arkadaşlar artık dur diyemiyorum o gücüm kalmadı bilirsiniz ki bnm car kız ama erkek kullanıor bunun için top oldum yawşak oldum kız car acma nedenini acıkladım yinede açıklıyım:ARKADAŞLAR BEN BU OYUNA KIZ ARKADAŞIMLA BAŞLAMIŞTIM ORTAK 1 CAR ACALIM DEDIK ANLAŞTIK ACTIK...ORTAK OLDUGUMUZ İÇİN CİNSİYETİNİ KIZ YAPTIK KIZ OLDUGU İÇİN NİCKİNİDE BN KOYDUM İSMİM OLAN XXXYUSUFXXX'İ..BİLMEYENLERE KAC KERE ANLATTIM AMA HALA TOP OLDUM...
Belki oyunda kırdıgım üzdüğüm kişiler wardır...Onlardan Özür Diliyorum...İnşallah bundan sonra iyi 1 oyun oynamanız dileğiyle...
Xxxyusufxxx'den Ayrılma Mesajı
- xxxyusufxxx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Xxxyusufxxx'den Ayrılma Mesajı
takılma böyle şeylere çoğunda var kız charda söylemeye cesaretleri yok 
[ bEnİ sAdEcE TaNrI yArGıLaR]
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Selametle yolun açık olsun kardeşim...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
xxxyusufxxx yazdı:arkadaşlar artık dur diyemiyorum o gücüm kalmadı bilirsiniz ki bnm car kız ama erkek kullanıor bunun için top oldum yawşak oldum kız car acma nedenini acıkladım yinede açıklıyım:ARKADAŞLAR BEN BU OYUNA KIZ ARKADAŞIMLA BAŞLAMIŞTIM ORTAK 1 CAR ACALIM DEDIK ANLAŞTIK ACTIK...ORTAK OLDUGUMUZ İÇİN CİNSİYETİNİ KIZ YAPTIK KIZ OLDUGU İÇİN NİCKİNİDE BN KOYDUM İSMİM OLAN XXXYUSUFXXX'İ..BİLMEYENLERE KAC KERE ANLATTIM AMA HALA TOP OLDUM...
Belki oyunda kırdıgım üzdüğüm kişiler wardır...Onlardan Özür Diliyorum...İnşallah bundan sonra iyi 1 oyun oynamanız dileğiyle...
arkadaş oyunda olabilri ama gerçekde olursa top öyle olur oyunu takma kafaya yapabileceğin birşey yok istemedikten sonra ve kestirmedikten sonra anlamsız
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong