Seyamünaleyküm Arkadaşlar,
Eminönün sunucusunda Savaşçılara alerjimi var. GB lere girmek isteğen savaşçıların Ne günahı var Anlamadığım şey sizin savaşçınız yokmu ? Bu nasıl bir akımdır
Allah'ını Seven Savaşçıyla sığınağa giripta 10 dk fazla durmayı göze alabilecek birileri Yorum yazabilirler mi ? Onlarla bari girelim sonra 5 saat mısırda-Sivride grup aramayalım.
Arizonaa -Şahüzzaman-Lokmanşifa
Sevgide güneş gibi ol,
Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,
Hataları örtmede gece gibi ol,
Tevazuda toprak gibi ol,
Öfkede ölü gibi ol,
Her ne olursan ol, Ya olduğun gibi görün, Ya da göründüğün gibi ol.
Migrata ofansif savaşçı istenmiyor. Sebebini bilmiyorum ama grubu zorlarmış. Ben tek şifacı girersem tankın sağlam olmasını isterim şahsen. "Adam item düşürmeden nasıl sağlam olsun?" diyecekler; sığınak atsın Evocati Kolye ve Farabi Farabi Yüzük düşürsün.
Gelelim nasıl sığınak atar..
Öncelikle klanda gezdiği yetenekleri (malum 15 depar) bir kenara bıraksın. Ve Yücelen Halit itemlerini Yücelen + Direnç veya Yücelen + Solucan yapsın. Böylece şifacıya ekstradan iş düşürmez. Ben sığınağa girerken savaşçı alınmasına karşı değilim. Ancak sığınakta tank savaşçı yavaşlatır. Savaşçı dediğin tek başına alıp bi slotu kesebilmeli. Bu yüzden dediğim eşyalara sahip olmalı.
Savaşçılara haksızlık falan yok. Büyücü para veriyor ejder üretiyor, azat item alıyor. Ucuz değil bunlar. Kaldı ki takıyı zırhı zor düşürüyorlar. Şifacıların giriş için şansı yüksek. Maalesef tek çantada Fundi Takı Set alıp adam olduğunu sananlar oluyor. Bunlar haricindekiler genelde emek verenler. Büyücü de şifacı da üst diziyor, eşya alıyor. Yeri geliyor iksir içiyor. Savaşçı ne yapıyor? Savaşçı ne kadar katkı sağlıyor? Sığınakta savaşçının hasarı dışındaki tek katkısı Durdurma yeteneği. Savaşçı alırsam bunun için alırım. Yok full ejderli grup kurayım, yok savaşçısız gireyim ayağı yapıyorlar.
Savaşçı almayıp 40 dakika yerine 30 dakikada bölge bitirmek isterler. Ama sonra "X'e son taaaaaaaank", "Stuya son taaaaaank", "Gaffara +4500 iksirli son ofaaaaaaaans" diye bağırırlar.
Tamam adam 1 saat yerine 10 dk fazla oluyor diye sığınağa adam almıyor ama bilmiyor ki Çemberli girişte Saatler boyunca " Sonn Tankkkkkk" diye bağıracağını ayrıca şu sıkıntılı Zamanımda ( 2 menekşe 2 kadim kaldı Ejdere ) üstümü dizdim iyi bir tank oldum rahat ta kullanıyorum ama alan yok ki gruba isyan edip ofans oluyorum her seferinde en az 10 m gitti bu aralar gmb makineye :twisted:
Arizonaa -Şahüzzaman-Lokmanşifa
Sevgide güneş gibi ol,
Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,
Hataları örtmede gece gibi ol,
Tevazuda toprak gibi ol,
Öfkede ölü gibi ol,
Her ne olursan ol, Ya olduğun gibi görün, Ya da göründüğün gibi ol.
Arizonaaa yazdı:Tamam adam 1 saat yerine 10 dk fazla oluyor diye sığınağa adam almıyor ama bilmiyor ki Çemberli girişte Saatler boyunca " Sonn Tankkkkkk" diye bağıracağını ayrıca şu sıkıntılı Zamanımda ( 2 menekşe 2 kadim kaldı Ejdere ) üstümü dizdim iyi bir tank oldum rahat ta kullanıyorum ama alan yok ki gruba isyan edip ofans oluyorum her seferinde en az 10 m gitti bu aralar gmb makineye :twisted:
Her ne kadar birçok Lodos arkadaşım olsa da oyunun bu safhasından sonra Lodos olunmaz. Lodos olduğun için yardım edemem ancak Arz olursan Migrat atarız. Sığınak'ta eksiğim olmak için pek Sığınak yanlısı değilim ancak belki onu da atarız
Sen Sana Sırt Çevirenleri Yaz Bir Kenara KArdeşim. Elbet Bir gün Dizersin Çarını.
Sonra Çemberlitaş Girişinin Önünde O Sana Sırt Çevirenlerin Sana Son Tank Ne Olur Gel Dediklerini Görürsün D
Panaromiks yazdı:Sen Sana Sırt Çevirenleri Yaz Bir Kenara KArdeşim. Elbet Bir gün Dizersin Çarını.
Sonra Çemberlitaş Girişinin Önünde O Sana Sırt Çevirenlerin Sana Son Tank Ne Olur Gel Dediklerini Görürsün D
benımde dıkkatımı cekdı bu sorun. bu sunucuda yaklasık 2 hafta olmadı oynamaya baslayalı.. Savascılar ne kenan a alınıyor ne mıgrat vs...Benım ıcın sorun degıl ben alıyorum her zaman grubuma savascı. Eger gıremeyen savascılar olursa oyunda onlıne oldugumda pm admaları yeter.
Konunun amacı sadece Eminönü'nü değil de daha geneli kapsadığı için savaşçı bölümüne taşımayı uygun gördüm. Buradan devam ediniz. Bu sayede diğer üyelerimizde sizlerin paylaştıkları sayesınde savaşçı sınıfı hakkında fikir sahibi olabilirler.