Dün akşam beyazköşk sunucusunda lodos klanında çok akıllı olduğunu söyleyemeyeceğim bir arkadaşımız pepehırsızdır diye bi char açmış ve üşenmeden tam 1 saatten fazla klana o charı sokup sokup çıkardı. Bakın bizlerde bu oyunu oynuyor ve o klan kanalında alışveriş , selam alıp verme , birisininden pm isteme ve bunun gibi ihtiyaçlarda kullanıyoruz.
Bununla ilgili bir flood koruması konmasını ve bu tarz flood işlemi yapanların ip adresinden veya mail adresinden banlanarak oyuna belli bir süre alınmamalarını talep ediyorum.
Flood Karuması gelsin.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Flood Karuması gelsin.
Yazışma kanallarında flood koruması bir seneye yakın süredir var.Klan için bu uygulama hâlâ gelmemiş şaşırdım.
Ip ban da şu an yok ne yazıkki.Böyle durumlarda rehberlere söyleyin onlar gmlere ulaşarak anlık müdehale edebilir.
Ip ban da şu an yok ne yazıkki.Böyle durumlarda rehberlere söyleyin onlar gmlere ulaşarak anlık müdehale edebilir.

LEPRECHAUN
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Cehennem
LEPRECHAUN yazdı:Yazışma kanallarında flood koruması bir seneye yakın süredir var.Klan için bu uygulama hâlâ gelmemiş şaşırdım.
Oyunda rehber varmıki ? Ben beyazköşkte uzun bi süredir rehber göremiyorum. Varsa bile Rehberlerinde bizlerden farklı bir yanı yok. Yani o anda olaya müdahale etme şansları ne yazıkki onlarında yok.

klan işlemi yapmak için 30 saniye beklemelisiniz gibisinden bir olay bu işin önünü keser
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Wizards yazdı:klan işlemi yapmak için 30 saniye beklemelisiniz gibisinden bir olay bu işin önünü keser
+1 Hatta 5 dk olmalı çok iyi bir düşünce
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
beyaz köşkde bi rehberle kenan kestigimi hatırlıyorum ya 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
- İskele Babası
Hoş şeyler ama bunu yapacak kişi kim ki?
:mrgreen:
:mrgreen:
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: za xd
Bu gibi durumlarda ikv hiç bir oyunda bulunmayan bir sistem geliştirmiş.Oyuncuya sağ tıklayıp oyunucuyu yasaklıyabilirsinizDonadotti yazdı:Dün akşam beyazköşk sunucusunda lodos klanında çok akıllı olduğunu söyleyemeyeceğim bir arkadaşımız pepehırsızdır diye bi char açmış ve üşenmeden tam 1 saatten fazla klana o charı sokup sokup çıkardı. Bakın bizlerde bu oyunu oynuyor ve o klan kanalında alışveriş , selam alıp verme , birisininden pm isteme ve bunun gibi ihtiyaçlarda kullanıyoruz.
Bununla ilgili bir flood koruması konmasını ve bu tarz flood işlemi yapanların ip adresinden veya mail adresinden banlanarak oyuna belli bir süre alınmamalarını talep ediyorum.
Ben tek siz hepiniz
- ufukdiler90
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: CeHeNNeM
yapmadıgımızı sandınCOMMANDER yazdı:Bu gibi durumlarda ikv hiç bir oyunda bulunmayan bir sistem geliştirmiş.Oyuncuya sağ tıklayıp oyunucuyu yasaklıyabilirsinizDonadotti yazdı:Dün akşam beyazköşk sunucusunda lodos klanında çok akıllı olduğunu söyleyemeyeceğim bir arkadaşımız pepehırsızdır diye bi char açmış ve üşenmeden tam 1 saatten fazla klana o charı sokup sokup çıkardı. Bakın bizlerde bu oyunu oynuyor ve o klan kanalında alışveriş , selam alıp verme , birisininden pm isteme ve bunun gibi ihtiyaçlarda kullanıyoruz.
**CeHeNNeM***
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
yasaklasan dahi görebiliyorsun ayrıca yasaklaman için sana pm atması lazm onunCOMMANDER yazdı:Bu gibi durumlarda ikv hiç bir oyunda bulunmayan bir sistem geliştirmiş.Oyuncuya sağ tıklayıp oyunucuyu yasaklıyabilirsinizDonadotti yazdı:Dün akşam beyazköşk sunucusunda lodos klanında çok akıllı olduğunu söyleyemeyeceğim bir arkadaşımız pepehırsızdır diye bi char açmış ve üşenmeden tam 1 saatten fazla klana o charı sokup sokup çıkardı. Bakın bizlerde bu oyunu oynuyor ve o klan kanalında alışveriş , selam alıp verme , birisininden pm isteme ve bunun gibi ihtiyaçlarda kullanıyoruz.
yada gidip sancakları kontrol etcen işin gücün yok :arrow: :arrow:
Yusuf