Beta [eski günler]

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hakan9648
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Beta [eski günler]

Mesaj gönderen hakan9648 »

Nede güzel günlermiş bea bi ben olamadım o günlerde :( çok güzel fotolar ellerine sağlık :)
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Kullanıcı avatarı
iggypop
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen iggypop »

Öncelikle Beyaz Köşk'te Beta tabir edilen zaman olmamıştır Beta dönemi Eminönü sunucusunda yaşanmıştır tek sunucu deneme sürümü tarzı bir oyun, ondan sonra Teşkilat,Kuklacı,Beyaz Köşk açılmıştır eğer oyunda betacı varsa ya Eminönünde oynuyodur yada köşk açılınca buraya geçmiştir. Eski günler yani ;) eski oyuncular burda kendini övüyor ama o zamanda hırsızlık vardı küfür vardı ama sayılı kişilerdi herkes bilirdi , onlar onlar gibilerde takılırdı.. Oyunda aile ortamı vardı eşiyle oynayan insanlar vardı hemde hatrı sayılır biçimde şimdi 1 mi? 2 mi ?.. Görev ve yardımlaşma şimdiye göre daha iyidi ama sanmayınki herkes deli oluyodu yardım edeyim diye çevren varsa yapardın yoksa beklerdin saatlerce ama genede çıkıyodu birileri şimdiki gibi değil en büyük fark oyuncular bu kadar birbirine düşman değildi sanırım en büyük farkta o eskiden günümüze..
Kullanıcı avatarı
antre
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen antre »

iggypop yazdı:Öncelikle Beyaz Köşk'te Beta tabir edilen zaman olmamıştır Beta dönemi Eminönü sunucusunda yaşanmıştır tek sunucu deneme sürümü tarzı bir oyun, ondan sonra Teşkilat,Kuklacı,Beyaz Köşk açılmıştır eğer oyunda betacı varsa ya Eminönünde oynuyodur yada köşk açılınca buraya geçmiştir. Eski günler yani ;) eski oyuncular burda kendini övüyor ama o zamanda hırsızlık vardı küfür vardı ama sayılı kişilerdi herkes bilirdi , onlar onlar gibilerde takılırdı.. Oyunda aile ortamı vardı eşiyle oynayan insanlar vardı hemde hatrı sayılır biçimde şimdi 1 mi? 2 mi ?.. Görev ve yardımlaşma şimdiye göre daha iyidi ama sanmayınki herkes deli oluyodu yardım edeyim diye çevren varsa yapardın yoksa beklerdin saatlerce ama genede çıkıyodu birileri şimdiki gibi değil en büyük fark oyuncular bu kadar birbirine düşman değildi sanırım en büyük farkta o eskiden günümüze..
eminönündeki çarım çiLEkeş
Antre,antrepomania,antrepolitan,antrepoIII Fianxartuğ

Resim
Kullanıcı avatarı
iggypop
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen iggypop »

Aman ne büyük marifet beta karakterin var onca şey yazdım aklın fikrin kendini ispat etme büyük görme takıntısında her beta oyuncusu mükemmeldi sen kandır kendini antredepomania liseyi bitirdinde olmayan beta sürümü oyuncusu oldun işiniz gücünüz göz boyamaya çalışmak forumda dünün çocukları biz betacıyız diye yazın sabaha kadar foruma... Senin gibi olmayan çakma betacılara daha cevabım yok eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı oyunun güzel oynanır zamanından prim yapmaya çalışan zavallılar..
Kullanıcı avatarı
antre
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen antre »

iggypop yazdı:Aman ne büyük marifet beta karakterin var onca şey yazdım aklın fikrin kendini ispat etme büyük görme takıntısında her beta oyuncusu mükemmeldi sen kandır kendini antredepomania liseyi bitirdinde olmayan beta sürümü oyuncusu oldun işiniz gücünüz göz boyamaya çalışmak forumda dünün çocukları biz betacıyız diye yazın sabaha kadar foruma... Senin gibi olmayan çakma betacılara daha cevabım yok eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı oyunun güzel oynanır zamanından prim yapmaya çalışan zavallılar..
konuyu kirletme burda güzel sohbetler için açtım konuyu...

Resim
Kullanıcı avatarı
Tunerone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tunerone »

müthiş paylaşın insan eskilere dalıp gidiyor.çok teşekkürler.daha varsa koyun.
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
Kullanıcı avatarı
KiYaMeTCeLLaDi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KiYaMeTCeLLaDi »

iggypop yazdı:Öncelikle Beyaz Köşk'te Beta tabir edilen zaman olmamıştır Beta dönemi Eminönü sunucusunda yaşanmıştır tek sunucu deneme sürümü tarzı bir oyun, ondan sonra Teşkilat,Kuklacı,Beyaz Köşk açılmıştır eğer oyunda betacı varsa ya Eminönünde oynuyodur yada köşk açılınca buraya geçmiştir. Eski günler yani ;) eski oyuncular burda kendini övüyor ama o zamanda hırsızlık vardı küfür vardı ama sayılı kişilerdi herkes bilirdi , onlar onlar gibilerde takılırdı.. Oyunda aile ortamı vardı eşiyle oynayan insanlar vardı hemde hatrı sayılır biçimde şimdi 1 mi? 2 mi ?.. Görev ve yardımlaşma şimdiye göre daha iyidi ama sanmayınki herkes deli oluyodu yardım edeyim diye çevren varsa yapardın yoksa beklerdin saatlerce ama genede çıkıyodu birileri şimdiki gibi değil en büyük fark oyuncular bu kadar birbirine düşman değildi sanırım en büyük farkta o eskiden günümüze..
Her Kimsen kitabın tam ortasından yazmışsın tebrik ederim. Fazlası yok, eksik bile yazmışsın devam etmek isterdim ama gereksiz ve çok boş bir konu .
K i Y a M e T C e L L a D i
Kullanıcı avatarı
iggypop
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen iggypop »

konuyu kirletme burda güzel sohbetler için açtım konuyu...

Güzel sohbet için değil kendi reklamını yapmak için açtın konuyu meteor boyunca pek oyunda olmadığın için kendi aklınca reklamını yapıyorsun hani ben eski oyuncuyum fln oyunun eskisi yenisi olmaz düzgün adamı olur her eski oyuncu iyi olsaydı...Acaba betacı diye hava attıkların senin hatun caar açıp öle takıldığını öyle davrandığını keklemeye çalıştığını milleti biliyolarmı ondanda bahset biraz betacı kardeş.. Hariçten gazel okuma bak sen okuluna derslerine çalış eski eskide kaldı cancazım ;)
Kullanıcı avatarı
iggypop
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen iggypop »

Her Kimsen kitabın tam ortasından yazmışsın tebrik ederim. Fazlası yok, eksik bile yazmışsın devam etmek isterdim ama gereksiz ve çok boş bir konu .

Eski bir oyuncuyum sadece Gökhan Hocam sadece.. Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler ;)
Kullanıcı avatarı
antre
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen antre »

iggypop yazdı:konuyu kirletme burda güzel sohbetler için açtım konuyu...

Güzel sohbet için değil kendi reklamını yapmak için açtın konuyu meteor boyunca pek oyunda olmadığın için kendi aklınca reklamını yapıyorsun hani ben eski oyuncuyum fln oyunun eskisi yenisi olmaz düzgün adamı olur her eski oyuncu iyi olsaydı...Acaba betacı diye hava attıkların senin hatun caar açıp öle takıldığını öyle davrandığını keklemeye çalıştığını milleti biliyolarmı ondanda bahset biraz betacı kardeş.. Hariçten gazel okuma bak sen okuluna derslerine çalış eski eskide kaldı cancazım ;)
olum kimsin sen betacıyız diye hava atmıoz sohbet edioz .. başka sunucudan gelpte karıştırma ortalıgı.... Beni tanımadanda konuşma

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön