çok güzel resımler bende de bir kaçtane var onlarıda fırsat bulduhum zaman paylaşçahım eline sağlık
bu arad webınkurdu .coplex izmiray gördüm resımlerde neydı be eskiler eskı günler
izmirayyın bana kripraz madenlerinden çıkan taşlardan tespih yapma sözü vardı hala yapacak
coplex ve frediguruggerinde benı görev yollarındad kesenlerin peşinden koşması ve onları kesmesi hala unutmuş değilim 10 kişiye kafa tutuhunu ve hepsini kesmekle tehtıt etthı günü hatırlıyom antre çok tşkler bu resimler için
onderuzunal yazdı:çok güzel resımler bende de bir kaçtane var onlarıda fırsat bulduhum zaman paylaşçahım eline sağlık
bu arad webınkurdu .coplex izmiray gördüm resımlerde neydı be eskiler eskı günler
izmirayyın bana kripraz madenlerinden çıkan taşlardan tespih yapma sözü vardı hala yapacak
coplex ve frediguruggerinde benı görev yollarındad kesenlerin peşinden koşması ve onları kesmesi hala unutmuş değilim 10 kişiye kafa tutuhunu ve hepsini kesmekle tehtıt etthı günü hatırlıyom antre çok tşkler bu resimler için
oflu
o eski günler zor bulunur artık... bişi değil kardeşim
eskıden oyunda yardımlaşma hat safadaydı mıllet agah beyın yanında aytıyodu oyuna yenı başlayanı orda ılk fırdsattta kapıp görevlerini yapıyodu şimdi nerde ozamanlar liderlik yapmak herkesın harcı değildi labide yardımlaşma olmadan ılk duraha bile gitmek ımkansızdı
onderuzunal yazdı:eskıden oyunda yardımlaşma hat safadaydı mıllet agah beyın yanında aytıyodu oyuna yenı başlayanı orda ılk fırdsattta kapıp görevlerini yapıyodu şimdi nerde ozamanlar liderlik yapmak herkesın harcı değildi labide yardımlaşma olmadan ılk duraha bile gitmek ımkansızdı
şimdi gidioz göreve millet kaçırıyor görev yaptırmıyor....