Anlayanlar Yardım
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
Anlayanlar Yardım
beyer bazen benm pc de alt f4 le çıkınca girerken oyun açık kalmış diyor. göre yöneticisnde işlemlerden sonlandırmadan olmuyor,ve bazen arkadaşlarım çarın 9saattir oyunda diyorlar anlayan vr mı acaba bazen oyun açık kalıdığında unutup grevi sonlandırmadığım iinmi oluyordur
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: Anlayanlar Yardım
evet bu sorun bendede oluyor bazen çözümü malesefki Format bn çok aradım ama oyun acık kalıyorStrongxsifa yazdı:beyer bazen benm pc de alt f4 le çıkınca girerken oyun açık kalmış diyor. göre yöneticisnde işlemlerden sonlandırmadan olmuyor,ve bazen arkadaşlarım çarın 9saattir oyunda diyorlar anlayan vr mı acaba bazen oyun açık kalıdığında unutup grevi sonlandırmadığım iinmi oluyordur
İstanbul.exe acık kalmı flan dio işte.
f4 yapınca Görev yölendiricisinden İstanbul.exe yi sonlandıracan yoksa habire acık kalmış der bundan kurtulmak istiyorsan Format at ama 1 ay sonra bu sorunun tekrar yaşarsın
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
kuccukhusam1 yazdı:evet bu sorun bendede oluyor bazen çözümü malesefki Format bn çok aradım ama oyun acık kalıyorStrongxsifa yazdı:beyer bazen benm pc de alt f4 le çıkınca girerken oyun açık kalmış diyor. göre yöneticisnde işlemlerden sonlandırmadan olmuyor,ve bazen arkadaşlarım çarın 9saattir oyunda diyorlar anlayan vr mı acaba bazen oyun açık kalıdığında unutup grevi sonlandırmadığım iinmi oluyordur
İstanbul.exe acık kalmı flan dio işte.
f4 yapınca Görev yölendiricisinden İstanbul.exe yi sonlandıracan yoksa habire acık kalmış der bundan kurtulmak istiyorsan Format at ama 1 ay sonra bu sorunun tekrar yaşarsın
attım ve tekrar yaşadım
srun açık kalmış deil 2saat yeniden başlatmıyorum oturumu kaat diyoprum açıyorum daha kolay oluyo da önemli olan oyunda olmadamda oyunda görünmem ve pm atıldığında oyunda değil demeyip iletinin bana ulaşması..
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Storng adamım seni severim bilirsin beni galyana getirme
))
Nolacak ESC yapıpta çıksan nie uraştıon SAYIN YÖNETİCİLERimi 
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
Vandervaart yazdı:Storng adamım seni severim bilirsin beni galyana getirme))
Nolacak ESC yapıpta çıksan nie uraştıon SAYIN YÖNETİCİLERimi
haha
haha
haha
Bilgisayarının özellikleri düşük olan kişilerde bu soruna sıkça rastlanıyor. Sanırım seninki de çok iyi bir pc değil.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Hadi tm effetim=)