Flood Karuması gelsin.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Donadotti
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Cehennem

Flood Karuması gelsin.

Mesaj gönderen Donadotti »

Dün akşam beyazköşk sunucusunda lodos klanında çok akıllı olduğunu söyleyemeyeceğim bir arkadaşımız pepehırsızdır diye bi char açmış ve üşenmeden tam 1 saatten fazla klana o charı sokup sokup çıkardı. Bakın bizlerde bu oyunu oynuyor ve o klan kanalında alışveriş , selam alıp verme , birisininden pm isteme ve bunun gibi ihtiyaçlarda kullanıyoruz.
Bununla ilgili bir flood koruması konmasını ve bu tarz flood işlemi yapanların ip adresinden veya mail adresinden banlanarak oyuna belli bir süre alınmamalarını talep ediyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Flood Karuması gelsin.

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Yazışma kanallarında flood koruması bir seneye yakın süredir var.Klan için bu uygulama hâlâ gelmemiş şaşırdım.
Ip ban da şu an yok ne yazıkki.Böyle durumlarda rehberlere söyleyin onlar gmlere ulaşarak anlık müdehale edebilir.
Resim

LEPRECHAUN
Donadotti
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Cehennem

Mesaj gönderen Donadotti »

LEPRECHAUN yazdı:Yazışma kanallarında flood koruması bir seneye yakın süredir var.Klan için bu uygulama hâlâ gelmemiş şaşırdım.
Ip ban da şu an yok ne yazıkki.Böyle durumlarda rehberlere söyleyin onlar gmlere ulaşarak anlık müdehale edebilir.

Oyunda rehber varmıki ? Ben beyazköşkte uzun bi süredir rehber göremiyorum. Varsa bile Rehberlerinde bizlerden farklı bir yanı yok. Yani o anda olaya müdahale etme şansları ne yazıkki onlarında yok.
Resim
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

klan işlemi yapmak için 30 saniye beklemelisiniz gibisinden bir olay bu işin önünü keser
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
los34
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen los34 »

Wizards yazdı:klan işlemi yapmak için 30 saniye beklemelisiniz gibisinden bir olay bu işin önünü keser

+1 Hatta 5 dk olmalı çok iyi bir düşünce ;)
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®

Blank © 2012.

-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum ;)
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

beyaz köşkde bi rehberle kenan kestigimi hatırlıyorum ya :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
sazobalix7
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sazobalix7 »

Hoş şeyler ama bunu yapacak kişi kim ki?

:mrgreen:
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

Donadotti yazdı:Dün akşam beyazköşk sunucusunda lodos klanında çok akıllı olduğunu söyleyemeyeceğim bir arkadaşımız pepehırsızdır diye bi char açmış ve üşenmeden tam 1 saatten fazla klana o charı sokup sokup çıkardı. Bakın bizlerde bu oyunu oynuyor ve o klan kanalında alışveriş , selam alıp verme , birisininden pm isteme ve bunun gibi ihtiyaçlarda kullanıyoruz.
Bununla ilgili bir flood koruması konmasını ve bu tarz flood işlemi yapanların ip adresinden veya mail adresinden banlanarak oyuna belli bir süre alınmamalarını talep ediyorum.
Bu gibi durumlarda ikv hiç bir oyunda bulunmayan bir sistem geliştirmiş.Oyuncuya sağ tıklayıp oyunucuyu yasaklıyabilirsiniz :)
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: CeHeNNeM

Mesaj gönderen ufukdiler90 »

COMMANDER yazdı:
Donadotti yazdı:Dün akşam beyazköşk sunucusunda lodos klanında çok akıllı olduğunu söyleyemeyeceğim bir arkadaşımız pepehırsızdır diye bi char açmış ve üşenmeden tam 1 saatten fazla klana o charı sokup sokup çıkardı. Bakın bizlerde bu oyunu oynuyor ve o klan kanalında alışveriş , selam alıp verme , birisininden pm isteme ve bunun gibi ihtiyaçlarda kullanıyoruz.
Bu gibi durumlarda ikv hiç bir oyunda bulunmayan bir sistem geliştirmiş.Oyuncuya sağ tıklayıp oyunucuyu yasaklıyabilirsiniz :)
yapmadıgımızı sandın :)
**CeHeNNeM***
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

COMMANDER yazdı:
yasaklasan dahi görebiliyorsun ayrıca yasaklaman için sana pm atması lazm onun ;)
yada gidip sancakları kontrol etcen işin gücün yok :arrow: :arrow:
Yusuf

“Genel Etkileşim” sayfasına dön