Sohbet pencerimiz olsun :)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
KinGAdemM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bizans imparatorluğu

Sohbet pencerimiz olsun :)

Mesaj gönderen KinGAdemM »

Selam arkdaşlar ben adem buradan bol bol sohbet edip tartışalım oyunda kimse kimsenni kalbini kırmasın :)
gameinthegame
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Sohbet pencerimiz olsun :)

Mesaj gönderen gameinthegame »

bence de :)
KinGAdemM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Kimsenin sohbete ihtiyacı yok galiba kuru kalabalık var sadece :)
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

Kardeş ben lodos olmama rağmen bugün arz karakterinle bronz görevini yapmama yardım ettin.:) sonrada ortadan kayboldun:) oyunda senin gibi insanlar olmalı:) saolasin şimdiden:) (not:inşallah doğru söylemişımdir:) karakteri sen diye hatırlıyorum ama :) )
Resim
KinGAdemM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

IROH yazdı:Kardeş ben lodos olmama rağmen bugün arz karakterinle bronz görevini yapmama yardım ettin.:) sonrada ortadan kayboldun:) oyunda senin gibi insanlar olmalı:) saolasin şimdiden:) (not:inşallah doğru söylemişımdir:) karakteri sen diye hatırlıyorum ama :) )
kardeşim öncelikle seni burda görmek güzel bende kendimi senni yerine koyup oynuyorum ne kendimi büyük görürüm nede kendimi küçük görürüm herzamn bu tür yardımlar yaparım çünkü aciz insan değlim :)
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

iroh senin isim ne oyundaki ?
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

Adem usta iyidir ya; ilk gördüğümde 5-6 kişi bölgeden ona karşı cephe almış bağırıp çağırıyordu ama olayı tam hatırlamıyorum :)
İroh'u da tanırım. Forumda önüne gelenle kavga ederdi :) Mevlana asa için çok uğraştı sonunda üretti yanlış hatırlamıyorsam. Arz klanı hakkında bilgi istemişti bir ara benden.
Tartışma derken tabii basit tatlı tartışmalar. İnsan ileride bakınca dönüp gülüyor. Güzel hareketler bunlar :)
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

yanlış mesaj silinsin lütfen
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
KinGAdemM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Gulyabani yazdı:Adem usta iyidir ya; ilk gördüğümde 5-6 kişi bölgeden ona karşı cephe almış bağırıp çağırıyordu ama olayı tam hatırlamıyorum :)
İroh'u da tanırım. Forumda önüne gelenle kavga ederdi :) Mevlana asa için çok uğraştı sonunda üretti yanlış hatırlamıyorsam. Arz klanı hakkında bilgi istemişti bir ara benden.
Tartışma derken tabii basit tatlı tartışmalar. İnsan ileride bakınca dönüp gülüyor. Güzel hareketler bunlar :)
eyw paşam sağol kimse kimseyi oyunda kötü sözlere itam etmesin sorunu olanm buraya gelsin baksın artık onları oyund a bi yerlerini kaldırmıcam :) tartışacak kişi buraya gelsin burda sölesin veya arkdaş olmak isteyen gibisinden kapımız herkese açık kötü insan değilim bazı kişilerin tabiriyle çok kötüymüşüm
Kullanıcı avatarı
Vaqabond
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Vaqabond »

qüzeL bi payLaşım da bu konuLarın böLe tatLı şekiLde yürümesinden endişe ediyorum :)
    ReziL Etmez Bizi; Kahpe İnsanLarın SözLeri, Ufak bi güLücük Koyup geçerim Hani (:

ııııRüzqaRıııı

lılıRüzqaRılıl

“Genel Sohbet” sayfasına dön