük bir bölümü (2/3) İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuz üzerinde çalışıyor. Çemberlitaş yayınlandığı günden itibaren, İKV'mize yeni güzel yenilikler katmak için çalışmalarımızı devam ettirdik. Son dönemde duyurduğumuz Topkapı Sarayı'nın bu güzelliklerden sadece birisi. İlerisi için çok daha büyük sürprizlerimiz hazırlıyoruz
Sobee Geliştirme ekibinin yanı sıra Game Master ekibimiz de oyunlarımız için ön planda olmasalar da her zaman organizasyon içerisinde yer alıyorlar. Orti'nin forumda duyuru yapmamış olması İKV Oyunumuzda görev almadığını göstermiyor. Keza oyunlarımızın operasyonel kısımlarında sizler görmesenizde tüm GM'lerimiz ve Destek ekibimiz canla başla görev yapıyorlar.
Lag şikayetlerine gelirsek, bu durumun oyuncularımızdan ziyade bizi rahatsız etmiştir. Hangi oyun firması oyuncularını durduk yere kızdırmak ister sizce ?
ve Asıl konumuz olan Karakter Transfer Hakkı ürünü ile ilgili yapılan değişikliğe gelirsek; bir hesaptan diğerine karakter transfer etmek tüm oyunlarda ücretle sağlanan bir hizmet olmuştur. Bu işlem sadece bir karakterin diğer hesaba aktarılmasını değil, tüm ürünlerinin, tüm özelliklerinin de taşınmasını da içerdiği için aslında göründüğü kadar basit olmadığını söyleyebilirim.
Sizlerinde hatırladığı üzere başlangıçta yeni üyelik tiplerinin oyuncularımıza sunulmasıyla birlikte oyuncularımızın Mynet hesaplarında yaşaması üzerine karakterlerini daha güvenli hesaplara (Sobee/TTNET) geçirebilmeleri için bu hizmet tüm oyuncularımıza ücretsiz olarak sunuldu. Bu sürecin sona ermesi ile birlikte yine Karakter Transferi hizmetini kolay kılmak için aslında İKV Dükkan'da olması gereken fiyatından daha düşük bir fiyatla sunduk. Burada amacımız yine siz oyuncularımızın karakterlerini kolayca GSM hesaplarına yada güvendikleri bir mail hesabına taşıyabilmeleriydi. Ancak son yaptığımız güvenlik güncellemesiyle birlikte hesapları daha da güvenli kılmak mümkün.
Hesaplar Arası Karakter Transferi ürününün sürekli kullanılmayacak bir ürün olması ve amacı dahilinde kullanılması halinde ürün için yapılan değişikliğin uygun olduğunu düşünüyoruz. İKV Dükkan'da ürünlerin fiyatıyla ilgili düzenlemeler olabilir, ürünlerin fiyatı aşağı çekilebilir veya kaldırılabilir. Oyunlarımızla ilgili alınan kararların uzun değerlendirmeler sonucunda alındığını ayrıca hatırlatmak isterim.
Söz konusu değişiklikle ilgili görüşlerini bildiren diğer tüm oyuncularımıza ayrıca teşekkür ediyorum.
Sevgilerimizle.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Nihat abi sana sadece şu soruyu samimi olarak soruyorum ve sende bana cevabını en samimi şekilde vereceğine inanıyorum.
Geçmişteki ikv oyuncu sayısı ile şuan ki oyuncu sayısı aynı mı ? İkv oyuncu kaybetmedi mi ? Tamam bazı işler yapıyorsunuz anlıyorum saygıda duyuyorum ancak bu oyuncu kaybını önlemedikten sonra ne işe yarayacak söyler misin ?
Keyifli forumlar.
Geçmişteki ikv oyuncu sayısı ile şuan ki oyuncu sayısı aynı mı ? İkv oyuncu kaybetmedi mi ? Tamam bazı işler yapıyorsunuz anlıyorum saygıda duyuyorum ancak bu oyuncu kaybını önlemedikten sonra ne işe yarayacak söyler misin ?
Keyifli forumlar.
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Yönetimin bu davranışını haklı buluyorum.Bence 995 Akçe bile az aslında.Onun yerine 7500 akçe olsa daha güvenli bir karakter transfer işlemi yapılır gibime geliyor.
Aslında bu karakter transfer hakkı zaten kullanılan bir ürün değil.Bırakın zam yapsınlar.Ben kullanmıyorum şahsen ama kullananlar vardır mutlaka.Kendimden başkasının hakkını düşünmeyen bencil bir pislik olduğumdan itiraz etmiyorum bu fiyat artışına.
Zaten fiyatları artırırken bize sormak zorunda değiller.Biz kimiz ki ? Biz onlara hizmet etmekle yükümlüyüz kuralları onlar koyar biz oynamak zorundayız.
Ayrıca bir işlemi daha güvenli yapmak onların sorumluluğu değil.Onlar yapar biz teşekkür ederiz,eğer güvenli yaparlarsa da para öderiz,çok para öderiz.
Benden şimdilik bu kadar,Mayıs'ın sonuna geldik ama buralar daha ısınmadı.Gidip biraz para yakmalıyım ısınmak için.
Not: Nerull,eleştiriyi dozunda bıraksak bile yazdıklarımız işinize gelmediğinde siliniyor,örnek soracak olursanız buraya eklerim.İyi forumlar.
Aslında bu karakter transfer hakkı zaten kullanılan bir ürün değil.Bırakın zam yapsınlar.Ben kullanmıyorum şahsen ama kullananlar vardır mutlaka.Kendimden başkasının hakkını düşünmeyen bencil bir pislik olduğumdan itiraz etmiyorum bu fiyat artışına.
Zaten fiyatları artırırken bize sormak zorunda değiller.Biz kimiz ki ? Biz onlara hizmet etmekle yükümlüyüz kuralları onlar koyar biz oynamak zorundayız.
Ayrıca bir işlemi daha güvenli yapmak onların sorumluluğu değil.Onlar yapar biz teşekkür ederiz,eğer güvenli yaparlarsa da para öderiz,çok para öderiz.
Benden şimdilik bu kadar,Mayıs'ın sonuna geldik ama buralar daha ısınmadı.Gidip biraz para yakmalıyım ısınmak için.
Not: Nerull,eleştiriyi dozunda bıraksak bile yazdıklarımız işinize gelmediğinde siliniyor,örnek soracak olursanız buraya eklerim.İyi forumlar.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı