MADEN BİŞİ YAPTINIZ PARA KATMAYIN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Leonelmessii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

MADEN BİŞİ YAPTINIZ PARA KATMAYIN

Mesaj gönderen Leonelmessii »

Arkadaslar top kapı sarayı cıkacak oda akceyle e pekı lp ne işe yarıcak diyorsunuz sadece loncalar girebilecek işleri güçleri bizi soyup sogana cevırmek ve para kazanmak bı kerede bızı adam akıllı dusunseler kac aydır lag var diyoruz zaten yakında lag giderici ürünler dükkanda olur merklanmayın :evil: işte böle bunlar nasıl oolsa türk oyuunuuuuu :twisted:
SaKaRyaLıı [(^)Ecel Getiren]
SaKaRyaLıII[(^)Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
Alone
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyamet Sovalyeleri

Re: MADEN BİŞİ YAPTINIZ PARA KATMAYIN

Mesaj gönderen Alone »

Bu oyun para vermedende oynanır ve vermeden oynayan arkadaşlarımız dahi var.
Yönetim 30 tl Çemberlitaş kutu koymuş sana git zorla al diyen varmı ?
-Yok
Sana 500 akceyi 5 tl ye koymuşlar sana zorla git al diyen varmı ?
-Yok
-TopKapı Sarayı gelicek diyolar Orda Kıyafet ve vs satılcak sana zorla git al diyen varmı?
-Yok

Bu yorumumdan sonra istiyen yönetim yalakası vs diyip kendini tatmin etsin emin ol yönetimin bazı yaptıgı yanlış hareketleride var bazen hoş hareketleride oldu, bu arada Başlıgı yanlış yazmışın MADEN degil Madem olcak. ;)
IIaLoNeII
XxByaLoNexX
MEGADETH
Henüz yenilgiyle tanışmamışsan, Kıyamet Şovalyeleriyle çarpışmamışsın demektir!
Kullanıcı avatarı
OrdeaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen OrdeaL »

Alone yazdı:Bu oyun para vermedende oynanır ve vermeden oynayan arkadaşlarımız dahi var.
-Yok
-Yok
-TopKapı Sarayı gelicek diyolar Orda Kıyafet ve vs satılcak sana zorla git al diyen varmı?
-Yok

Bu yorumumdan sonra istiyen yönetim yalakası vs diyip kendini tatmin etsin emin ol yönetimin bazı yaptıgı yanlış hareketleride var bazen hoş hareketleride oldu, bu arada Başlıgı yanlış yazmışın MADEN degil Madem olcak. ;)
Katılıyorum. Benim plussuz ve akçesiz hesaplarımda vardı hepsini full dizmiştim. İleride tek şey olarak ejder asayı yükseltmiştim. Bunu bana gidip al diyen mi var hayır :) Doğruları söylediğin için zaten hep haksız, yanlış, yalaka sen olursun. Takma ;)
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

Alone yazdı:Bu oyun para vermedende oynanır ve vermeden oynayan arkadaşlarımız dahi var.
-Yok
-Yok
-Yok

Bak zorla aldırmıyorlar ancak belirli bir yerlere gelmek için almak zorundasın. Şu düşünceyi bırakın artık zorla olmuyor diye eğer bu oyunu bir amaç uğruna oynuyorsan mesela iyi bir yerlere gelmek eğlenmek vs. sen bu oyuna para vermek zorundasın. Eceli ürettin parlatmadan kimi keseceksin? Gaffara tank olabiliyorsun shen karakürkü nereden alacaksın? Yeni gbye giremiyorsun 30TL vermeden nasıl gireceksin? Bu oyun f2p değil.
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

-Yok
-Yok
-Yok

Boş konuşma ayı almadan semiha kesmezsin.Ejderi parlak olmayan oyuncuyu kimse almaz gruba. Plus paketi dışında kalanların paralı olmasına karşıyım maden artıcı,kp artrıcı ... olmaması lazım ve iksir satışı akçe ile değil oyun parasıyla olmalıydı yönetim çok güzel sistem oturtmuş şimdide lonca bölgesi açtı onada para...

karakter kurtarma hakkında

Karakterin çalınmış adam diyo ki son yüklediğin akçe e-pini ben hiç yüklmedim belki hadi diyelim yükledim e pini sildim gitti hadi onada diyosun gsm ile aldğın no ve tarih kardeşim tarhi nerden aklıma gelecek...

