Sıkıntının alemi yok birazda eğlen içeri

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
gaox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Sıkıntının alemi yok birazda eğlen içeri

Mesaj gönderen gaox »

ARKADAŞLAR DİKKAT BU FIKRA VE KOMİK SÖZLERİN İÇERİNDEN BAZILARI YETİŞKİNLER İÇİNDİR +15 OKUSUN LÜTFEN

Komik Yazılar
DUN OKULDAN ARKADASLARLA KARSILASTIK.HEP BERABER TOPLUCA EGLENDIK,GULDUK.DAHA SONRA TOPLU BIR RESIM CEKTIRELIM DEDIK..AMA SEN YOKTUN.BIZ DE TOPSUZ CEKTIRDIK :))

AGLIYORUM SEVGILIM AGLIYORUM ELIMDE BICAK AGLIYORUM SANMAKI SENIN ICIN AGLIYORUM MUTFAKTA SOGAN DOGRUYORUM

BUTUN BISIKLETLERE BINDIM, BISAN A BINEMEDIM...

Ilk seferde kazamazsan, suçu amirlerine at, ikinci seferde kazamazsan hile yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salakligin alemi yok.

Komik Fıkralar

Nezaket dersi veren öğretmen öğrencilerine ; çok lüks bir lokantada harika bir kızla yemek yiyorsunuz fakat o sırada çişiniz geldi bu durumda kız arkadaşınıza ne deyipte izin istersiniz diye sordu . Öğrencilerden biri lafı dolandırmadan direk çişim geldi gitmem gerek derim demiş . Öğretmen çok ayıp olmaz öyle şey demiş . Başka bir öğrenci özür dilerim ama tuvalete kadar gitmem gerek derim demiş . Öğretmen daha memnun olmuştur ama yine de yeterli gelmemiştir . Arka sıralardan fırlama bir öğrenci ayağa kalkıp gözlerini kısar karizmatik bir bakışla bebeğim benim vefakar bir dostumla tokalaşmam gerekiyor , hemen dönerim , hem bakarsın gecenin ilerleyen saatlerinde seni de tanıştırırım demiş …

Karısını kızdırmak için göğüslerin sarkmış diyen kocasına kadından gelen cevap : benim sarkan göğüslerimi kaldırmak için özel sütyenler var ama senin sarkıpta kaldıramadığın yerlerini kaldırabilecek bir don icat edilmedi kocacım …
Ali babası ile takside giderken kırmızı ışıkta bir genelevin önünde durmuşlar . Ali ordaki kadınları görünce babasına bu kadınlar kim baba neden öyle giyinmişler diye sormuş . Baba ; onlar çalışan bayanlar evladım demiş . Taksi şoförü bu cevap üzerine arkasına dönmüş ve neden çocuğunuza doğruyu söylemiyorsunuz efendim onlar *rospu desene demiş . Tabi baba buna çok kızmış ama çocuğun yanında bozuntuya vermemiş . Ali meraklı tabi tekrar babasına peki bu çocuklar kim baba demiş . Baba onlarda onların evlatları oğlum demiş . Taksici yine arkasını dönerek olmadı ama beyefendi neden onlar *rospu çocukları demiyorsunuz demiş . Baba iyice küplere biner ama yine sesini çıkartmaz . Ali tekrar babasına peki baba bu çocuklar büyüyünce ne oluyor diye sormuş . Baba ne olacak evladım gördüğün gibi taksi şoförü oluyorlar demiş …

Kadının birisi birgün halıcıya gitmiş ve gaz çıkarmış buna aldırış etmeden halının fiyatını sormuş satıcıda efendim siz halıya bakarken gaz çıkardınız fiyatını duyunca *ıçarsınız demiş...
Gaoxinqi Lonesorcerer
Resim
Crvenazvezda Rhxstrong
Kullanıcı avatarı
gaox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Sıkıntının alemi yok birazda eğlen içeri

Mesaj gönderen gaox »

alıntıdır
Gaoxinqi Lonesorcerer
Resim
Crvenazvezda Rhxstrong
Kullanıcı avatarı
HERACLEON
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Sıkıntının alemi yok birazda eğlen içeri

Mesaj gönderen HERACLEON »

ahahahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hala Gülüyorum :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön