Savaşçı Alerjisi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Savaşçı Alerjisi

Mesaj gönderen Arizonaa »

GENJORiii yazdı:Arkadaşlar ya tamam sizler kendi çapınızda haklısınız fakat . OFANS SVAŞÇI çembere alınmıyorsa bunun suçluları kesinlikle oyuncular değildir.o beni gruba almıyo diyede isim listesi yapmayınız lütfen, nedenmi...OYUNUN Kuralı sistemi gidiş hattı OFANS SAVAŞÇIYI istemiyor ..Bizler OFANS SAVAŞÇIyı istemiyoruz demiyoruz ki, Anlatabiliyormuyum Saygı değer arkadaşlar..SAYGILAR
Konuda ofansif savaşçıların çembere alınmaması hakkında bir şey söylemedim nereden çıkartıyorsun? ayrıca ofans değil tank bile alınmıyor sonrada adam çemberliye tank bulamıyor. Tamam bende kabul ediyorum sığınakta-migrat ta savaşçı çok işe yaramıyor yaramasa dahi Çemberlitaşta grubun en önemli unsuru i bunun için sığınak ve migrat için tank alerjinizi yenin artık
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Gangster
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Gangster »

FERRAND yazdı:Bugün elimde bıçak kılıcım var ise loncam ve çevrem sayesindedir.
Bugün karakterimde evo kolye yüzük ve zırhım var ise loncam ve çevrem sayesindedir.
Bugün bile stuya gaffara gbmx tank arıyan varsa eğer kusura bakmasın zamanında not aldığım isimler harici kişilerle girmiyorum. Bende ismi olan ve yardımı dokunan loncam içinden ve çevremden yardımı dokunan kişilerin isimleri bende mevcut kişilerdir saymaya kalksam zaten 2 elimin 10 parmağını da geçmez. Savaşçımı zamanın da sığınak ve migrata almıyan en yakın bildiğim kanka dediğim adam bile bana sırtını çevirdi zamanın da şu anda onu bile tanımıyorum. Selam Aleyküm selam o kadar. Sizlerde eğer sığınak ve migrat bölgesine alınmıyorsanız. Size elini uzatan kişileri aramaktan asla vazgeçmeyiniz ve o kişilerin ismini mutlaka not alınız. Gün olur devran döner. Kadim görevimi bile savaşçımla 5 ay uğraştım yapamadım. İsmi lazım deil oyunun önde gelen kişileri bile baştan savma iş yaptıkları için. Kendi kadimi mi kendim kestim. Şimdiler de bir tanıdıklarım birde loncam gerisi boş. Ama yardıma ihtiyacı olan olursa da elimden geldiğince olmaya çalışırım.

Bu arada Nisan ayının 8 inde büyük bir kadim organizasyonu planlıyorum. Herkese açık.
Arkadaş burda %100 haklı. :arrow: Gün olur devran döner
Remember The Name
Kullanıcı avatarı
onurbabaxdxd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: BÜYÜK SELÇUKLULAR

Mesaj gönderen onurbabaxdxd »

ben bu konuya daha öncede cevap vermiştim ama bakan olamadı eminönü sunucusundan WistlinqDeATH ben ismim oğuz arkadaşlar bilen biliyor zaten . Öncelikle savaşçılara eve olumsuz bakanlar var nedeni de sığınak ve migrat bölgelerinde seri bir kesim istiyorlar o yüzden genelde büyü tercih ediliyor.Eğer oyunda olursanız her türlü yarımı yaparım görevi olan arkadaşlara yardımcı olurum bende bir savaşçı olarak belki aynı zorlukları yaşadım ama eğer bir loncanız olursa sıkıntı yaşamassınız diye düşünüyorum.
ŗąҡıŋıŋ ŧąđı ąƈı ɠεℓïγσŗşą εğεŗ ŗąҡı ïçεƈεҡ ҡąđąŗ ąƈı ŧąŧɱąɱışşıŋ đεɱεҡŧïŗ....

“Genel Sohbet” sayfasına dön