Komik Yazılar
DUN OKULDAN ARKADASLARLA KARSILASTIK.HEP BERABER TOPLUCA EGLENDIK,GULDUK.DAHA SONRA TOPLU BIR RESIM CEKTIRELIM DEDIK..AMA SEN YOKTUN.BIZ DE TOPSUZ CEKTIRDIK
AGLIYORUM SEVGILIM AGLIYORUM ELIMDE BICAK AGLIYORUM SANMAKI SENIN ICIN AGLIYORUM MUTFAKTA SOGAN DOGRUYORUM
BUTUN BISIKLETLERE BINDIM, BISAN A BINEMEDIM...
Ilk seferde kazamazsan, suçu amirlerine at, ikinci seferde kazamazsan hile yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salakligin alemi yok.
Komik Fıkralar
Nezaket dersi veren öğretmen öğrencilerine ; çok lüks bir lokantada harika bir kızla yemek yiyorsunuz fakat o sırada çişiniz geldi bu durumda kız arkadaşınıza ne deyipte izin istersiniz diye sordu . Öğrencilerden biri lafı dolandırmadan direk çişim geldi gitmem gerek derim demiş . Öğretmen çok ayıp olmaz öyle şey demiş . Başka bir öğrenci özür dilerim ama tuvalete kadar gitmem gerek derim demiş . Öğretmen daha memnun olmuştur ama yine de yeterli gelmemiştir . Arka sıralardan fırlama bir öğrenci ayağa kalkıp gözlerini kısar karizmatik bir bakışla bebeğim benim vefakar bir dostumla tokalaşmam gerekiyor , hemen dönerim , hem bakarsın gecenin ilerleyen saatlerinde seni de tanıştırırım demiş …
Karısını kızdırmak için göğüslerin sarkmış diyen kocasına kadından gelen cevap : benim sarkan göğüslerimi kaldırmak için özel sütyenler var ama senin sarkıpta kaldıramadığın yerlerini kaldırabilecek bir don icat edilmedi kocacım …
Ali babası ile takside giderken kırmızı ışıkta bir genelevin önünde durmuşlar . Ali ordaki kadınları görünce babasına bu kadınlar kim baba neden öyle giyinmişler diye sormuş . Baba ; onlar çalışan bayanlar evladım demiş . Taksi şoförü bu cevap üzerine arkasına dönmüş ve neden çocuğunuza doğruyu söylemiyorsunuz efendim onlar *rospu desene demiş . Tabi baba buna çok kızmış ama çocuğun yanında bozuntuya vermemiş . Ali meraklı tabi tekrar babasına peki bu çocuklar kim baba demiş . Baba onlarda onların evlatları oğlum demiş . Taksici yine arkasını dönerek olmadı ama beyefendi neden onlar *rospu çocukları demiyorsunuz demiş . Baba iyice küplere biner ama yine sesini çıkartmaz . Ali tekrar babasına peki baba bu çocuklar büyüyünce ne oluyor diye sormuş . Baba ne olacak evladım gördüğün gibi taksi şoförü oluyorlar demiş …
Kadının birisi birgün halıcıya gitmiş ve gaz çıkarmış buna aldırış etmeden halının fiyatını sormuş satıcıda efendim siz halıya bakarken gaz çıkardınız fiyatını duyunca *ıçarsınız demiş...