Sohbet pencerimiz olsun :)
-
- İskele Babası
Re: Sohbet pencerimiz olsun :)
Bu mu güzel paylaşım. Çocuk resmen kavgaya davetiye hazırlamış. Oyunda yediği susturma cezalarından bıkmış ama forumda ceza yesem de bir şey olmaz diyor.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bizans imparatorluğu
çok sağol kardeşim böle sazo gibi adamlar yüzünden oyundan zevk almıyorum boşu boşuna sus yiyorum sağol ilgin içinVaqabond yazdı:qüzeL bi payLaşım da bu konuLarın böLe tatLı şekiLde yürümesinden endişe ediyorum
-
- Salgın Koruyucusu
engin çok küstahsın forumun bile içine ediyosun neyse bşi demiyorum iyi forumlar enginsazobalix7 yazdı:Bu mu güzel paylaşım. Çocuk resmen kavgaya davetiye hazırlamış. Oyunda yediği susturma cezalarından bıkmış ama forumda ceza yesem de bir şey olmaz diyor.
Bol muhabbetler
.Bu sunucunun muhabbete ihtiyaci var .
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
-
- İskele Babası
Yok canım ne küstahlığı, sana öyle gelmiş.KinGAdemM yazdı:engin çok küstahsın forumun bile içine ediyosun neyse bşi demiyorum iyi forumlar engin
-
- Salgın Koruyucusu
aynen kardeşim sohbete ihtiyacı var ama pek ilgi yokKable yazdı:Bol muhabbetler.Bu sunucunun muhabbete ihtiyaci var .
Ee cumartesi gunu derbi.Kim kazanir beyler 
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
MuhaLefet yapmayın bence ikinizde birbirinizi seviyorsunuzKinGAdemM yazdı:çok sağol kardeşim böle sazo gibi adamlar yüzünden oyundan zevk almıyorum boşu boşuna sus yiyorum sağol ilgin içinVaqabond yazdı:qüzeL bi payLaşım da bu konuLarın böLe tatLı şekiLde yürümesinden endişe ediyorum
ııııRüzqaRıııı
lılıRüzqaRılıl
-
- Salgın Koruyucusu
arkadaşı tanımıyorum sağolsun konuya sohbet açtı bu arada tabiki şampiyon olduk sormana hiç gerek yoktuVaqabond yazdı:MuhaLefet yapmayın bence ikinizde birbirinizi seviyorsunuzKinGAdemM yazdı:çok sağol kardeşim böle sazo gibi adamlar yüzünden oyundan zevk almıyorum boşu boşuna sus yiyorum sağol ilgin içinVaqabond yazdı:qüzeL bi payLaşım da bu konuLarın böLe tatLı şekiLde yürümesinden endişe ediyorum
Tılsım'dan selamlar!
İyi bir niyetle açılmış olan bu konu umarım tartışmadan uzak,güzel sohbetlerin bulunduğu bir ortam olur.
Muhabbetinizin daim olması dileğiyle...
İyi bir niyetle açılmış olan bu konu umarım tartışmadan uzak,güzel sohbetlerin bulunduğu bir ortam olur.
Muhabbetinizin daim olması dileğiyle...