Xxxyusufxxx'den Ayrılma Mesajı

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxxyusufxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Xxxyusufxxx'den Ayrılma Mesajı

Mesaj gönderen xxxyusufxxx »

arkadaşlar artık dur diyemiyorum o gücüm kalmadı bilirsiniz ki bnm car kız ama erkek kullanıor bunun için top oldum yawşak oldum kız car acma nedenini acıkladım yinede açıklıyım:ARKADAŞLAR BEN BU OYUNA KIZ ARKADAŞIMLA BAŞLAMIŞTIM ORTAK 1 CAR ACALIM DEDIK ANLAŞTIK ACTIK...ORTAK OLDUGUMUZ İÇİN CİNSİYETİNİ KIZ YAPTIK KIZ OLDUGU İÇİN NİCKİNİDE BN KOYDUM İSMİM OLAN XXXYUSUFXXX'İ..BİLMEYENLERE KAC KERE ANLATTIM AMA HALA TOP OLDUM...

Belki oyunda kırdıgım üzdüğüm kişiler wardır...Onlardan Özür Diliyorum...İnşallah bundan sonra iyi 1 oyun oynamanız dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
asimptoth
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Re: Xxxyusufxxx'den Ayrılma Mesajı

Mesaj gönderen asimptoth »

takılma böyle şeylere çoğunda var kız charda söylemeye cesaretleri yok :)
[ bEnİ sAdEcE TaNrI yArGıLaR]
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Selametle yolun açık olsun kardeşim...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
gaox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen gaox »

xxxyusufxxx yazdı:arkadaşlar artık dur diyemiyorum o gücüm kalmadı bilirsiniz ki bnm car kız ama erkek kullanıor bunun için top oldum yawşak oldum kız car acma nedenini acıkladım yinede açıklıyım:ARKADAŞLAR BEN BU OYUNA KIZ ARKADAŞIMLA BAŞLAMIŞTIM ORTAK 1 CAR ACALIM DEDIK ANLAŞTIK ACTIK...ORTAK OLDUGUMUZ İÇİN CİNSİYETİNİ KIZ YAPTIK KIZ OLDUGU İÇİN NİCKİNİDE BN KOYDUM İSMİM OLAN XXXYUSUFXXX'İ..BİLMEYENLERE KAC KERE ANLATTIM AMA HALA TOP OLDUM...

Belki oyunda kırdıgım üzdüğüm kişiler wardır...Onlardan Özür Diliyorum...İnşallah bundan sonra iyi 1 oyun oynamanız dileğiyle...

arkadaş oyunda olabilri ama gerçekde olursa top öyle olur oyunu takma kafaya yapabileceğin birşey yok istemedikten sonra ve kestirmedikten sonra anlamsız
Gaoxinqi Lonesorcerer
Resim
Crvenazvezda Rhxstrong

“Genel Sohbet” sayfasına dön