Anlayanlar Yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

Anlayanlar Yardım

Mesaj gönderen Strongxsifa »

beyer bazen benm pc de alt f4 le çıkınca girerken oyun açık kalmış diyor. göre yöneticisnde işlemlerden sonlandırmadan olmuyor,ve bazen arkadaşlarım çarın 9saattir oyunda diyorlar anlayan vr mı acaba bazen oyun açık kalıdığında unutup grevi sonlandırmadığım iinmi oluyordur
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Re: Anlayanlar Yardım

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Strongxsifa yazdı:beyer bazen benm pc de alt f4 le çıkınca girerken oyun açık kalmış diyor. göre yöneticisnde işlemlerden sonlandırmadan olmuyor,ve bazen arkadaşlarım çarın 9saattir oyunda diyorlar anlayan vr mı acaba bazen oyun açık kalıdığında unutup grevi sonlandırmadığım iinmi oluyordur
evet bu sorun bendede oluyor bazen çözümü malesefki Format bn çok aradım ama oyun acık kalıyor
İstanbul.exe acık kalmı flan dio işte.
f4 yapınca Görev yölendiricisinden İstanbul.exe yi sonlandıracan yoksa habire acık kalmış der bundan kurtulmak istiyorsan Format at ama 1 ay sonra bu sorunun tekrar yaşarsın
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

kuccukhusam1 yazdı:
Strongxsifa yazdı:beyer bazen benm pc de alt f4 le çıkınca girerken oyun açık kalmış diyor. göre yöneticisnde işlemlerden sonlandırmadan olmuyor,ve bazen arkadaşlarım çarın 9saattir oyunda diyorlar anlayan vr mı acaba bazen oyun açık kalıdığında unutup grevi sonlandırmadığım iinmi oluyordur
evet bu sorun bendede oluyor bazen çözümü malesefki Format bn çok aradım ama oyun acık kalıyor
İstanbul.exe acık kalmı flan dio işte.
f4 yapınca Görev yölendiricisinden İstanbul.exe yi sonlandıracan yoksa habire acık kalmış der bundan kurtulmak istiyorsan Format at ama 1 ay sonra bu sorunun tekrar yaşarsın

attım ve tekrar yaşadım :D

srun açık kalmış deil 2saat yeniden başlatmıyorum oturumu kaat diyoprum açıyorum daha kolay oluyo da önemli olan oyunda olmadamda oyunda görünmem ve pm atıldığında oyunda değil demeyip iletinin bana ulaşması.. :(
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Storng adamım seni severim bilirsin beni galyana getirme =))) :p Nolacak ESC yapıpta çıksan nie uraştıon SAYIN YÖNETİCİLERimi =)
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Vandervaart yazdı:Storng adamım seni severim bilirsin beni galyana getirme =))) :p Nolacak ESC yapıpta çıksan nie uraştıon SAYIN YÖNETİCİLERimi =)

haha :D bilirim seversin özür dilerm çok sevdiğin YÖNETİCİLER'ini
meşgul ettim için affedebilecek misin? :D :D

Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Bilgisayarının özellikleri düşük olan kişilerde bu soruna sıkça rastlanıyor. Sanırım seninki de çok iyi bir pc değil.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Hadi tm effetim=)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön