Beta [eski günler]
- hakan9648
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Beta [eski günler]
Nede güzel günlermiş bea bi ben olamadım o günlerde
çok güzel fotolar ellerine sağlık
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Nigtwishx
Astech
Öncelikle Beyaz Köşk'te Beta tabir edilen zaman olmamıştır Beta dönemi Eminönü sunucusunda yaşanmıştır tek sunucu deneme sürümü tarzı bir oyun, ondan sonra Teşkilat,Kuklacı,Beyaz Köşk açılmıştır eğer oyunda betacı varsa ya Eminönünde oynuyodur yada köşk açılınca buraya geçmiştir. Eski günler yani
eski oyuncular burda kendini övüyor ama o zamanda hırsızlık vardı küfür vardı ama sayılı kişilerdi herkes bilirdi , onlar onlar gibilerde takılırdı.. Oyunda aile ortamı vardı eşiyle oynayan insanlar vardı hemde hatrı sayılır biçimde şimdi 1 mi? 2 mi ?.. Görev ve yardımlaşma şimdiye göre daha iyidi ama sanmayınki herkes deli oluyodu yardım edeyim diye çevren varsa yapardın yoksa beklerdin saatlerce ama genede çıkıyodu birileri şimdiki gibi değil en büyük fark oyuncular bu kadar birbirine düşman değildi sanırım en büyük farkta o eskiden günümüze..
- antre
- Şarapçı'nın Sırdaşı
eminönündeki çarım çiLEkeşiggypop yazdı:Öncelikle Beyaz Köşk'te Beta tabir edilen zaman olmamıştır Beta dönemi Eminönü sunucusunda yaşanmıştır tek sunucu deneme sürümü tarzı bir oyun, ondan sonra Teşkilat,Kuklacı,Beyaz Köşk açılmıştır eğer oyunda betacı varsa ya Eminönünde oynuyodur yada köşk açılınca buraya geçmiştir. Eski günler yanieski oyuncular burda kendini övüyor ama o zamanda hırsızlık vardı küfür vardı ama sayılı kişilerdi herkes bilirdi , onlar onlar gibilerde takılırdı.. Oyunda aile ortamı vardı eşiyle oynayan insanlar vardı hemde hatrı sayılır biçimde şimdi 1 mi? 2 mi ?.. Görev ve yardımlaşma şimdiye göre daha iyidi ama sanmayınki herkes deli oluyodu yardım edeyim diye çevren varsa yapardın yoksa beklerdin saatlerce ama genede çıkıyodu birileri şimdiki gibi değil en büyük fark oyuncular bu kadar birbirine düşman değildi sanırım en büyük farkta o eskiden günümüze..
Antre,antrepomania,antrepolitan,antrepoIII Fianxartuğ

Aman ne büyük marifet beta karakterin var onca şey yazdım aklın fikrin kendini ispat etme büyük görme takıntısında her beta oyuncusu mükemmeldi sen kandır kendini antredepomania liseyi bitirdinde olmayan beta sürümü oyuncusu oldun işiniz gücünüz göz boyamaya çalışmak forumda dünün çocukları biz betacıyız diye yazın sabaha kadar foruma... Senin gibi olmayan çakma betacılara daha cevabım yok eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı oyunun güzel oynanır zamanından prim yapmaya çalışan zavallılar..
- antre
- Şarapçı'nın Sırdaşı
konuyu kirletme burda güzel sohbetler için açtım konuyu...iggypop yazdı:Aman ne büyük marifet beta karakterin var onca şey yazdım aklın fikrin kendini ispat etme büyük görme takıntısında her beta oyuncusu mükemmeldi sen kandır kendini antredepomania liseyi bitirdinde olmayan beta sürümü oyuncusu oldun işiniz gücünüz göz boyamaya çalışmak forumda dünün çocukları biz betacıyız diye yazın sabaha kadar foruma... Senin gibi olmayan çakma betacılara daha cevabım yok eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı oyunun güzel oynanır zamanından prim yapmaya çalışan zavallılar..

müthiş paylaşın insan eskilere dalıp gidiyor.çok teşekkürler.daha varsa koyun.
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
- KiYaMeTCeLLaDi
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Her Kimsen kitabın tam ortasından yazmışsın tebrik ederim. Fazlası yok, eksik bile yazmışsın devam etmek isterdim ama gereksiz ve çok boş bir konu .iggypop yazdı:Öncelikle Beyaz Köşk'te Beta tabir edilen zaman olmamıştır Beta dönemi Eminönü sunucusunda yaşanmıştır tek sunucu deneme sürümü tarzı bir oyun, ondan sonra Teşkilat,Kuklacı,Beyaz Köşk açılmıştır eğer oyunda betacı varsa ya Eminönünde oynuyodur yada köşk açılınca buraya geçmiştir. Eski günler yanieski oyuncular burda kendini övüyor ama o zamanda hırsızlık vardı küfür vardı ama sayılı kişilerdi herkes bilirdi , onlar onlar gibilerde takılırdı.. Oyunda aile ortamı vardı eşiyle oynayan insanlar vardı hemde hatrı sayılır biçimde şimdi 1 mi? 2 mi ?.. Görev ve yardımlaşma şimdiye göre daha iyidi ama sanmayınki herkes deli oluyodu yardım edeyim diye çevren varsa yapardın yoksa beklerdin saatlerce ama genede çıkıyodu birileri şimdiki gibi değil en büyük fark oyuncular bu kadar birbirine düşman değildi sanırım en büyük farkta o eskiden günümüze..
K i Y a M e T C e L L a D i
konuyu kirletme burda güzel sohbetler için açtım konuyu...
Güzel sohbet için değil kendi reklamını yapmak için açtın konuyu meteor boyunca pek oyunda olmadığın için kendi aklınca reklamını yapıyorsun hani ben eski oyuncuyum fln oyunun eskisi yenisi olmaz düzgün adamı olur her eski oyuncu iyi olsaydı...Acaba betacı diye hava attıkların senin hatun caar açıp öle takıldığını öyle davrandığını keklemeye çalıştığını milleti biliyolarmı ondanda bahset biraz betacı kardeş.. Hariçten gazel okuma bak sen okuluna derslerine çalış eski eskide kaldı cancazım
Güzel sohbet için değil kendi reklamını yapmak için açtın konuyu meteor boyunca pek oyunda olmadığın için kendi aklınca reklamını yapıyorsun hani ben eski oyuncuyum fln oyunun eskisi yenisi olmaz düzgün adamı olur her eski oyuncu iyi olsaydı...Acaba betacı diye hava attıkların senin hatun caar açıp öle takıldığını öyle davrandığını keklemeye çalıştığını milleti biliyolarmı ondanda bahset biraz betacı kardeş.. Hariçten gazel okuma bak sen okuluna derslerine çalış eski eskide kaldı cancazım
Her Kimsen kitabın tam ortasından yazmışsın tebrik ederim. Fazlası yok, eksik bile yazmışsın devam etmek isterdim ama gereksiz ve çok boş bir konu .
Eski bir oyuncuyum sadece Gökhan Hocam sadece.. Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler
Eski bir oyuncuyum sadece Gökhan Hocam sadece.. Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler
- antre
- Şarapçı'nın Sırdaşı
olum kimsin sen betacıyız diye hava atmıoz sohbet edioz .. başka sunucudan gelpte karıştırma ortalıgı.... Beni tanımadanda konuşmaiggypop yazdı:konuyu kirletme burda güzel sohbetler için açtım konuyu...