Sohbet pencerimiz olsun :)
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bizans imparatorluğu
Sohbet pencerimiz olsun :)
Selam arkdaşlar ben adem buradan bol bol sohbet edip tartışalım oyunda kimse kimsenni kalbini kırmasın 
-
- Acemi Savaşçı
Re: Sohbet pencerimiz olsun :)
bence de 
-
- Salgın Koruyucusu
Kimsenin sohbete ihtiyacı yok galiba kuru kalabalık var sadece 
Kardeş ben lodos olmama rağmen bugün arz karakterinle bronz görevini yapmama yardım ettin.
sonrada ortadan kayboldun:) oyunda senin gibi insanlar olmalı:) saolasin şimdiden:) (not:inşallah doğru söylemişımdir:) karakteri sen diye hatırlıyorum ama
)
-
- Salgın Koruyucusu
kardeşim öncelikle seni burda görmek güzel bende kendimi senni yerine koyup oynuyorum ne kendimi büyük görürüm nede kendimi küçük görürüm herzamn bu tür yardımlar yaparım çünkü aciz insan değlimIROH yazdı:Kardeş ben lodos olmama rağmen bugün arz karakterinle bronz görevini yapmama yardım ettin.sonrada ortadan kayboldun:) oyunda senin gibi insanlar olmalı:) saolasin şimdiden:) (not:inşallah doğru söylemişımdir:) karakteri sen diye hatırlıyorum ama
)
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
iroh senin isim ne oyundaki ?
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Adem usta iyidir ya; ilk gördüğümde 5-6 kişi bölgeden ona karşı cephe almış bağırıp çağırıyordu ama olayı tam hatırlamıyorum 
İroh'u da tanırım. Forumda önüne gelenle kavga ederdi
Mevlana asa için çok uğraştı sonunda üretti yanlış hatırlamıyorsam. Arz klanı hakkında bilgi istemişti bir ara benden.
Tartışma derken tabii basit tatlı tartışmalar. İnsan ileride bakınca dönüp gülüyor. Güzel hareketler bunlar
İroh'u da tanırım. Forumda önüne gelenle kavga ederdi
Tartışma derken tabii basit tatlı tartışmalar. İnsan ileride bakınca dönüp gülüyor. Güzel hareketler bunlar
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
yanlış mesaj silinsin lütfen
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
-
- Salgın Koruyucusu
eyw paşam sağol kimse kimseyi oyunda kötü sözlere itam etmesin sorunu olanm buraya gelsin baksın artık onları oyund a bi yerlerini kaldırmıcamGulyabani yazdı:Adem usta iyidir ya; ilk gördüğümde 5-6 kişi bölgeden ona karşı cephe almış bağırıp çağırıyordu ama olayı tam hatırlamıyorum
İroh'u da tanırım. Forumda önüne gelenle kavga ederdiMevlana asa için çok uğraştı sonunda üretti yanlış hatırlamıyorsam. Arz klanı hakkında bilgi istemişti bir ara benden.
qüzeL bi payLaşım da bu konuLarın böLe tatLı şekiLde yürümesinden endişe ediyorum 
ııııRüzqaRıııı
lılıRüzqaRılıl