Adamlar Kıyamet asa,Trans Asa,Taş kanat balta ,bıcak kılıç mevlana asa,hidrofilik asa vb diye ayrdılar zekiler şimdi artıcı getirirler alayını parlatırız ne güzel

Demek ki kazandıkları yetmiyor. Gözünüz doysun ne diyim ki .!
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

-Yok
-Yok
-Yok

OrdeaL yazdı:
-Yok
-Yok
-Yok

Katılıyorum. Benim plussuz ve akçesiz hesaplarımda vardı hepsini full dizmiştim. İleride tek şey olarak ejder asayı yükseltmiştim. Bunu bana gidip al diyen mi var hayır :) Doğruları söylediğin için zaten hep haksız, yanlış, yalaka sen olursun. Takma ;)
saçma sapan konusmayın plus almadan 49 bile zor yapılıyo bu oyuna para vermeden oynayamassın ejder alıp yükseltmessen 744 buzlar gibi kalırsın ecel alıp yükselmte 49 lvl yüc kafa koparandan farkı yok para vermeden ikv zor oynanır ve şuda var 6 kişi gb ye girdin 0 tl yatırmış adamlar ejderli falan hepsi junon kesemezler cünkü kutu yok %36 can inmicek kk dayanmaz ona kk iksiride akçeli zaten
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Eskiden %36 can dusmesi mi vardi ?
Dayiyoduk iksire kesiyoduk.

Eskiden , parlatma yok iken junon kenan kesilmiyormuy du ?

Eskiden , plus yok iken karakterler kasilmiyormuydu ?

Eskiden , akce yok iken siginak migrat dan item dusmuyormuydu?

Ayin yok ise kanatmaya 15 puan ver gectikce at kesersin kim kesemezsin demis ?
(kudrete abanirsin o olur)

İksirler OYUN PARASİ karsiliginda satilmasi yasakmi ?

Ws atinca odulnu veriyolar parlatma ecelini adam gibi tank diz gaffara git bicak dusur .

BEGENMİYORSAN OYNAMA!
Hersey parayla degil
Loncaya girmek bedava aslind daha oncesen aldigin kutuda bir zammi varki burda konsuyosun?
O "Efsunsuz" kiyafetleri al diyen yok, cok istiyosan biriktir oyun parasi, borisi sana oyun parasina satsin , kullan.

Cok ve bos konusmayin.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

QYuSuFQ yazdı:Eskiden %36 can dusmesi mi vardi ?
Dayiyoduk iksire kesiyoduk.

Eskiden , parlatma yok iken junon kenan kesilmiyormuy du ?

Eskiden , plus yok iken karakterler kasilmiyormuydu ?

Eskiden , akce yok iken siginak migrat dan item dusmuyormuydu?

Ayin yok ise kanatmaya 15 puan ver gectikce at kesersin kim kesemezsin demis ?
(kudrete abanirsin o olur)

İksirler OYUN PARASİ karsiliginda satilmasi yasakmi ?

Ws atinca odulnu veriyolar parlatma ecelini adam gibi tank diz gaffara git bicak dusur .

BEGENMİYORSAN OYNAMA!
Hersey parayla degil
Loncaya girmek bedava aslind daha oncesen aldigin kutuda bir zammi varki burda konsuyosun?
O "Efsunsuz" kiyafetleri al diyen yok, cok istiyosan biriktir oyun parasi, borisi sana oyun parasina satsin , kullan.

Cok ve bos konusmayin.

O ESKİDENDİ birader şimdi kasta görelim 49 lwl carı 1 ay ugrasırsın.Plus + artırıcıyla 4 günde ... boş konuşma eskiden o varmıydı filan deme.

Çemberlitaş bölgesiyle sığnak migrattı bir tutun ya helal olsun ne diyim ki .!

Ayın olmadan hiçbir şekilde kesmezsin semihayı boş konuşma kanatma 15 yapsan dahi basıyor...

+ Arkdaşlar bu oyuna yeni başlayan bir oyuncunun önce 49 sonra sığnak sonra migrat daha sonra çemberlitaş atması gerekcek ve bunların hiçbirinden haberi yok yeni gelen oyuncu en fazla 1 hafta oynar ve bırakarır benden demesi İKV oyuncu kaybetmemesi gerekir var olanı kaybetmeye başladı eskisi gibi değil artık oyun
En son HAMMER62 tarafından 12 May 2012 20:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Masterlid »

Selamlar,
Yeni Gelen Eklentiler İle Elbette ki Akçe İle Alınacak Birçok Şey Mevcut Olacak , Fakat Bunların Hepsi Daha İyi Bir İKV İçin.
Ki Kimseye Alma Zorunluluğu Kılınmıyor.
Herkes Alabilir Yada Almayabilir , Bu Konuda Özgürler :)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ya birader almada göreyim,bal gibi alacaksın mecburi aldıryolar.Shen kara iksiri adam kenan,junon düşrtmüyor sonra akçeyle satıyor böyle ...... olur mu yahu
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Genel Etkileşim” sayfasına dön