Ah Be Ferhat
Yenildiğin Ws'lerde Para Tamamlansın Diye 'Çiban Çiceği'ni 2M Den Sayan Adamsın
Elalemin Kasa Fotoğrafını Kendi Kasa Fotoğrafınmış Gibi Kullanan , Sonrasında Kuzenimdir Diyen Adamsın
Kendi Kendine Konular Açıp Kendi Kendine Cevap Veren Adamsın
Adamsın Ama Kardan Adamsın :mrgreen: :mrgreen:
Adamın kişiliğini 2 satırla ortaya koymuşsun brovo ! :mrgreen: :mrgreen:
En son Arizonaa tarafından 01 May 2012 10:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Beyler lütfen ben biliyorum neyin ne oldugunu rahat olun O kadar saf biri deilim bir gereksizin laflarına inanıpda iş yapacak biride deilim İyi eylenceler.
Dipnot =Benimde adım malsefki ferhat yanlıs anlamalar olabilir
Kable yazdı:Atsalar iyi olur.
Ferhat bu senin bayramin git taksime .Arkadaslarinla takil.Cunku hepiniz aynisiniz
zoruna mı gitti la 1 mayıs
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
LASTDRAGON yazdı:Beyler lütfen ben biliyorum neyin ne oldugunu rahat olun O kadar saf biri deilim bir gereksizin laflarına inanıpda iş yapacak biride deilim İyi eylenceler.
Dipnot =Benimde adım malsefki ferhat yanlıs anlamalar olabilir
buda gaza gelip bana laf sokmaya başladı sürü psikolojisi
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
Öncelikle Selamün Aleyküm " ReLaxEfendy" Namı Diğer Adıyla Ferhat Süsen Bu Arkadaş Kendini Oyunun En İyi Büyücüsü Sanan Bir Bakırköy Kaçkınından Ziyade Birisi Değildir. :idea:
Bana Meydan Okudu Tılsım Sunucusuna Geldi Parasına Wsler Attık ve Sonuç Olarak Bana Yenildiğinde 50 Tane Cıban Çiçegi Verdi ve Tanesi 4M'den Sayarsın dedi. İyi Eyvallah Dedik Geçtik . Son Olarak Ws Atışımızda Sunucudan Yenilen Gider Diye Bir İdda Koyduk İsterseniz Attığımız Wslerin Tektek Forumda Yayınlarım ve Sonuç Olarak Yine Sözünde Durmadı .
Bu Arkadaş İle Ws Atarken Dikkat Et Derim Meran Sunucusu Belki Kimileri İçin Güzeldir Fakat Ws Yeri Değildir Görmüş Geçirmiş Bir İnsanım Meran Sunucusunu ve Bir Çok Adam Bunun Gibi ( Hepsi Demiyorum Bir Çok Diyorum Altını Çizerim Yanlışlık Olmasın).
Bu Adamı Kestim Fake Forum Hesaplarıyla Paramı Vermedi Tarzında Konular Açtı O Yüzden Dikkatli Ol Derim.
Meydan Okuma Konusuna Gelince Tılsım Sunucusuna Yolun Düşerse Beklerım Kardeşim Mebla Vs. Önemli Değil Ws Atarız
TILSIMDA - KEMALIZM - KRONOS Çarlarından Beni Bulursun Esen Kal
GÖZde problem mi var arkadaşım tartışmayı başlatan kim bak bakayım ? yetkili viceroy hesabına ceza verdin tartışmayı başlatan bu kemalizmx e de ceza vereceksin ! ayrıca hepiniz aynı şeysiniz git taksime diyen kableyede bekliyorum :!:
Livorno la tua sQuadra del Quore
ADANA DEMİR SPOR *