QYuSuFQ yazdı:Eskiden %36 can dusmesi mi vardi ?
Dayiyoduk iksire kesiyoduk.
Eskiden , parlatma yok iken junon kenan kesilmiyormuy du ?
Eskiden , plus yok iken karakterler kasilmiyormuydu ?
Eskiden , akce yok iken siginak migrat dan item dusmuyormuydu?
Ayin yok ise kanatmaya 15 puan ver gectikce at kesersin kim kesemezsin demis ?
(kudrete abanirsin o olur)
İksirler OYUN PARASİ karsiliginda satilmasi yasakmi ?
Ws atinca odulnu veriyolar parlatma ecelini adam gibi tank diz gaffara git bicak dusur .
BEGENMİYORSAN OYNAMA!
Hersey parayla degil
Loncaya girmek bedava aslind daha oncesen aldigin kutuda bir zammi varki burda konsuyosun?
O "Efsunsuz" kiyafetleri al diyen yok, cok istiyosan biriktir oyun parasi, borisi sana oyun parasina satsin , kullan.
HAMMER62 yazdı:ya birader almada göreyim,bal gibi alacaksın mecburi aldıryolar.Shen kara iksiri adam kenan,junon düşrtmüyor sonra akçeyle satıyor böyle ...... olur mu yahu
Shen karakürk içmeden 2 sini binleyende var o iksir yokken gaffar kesiliyodu hatırlatırım
Alone yazdı:Bu oyun para vermedende oynanır ve vermeden oynayan arkadaşlarımız dahi var.
Yönetim 30 tl Çemberlitaş kutu koymuş sana git zorla al diyen varmı ?
-Yok
Sana 500 akceyi 5 tl ye koymuşlar sana zorla git al diyen varmı ?
-Yok
-TopKapı Sarayı gelicek diyolar Orda Kıyafet ve vs satılcak sana zorla git al diyen varmı?
-Yok
Bu yorumumdan sonra istiyen yönetim yalakası vs diyip kendini tatmin etsin emin ol yönetimin bazı yaptıgı yanlış hareketleride var bazen hoş hareketleride oldu, bu arada Başlıgı yanlış yazmışın MADEN degil Madem olcak.
Boş konuşma ayı almadan semiha kesmezsin.Ejderi parlak olmayan oyuncuyu kimse almaz gruba. Plus paketi dışında kalanların paralı olmasına karşıyım maden artıcı,kp artrıcı ... olmaması lazım ve iksir satışı akçe ile değil oyun parasıyla olmalıydı yönetim çok güzel sistem oturtmuş şimdide lonca bölgesi açtı onada para...
karakter kurtarma hakkında
Karakterin çalınmış adam diyo ki son yüklediğin akçe e-pini ben hiç yüklmedim belki hadi diyelim yükledim e pini sildim gitti hadi onada diyosun gsm ile aldğın no ve tarih kardeşim tarhi nerden aklıma gelecek...
Adamlar Kıyamet asa,Trans Asa,Taş kanat balta ,bıcak kılıç mevlana asa,hidrofilik asa vb diye ayrdılar zekiler şimdi artıcı getirirler alayını parlatırız ne güzel
Demek ki kazandıkları yetmiyor. Gözünüz doysun ne diyim ki .!
Aslında haklısın dogru diyorsun , yorumun gibi oyundada bana kaybettigin parasına ws lerle baya bir akce ve kutu sahibi oldum yani bu yuzden sana ayrıca bir teşekkür yönetimede ayrı bir teşekkür ediyorum,canım kardeşim
IIaLoNeII
XxByaLoNexX
MEGADETH
Henüz yenilgiyle tanışmamışsan, Kıyamet Şovalyeleriyle çarpışmamışsın demektir!
oyunda akçe satısı ne kadar yasak olsada satılıyor
oyunda kutu satısı ne kadar yasak olsada satılıyor
kac kısı var oyunda akceye para vermeden oyun parasıyla baskasından alan
oyuna para yatırmak ıstemıyorsan gıt oyun parası kas onla bırseyler yap
bunlar yasak ama yapılıyor yapacak bırsey yok
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
Alone yazdı:Bu oyun para vermedende oynanır ve vermeden oynayan arkadaşlarımız dahi var.
Yönetim 30 tl Çemberlitaş kutu koymuş sana git zorla al diyen varmı ?
-Yok
Sana 500 akceyi 5 tl ye koymuşlar sana zorla git al diyen varmı ?
-Yok
-TopKapı Sarayı gelicek diyolar Orda Kıyafet ve vs satılcak sana zorla git al diyen varmı?
-Yok
Bu yorumumdan sonra istiyen yönetim yalakası vs diyip kendini tatmin etsin emin ol yönetimin bazı yaptıgı yanlış hareketleride var bazen hoş hareketleride oldu, bu arada Başlıgı yanlış yazmışın MADEN degil Madem olcak.
dünyadaki online oyun piyasasında gerçekten f2p olan bir oyun gösterin bana sonra konuşun.
sokakta top oynamakla internetten oyunu oynamak bir değil burada bir hizmet satın alıyorsunuz.